Stäng

Opartiska Sveriges Radio väljer bilder…

FEJKMEDIA. Sveriges Radio, som ska samarbeta med SVT, DN och SvD för att motarbeta fejkade nyheter inför valet i höst visar återigen var de står.

Enligt SÄPO finns det c:a 3000 våldsbejakande extremister i Sverige, av dem är 2000 islamister, sedan kommer vänsterextremister och den minsta gruppen högerextremister.

Det vet Sveriges Radio om, de skriver i sin artikel ”Främst handlar det om extrem islamism, men också om extrema rörelser på yttersta höger- och vänsterkanten.” och som av en tillfällighet väljer de en bild från den minsta gruppen…

Ni vet väl att över 80 procent av personalen på Sveriges Radio och SVT sympatiserar med de röd/gröna och noll procent med SD. Bland åsikter finns det ingen mångfald

5 reaktioner på “Opartiska Sveriges Radio väljer bilder…

 1. Om Förtroendebarometern 2017

  Delcitat

  Allmänhetens förtroende för Sveriges Radio och Sveriges Television sjunker, visar en ny undersökning.

  Sveriges Radio har fallit från delad förstaplats till nummer tre på listan.

  Förra året var det 70 procent som uppgav att de hade mycket eller ganska stort förtroende för Sveriges Radio. I årets undersökning har det sjunkit till 64 procent.

  – 64 procent är fortfarande en väldigt, väldigt hög siffra, säger Sveriges Radios vd, Cilla Benkö, till Ekot.

  – Även om några har lägre förtroende för oss idag än de hade tidigare är vi fortfarande det medieföretag i Sverige som har absolut högst förtroende, tillägger Benkö.

  Andelen som i hög grad litar på Sveriges Television har, på ett år, minskat från 66 till 60 procent.

  ”Vi tar det på allvar”, säger SVT:s vd Hanna Stjärne i ett skriftligt uttalande till Ekot.

  Toivo Sjörén på Sifo ansvarar för undersökningen och säger att det finns en politisk dimension av det minskade förtroendet för public service-media.
  (Publicerat torsdag 6 april 2017)

  Slut delcitat

  Läs gärna vidare och lyssna på ljudintervjuerna på länken nedan:

  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6668378

  Public Service tappade i förtroende i förra årets mätning publicerat 6 april 2017. Public Service har sedan förra mätningen knappast agerat för att förbättra sitt fallande förtroende. Det skulle därför inte förvåna mig om nästa Förtroendebarometer som publiceras under april månad 2018 kommer att visa fortsatt fallande tilltro för SVT och SR.

  Varför skall då s k ”oberoende” Public Service, DN och SvD som själva är ljugande PK-medier ingå i en samarbetsgrupp som under valåret 2018 fått uppgiften att avslöja Falska Nyheter när de själva uppenbarligen redan nu ökat på sina egna spridningar av fejkade nyheter?

  1. SR/SVT intalar sig att det är bra fortfarande och förtränger att de tappar mark hela tiden. ”Vi är fortfarande stora”

   Det är de gamla kommunisttakterna som sitter i.
   När inte verkligheten och teorin stämmer – då är det teorin som är rätt.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: