Gruppvåldtäkt av ung flicka i Husby

BROTTSLIGHET. Flera unga män misstänks ha våldtagit en flicka i en lokal i Husby i norra Stockholm. En person är gripen medan andra är anhållna i sin frånvaro.

Polisen vill inte uppge hur många misstänkta våldtäktsmän som söks.

– Det är folk på fri fot som är anhållna i sin utevaro så det är sträng förundersökningssekretess, säger Göran Ström, jourhavande förundersökningsledare vid Stockholmspolisen, till tidningen.

Flickan, som är yngre än 18 år, har undersökts på sjukhus men har inte behövt sjukhusvård.

Den misstänkta gruppvåldtäkten ska ha skett under lördagen.

– Pettersson säger Husby och det är inte fördomar utan erfarenhet…

7 thoughts on “Gruppvåldtäkt av ung flicka i Husby

  1. En i den vidriga mängd som idag är,
    p g a allt äckeldrägg som vällt in i vårt land. Och INGEN gör nåt av de unket motbjudande islamistdjäskarna som styr vårt land. Jag säger som Anders Björk en gång sa åt Carl Lidbom i riksdagen: VET HUT!!!

  2. ”sträng förundersökningssekretess” kallar dom det för trots att dom ju inte har en aning om vilka de andra är och var de finns. Det skulle naturligtvis hjälpa om allmänheten kund hjälpa till. Men det förutsätter ett signalement! Men det kan ju kränka brottslingarna och det går inte an i Sverige! Då får hellre de skyldiga gå fria!

  3. I en lokal i Husby.
    Då är det en muslimsk kulturlokal.
    Där bejakar man sitt hemlands kultur.

  4. Sveriges Regering är ansvariga för tillståndet i landet. Hur länge och hur mycket ska vi kränkas och plågas. Varje dag så utsätts vi för mord och våld från hitresta! Rösta SD i sept!

Kommentera