Vem är Ingrid och Daniel

Lyssna på denna djupa och personliga intervju och du kommer att komma in på skinnet två personer som valt att gå mot pk-strömmen. Allt har sitt pris, men är man begåvad med en stor portion rättspatos, då finns det endast En väg

Ingrid Carlqvist och Daniel Frändelöv har ordet

 

7 thoughts on “Vem är Ingrid och Daniel

  1. Jag bugar och ger all min respekt, Ingrid Carlqvist, en kvinna som vågar gå mot strömmen, stå upp för sina åsikter, att säga vad man tycker och tänker har sitt pris, jag vet, det gäller vara stark, men den styrkan kommer med tiden, rakryggad och stolt kan man säga till sig själv ” jag står för mina åsikter här och nu ” folket med skygglappar kan ta de andra godhetsprofeter och genuspedagoger i hand, falska ytliga pk folk, att se sanningen kan vara svårt, folk tycker men tiger, folk tycker men väljer följa strömmen för att inte bli utpekade eller anklagade, att tiga är nåt av det farligaste man kan göra, Amineh från vänsterpartiet är även hon en stark kvinna som jag hyser stor respekt till, hon säger sanningen, mobbad, kallad rasist, säger man hedersvåld är man rasist! Våra politiker borde skämmas, man vet hur kvinnor i mellanöstern har det, ändå reser man ner till dessa länder, tar en hijab på sig och bugar o bockar inför män som vägrar ta dem i hand, i detta så förnedrar de alla sina systrar, själv hade jag total vägrat, även lämnat min post som minister, jag ryser när jag ser bilderna, Absurdistan skrev Ingrid Carlqvist, hon har så rätt, vi behöver fler som ni, och vi män borde höja rösterna, stå upp för våra kvinnor, lägg ner feminist kortet, vi ska stå sida vid sida, lika rättigheter, lika skyldigheter

  2. Ja Ingrid Carlkvist är en äkta tuff Skånsk Grebba, envis som synden
    och inte rädd för att sticka ut hakan, och så ser det enorma
    hyckleriet i Media branschen hon är ju journalist i grunden

  3. Förr var det radioklassikern Metropol 1982 – 91på radion
    med Nicklas Levy och Ingvar Storm.
    Spanarna är det ända som finns kvar av det som Metropol innehöll och sänds på SR P1.

    Nu är det på Datorn med Ingrid och Conrad.

    Samt SwebbTV

    Det senaste prog. med bl.a. de ”Ensamma baarnen”.
    Lennart Matikainen var enormt grymt bra.

  4. Skall sova gott inatt , nu förstår jag att Sverige inte är förlorat, dock vi måste kämpa för att nå vårt mål, ett friskt och sunt Sverige.

  5. Vad Ingrid och Conrad betyder för oss Svenskar är svårt att förstå. De utgör ett hopp för många av oss. För egen del missar jag aldrig en podd från dem.

    Men vi måste tacka Dan Eriksson och Magnus Söderman som har jobbat i det förgångna i många år. Alla människor vaknar upp olika tack o lov eftersom vi är olika. Vi blir fler och fler i kampen om det fria Sverige och vi har dessa personer att tacka det för. Jag hoppas att fler ansluter sig till DFS.

    Ett stort tack till Ingrid och Conrad, Dan och Magnus.

    Edwin

    • Du har alldeles rätt i det, jag får meddelande från folk och har framfört till delar av styrelsen om att man börjar att känna hopp, igen. Önskar som dig att fler går med i DFS.

Kommentera