Sveriges utrikesminister kommenterar…

UTRIKES. Sveriges utrikesminister Margot Wallström uttalar sig efter att en iransk drönare kränkt Israeliskt luftrum från Syrien. Damen nämner inte Irans inblandning. 

Inget fördömande av att Iran har trupper i Syrien och skickar spaningsdrönare in i Israel. Inget fördömande av att Turkiet bombar norra Syrien, inget…ja, ja, när det inte går att skylla på Israel så är det inget kul…


– Wallström är bekymrad över utvecklingen, Petterson är bekymrad över Wallström…

En stolt utrikesminister tar emot Palestinas soldatorder som heter ”The Grand Star of the Order of Jerusalem” av Palestinas president Mahoud Abbas.

17 thoughts on “Sveriges utrikesminister kommenterar…

  1. Att undanhålla, är också propagandistisk aggitation. Allt för att gulla med muslimerna idag. ”De har ju så gulligt skägg” ( Maggotens tankar). (Maggot är en sån larvig larv, som man sätter på som agn, för att få riktigt fula fiskar, som kan fylla en allah-hungrande buk. 🙂 )

  2. Vad är det egentligen för fel i det Margot Wallström säger när hon vill att alla ska visa återsamhet och undvika handlingar som ytterligare eskalerar situationen?

    • På den tiden hon gick i skolan fanns det något som hette särklass, för dom mindre begåvade. Undrar om hon gick där från åk 1-9

  3. Hon har gjort sig omöjlig i Israel, Saudiarabien , och nu senast Kina,
    får hon hålla på lite till är hon snart ovän med hela världen.

    Sverige är en loppskit i Världen, i EU är dom med bara för att
    dom betalar mest till Dinosaurien EU men får tillbaks minst.

    Men hela regeringen är en katastrof, så varför skulle utrikesministern
    vara bättre, partiboken är inträdes biljetten till feta jobba, kunskap
    kommer långt efter!

  4. Bara i Sverige kan en outbildad lantlolla som Wallström bli utrikesminister. Hon är också, som en stor del av den svenska vänstern, öppen antisemit och tror att detta är OK i utlandet också.
    Som en israelisk tidning skrev: Wallström gillar bara döda judar.

    • Ja, det är bra, Jockfall! Gå dit Du och ta fruntimret i rättmätig upptuktelse, så det blir lite ordning och reda i gamla Svedala!
      Gillar Dig skarpt.
      Andreas 🙂

Kommentera