Moderaterna använder bild på bilbrand från Kanada i kampanjfilm

MEDIA. Media går just nu bananas över att moderaterna i en kampanjfilm om problemen i Göteborg visar en brinnande bil – men branden ägde inte rum i Göteborg utan i Kanada

-Pettersson säger bil som bil, filmen visar att det grillas bilar i Göteborg och media borde koncentrera sig på budskapet. Vilka eldar bilar och varför och sedan rannsaka sina egna samveten…

Peppe Larsson är polis med tio år i yttre tjänst i Göteborg.

10 thoughts on “Moderaterna använder bild på bilbrand från Kanada i kampanjfilm

  1. Kära Svenskar glöm aldrig att Moderaterna har tillsammans med 7klövern skapat detta kaos i Sverige……… SD i valet 2018 för mig som före detta moderat………….

  2. För helhetsintryckets och trovärdighetens skull bör man genomgående vinnlägga sig om att vara så korrekt och faktaunderbyggd som möjligt.
    Här hakar meningsmotståndarna givetvis upp sig på en petitess, men på förekommen anledning bör påpekas den fenomenala tillgång på bilbränder som dokumenterats inom landet, varför den ifrågavarande bilden synes obehövlig.
    Andreas.

  3. Jag tycker de borde utreda sin egen inblandning i bilbränderna, moderaterna . Annars blir det inte trovärdigt.

  4. Fullkomligt vansinnigt av statskontrollerad media att lägga så mycket krut på en bild. Bloggen ”I otakt” har en intressant läsning idag om detta.

    • Detta görs ju för att ta bort fokus från problemet.Det var likadant när Trump sa” look what happens in Sweden last night”.Man visste vad han menade men skulle ta bort fokus från problemet. Det finns många ,många fler sådana exempel av förnekelse.Även om den bilden var från Kanada så brinner det ändå lika många bilar i verkligheten i Göteborg.

  5. Ja det är ju förskräckligt vilket faktafel sådant måste ju beivras , nä allvarligt talat det är väl brand som brand för gemene man ser väl ingen skillnad och då kvittar det . Och om dom skulle visa en bild ifrån en cirkus på en clown och istället visar en bild på Löfven vore det nog inte många som skulle se skillnaden .

  6. Varför i fridens namn använder dom en bilbrand i Kanada
    när här brinner tiotusentals bilar i Sverige??
    Eller är Det fake News i gammelmedia som försöker påstå
    att inga bilbränder sker här??
    Men Moderaterna har så brådis att använda sig av alla
    SD s förslag att man inte kollar vad dom skriver, det är märkligt med tanke på att M Inte har lotsas om bilbränder eller för den delen allt annat negativt som följt i massinvandringens spår, den som dom är djupt ansvariga för??

  7. Det var ju mycket kackel i media för att SD använde en bild på en brinnande bil från utlandet, men… media själva använder ju bilder från andra länder även om det handlar om Sverige!

    MP (vad annars?) skriver en hysterisk debattartikel i Barometern, lokaltidning i Kalmar län:
    ”gör vi inget nu kommer Kalmar län drabbas hårt. Torka som slår mot lantbruket”
    Lokaltidningen illustrerar med en bild från Östafrika…

    http://thoralf.bloggplatsen.se/2018/02/10/11514125-max-troendle-fantiserar-om-havsniva-och-torka/

Kommentera