Stort knivslagsmål på Umeå stadsbibliotek

BROTTSLIGHET. Joel Berglund vid Umeåpolisen meddelar att det varit ett rejält slagsmål mellan flera personer på Umeå stadsbibliotek – Väven.  Två personer har förts till sjukhus och tre personer har frihetsberövats.

Enligt uppgifter från vittnen på plats ska en kniv ha använts i slagsmålet. Vittnen berättar också om att en person ska ha setts ligga på golvet och att det ska ha varit blod på platsen.

Ärendet rubriceras i nuläget som grov misshandel. Hur det gått för de inblandade är oklart.

Väven är ett kulturhus med stadsbibliotek, kultur, konst, restaurang och andra upplevelser. Tanken med namnet Väven, är att folk ska vävas samman…

Var slagsmålet ägde rum vet jag inte riktigt.

Polisen

-Pettersson säger knivslagsmål på bibliotek en eftermiddag, har västerbottningarna blivit lika tokiga som skåningarna…

14 thoughts on “Stort knivslagsmål på Umeå stadsbibliotek

  1. Varför släpps dessa barbarer in på bibliotek och andra inrättningar.
    Arrestera, internera, deportera.

  2. Inte mycket att orda om. Har man lite vetskap och förståelse för vad som hände så känns detta som en bagatell. Nämligen följande: Per-Åke letade efter en intressant bok om heminredning. När han funnit vad han sökte så upptäckte Göran A att han nyss beställt samma bok i kassan. De hade ett meningsutbyte och knivarna råkade komma fram. Vem har inte varit med om detta? ..på ett bibliotek?

  3. Stefan Lövens nazistgäng är nöjda, nu sprids mångkulturen till varje del av Sverige….

    • Man behöver inte läsa en skräckbok eller en deckare. Man har det IRL tack vare sjuklövern.
      Kommer snart ut på ett bibliotek nära dig!

      Vi massimporterar samvetslösa respektlösa MENA-individer! Vi betalar med världens Högsta Skatt, med vår oro och otrygghet, med nedmontering av välfärd skola omsorg, indraget LSS-stöd för RIKTIGA Svenskar, Tandvård är gratis samtidigt som våra RIKTIGA PENSIONÄRER får betala dyrt osv osv osv

      Tack vare sjuklövern

      Aldrig MER sjuklövern

      • Jag slutade läsa deckare i slutet av 1990-talet. Det var då jag upptäckte att verkligheten hunnit i kapp dikten.

  4. Lanseringen av det nya bildningsfientliga och våldspräglade Sverige har verkligen varit framgångsrikt och det måste vara med största förnöjelse den svenska regimen och övriga moraliskt vanföra globalistanhängare tar del av utvecklingen.
    Mottona tycks vara ”Hela Sverige ska skövlas!” och ”Förvandla samtliga bibliotek till värmestugor och tillhåll för den importerade vandalismen!”
    Andreas 🙁

  5. Jag undrar om Ernman, Schyffert och Betnér fortfarande inte fattat vad som händer i Sverige?

    Kommer de fortsätta babbla om att Sverige har aldrig varit tryggare, och att svenskar minsann alltid har hållit på med övergrepp, mord och stenkastning mot blåljus?

    Bibliotek har alltid varit en lugn plats, en tyst lagun där man kunnat läsa och lugn och ro.
    Det har självklart aldrig behövts vakter där, lika lite som i badhus eller på sjukhus.

    Något har förändrats på senare år, kan PK-maffian gissa vad?

  6. Turbulent på de tillvända anställdas arbetsplats. Tänk för att jobba på en sådan berikande arbetsplats , så har ni kanske ännu studieskulder.
    Men håll på ”värdegrunden”, stollar.

  7. Dom flesta nyanlända med kniv har inte gått den svenska lärarutbildningen och det ska vi vara glada för. När de så gör blir det ännu värre.

  8. Jaså, har svenska bibliotek gått från lässtunder för barn, bokläsning och bokutlåning för vuxna till knivslagsmål, märklig utveckling.
    Något som vet vem / vilka har ändrat inriktningen för svenska bibliotek?

Kommentera