Vem är vänstermänniskan som dirigerar afghanledaren?

INVANDRING. Här kommer en till som handlar om afghanledaren Fatemeh Khavari som är evigt 17-år och varken går i skola eller arbetar. 

Tobbes medieblogg frågar:

Svaret kom snabbt från Roger Sahlström:

-Pettersson tycker det verkar som afghanledaren styrs av vänsterpartiet eller har Fatemeh Khavari, som tagit över Sverige, sedan Europa tagit över Vänsterpartiet också. Tänk om afghanerna,vänsterpartiet med flera lade all denna kraft på att bygga ett samhälle i Afghanistan.

Helt otroligt är det inte för Fatemeh var invigningstalare på Vänsterpartiets kongress, läs mer på Tobbes medieblogg: Christina Höj Larsen, riksdagsledamot och flyktingpolitisk talesperson för vänsterpartiet berättar vad dagens Vänsterpartiet ser som ”folkrörelse”…

19 thoughts on “Vem är vänstermänniskan som dirigerar afghanledaren?

  1. VÄNSTERPARTIET och Miljödårarna är de partier som vurmar mest för ”öppna gränser” för allsköns kriminellt slödder.
    Att han/hon med dubbla identiteter håller tal på Vänsterpartiets kongress borde bli en varningsklocka till de 7-8% som röstar på VÄNSTERPARTIET! Ett litet parti som producerar floskler, ex att de är ett s.k. ”arbetarparti”….Att arbeta mina vänner är långt ifrån dessa personers starka sida, däremot att GNÄLLA värre än en gammal sur gubbe….Tvi fan för Jonas Sjöstedt och detta parti!!!

  2. Säger hon att det är Sveriges fel att det finns krig i andra länder för att ”det flödar ut vapen”..? Tänk om en minderårig flyr hemifrån oavsett vilket land man bor i och hamnar nån annanstans i världen, ska inte barnet tillbaka till familjen? Tänk vilken panik föräldrarna måste känna. Jag förstår inte varför man kämpar för att ensamkommande ska få stanna? Ska man inte försöka hjälpa dem att hitta hem till familjen? Det är lite som kidnappning ju!

  3. En liten berättelse om vilka V vurmar för: Jag har en bekant vars far sattes i läger i Gulag p.g.a. att han skrev ett brev där han frågade om mottagaren hade det lite bättre där han bodde än i Sovjet. Omedelbart blev han anmäld (jämför metoo i Sverige) och skickades till Gulag på 5 år med efterföljande utvisning till fjärran Östern med sibirisk kyla. Nu dog Stalin efter ett par år, varför han blev fri lite tidigare. Detta land med sina despoter till ledare har och vurmar V fortfarande för, Sverige var också med i det kommunistiska förbund som bildades och hälsades hjärtligt välkomna av dessa despoter! V vurmade ju även för despoten Honecker i Östtyskland och sörjde hans avgång. Detta parti vill alltså inte ha med SD att göra, snacka om att kasta sten i glashus!

    • Fatemeh syns överallt. Skrek ”vi vill tala med piloten” när ”barnen” skulle utvisas. Var väl med och försökte hindra också, ihop med batikhäxorna. Jag får en stark olustkänsla av denna person.

    • Vem finansierar hennes och hela Khawari- familjs liv ? Det är vi med våra skatter. Ju mer du skriker, är arrogant och ljuger dessto mer får du. Det är denna hen-Khawaris kännetecken. Hur länge skall hen vara 17 år gammal ?

  4. Varför har hon skrot i näsan ?
    Tack Roger, jag har undrat vem hon är hon har ett kroppsspråk som skrämmer.

  5. Jag förstår inte varför människor under 18 år har rätt att komma till Sverige och få uppehållstillstånd?
    Jag som snart är pensionär önskar lösa in mina optioner i förtid i den lönsamma flyktinginvandringen hos Vänsterpartiet, så jag kan leva lika lyxigt som dessa ungdomar som kostar1000000kr/år.

  6. Det var väl dessa unga från det partiet som spydde galla över våran käre Ingvar Kamprad också när han dog, sen försökte ursäkta sig med att det blev lite fel. Det blir nog samma sak här när dom inser att denne kommer stjälpa deras parti….. Ååååhhh förlåt det vart lite fel, hen ljög för oss och vi trodde hen sa sanningen åt oss

    • Var det inte Vet Bästerberg som stod bakom ”psykvårdsreformen”? Det var väl för eget och andra rikspolitikens bästa?

Kommentera