Petterssons blogg finns inte på Twitter men…

SOCIALA MEDIER. Twitter, engelska för ’kvitter’ eller ’kvittra’, är en social nätverkstjänst där man skriver korta meddelanden, så kallade tweets, meddelanden som ej får överstiga 280 tecken, tidigare högst 140 tecken. Dessa tweets visas öppet på användarens profilsida. 

– Petterssons blogg är blockerad på Facebook för våra åsikters skull och på Twitter finns vi ej med, trodde jag…

Jag sökte och då dök det upp massor. Vi är tydligen populära, där finns det mesta om att vi ljuger, dock inga exempel. Där står att vi är en hatblogg, att vi är flyktingfienliga, det vill säga det vanliga från dem som inte har några argument.

Dock verkar de flesta positiva, några exempel nedan och länken jag använde HÄR.

https://twitter.com/marisvensson61/status/940862278148263936

10 thoughts on “Petterssons blogg finns inte på Twitter men…

  1. Det tycks finnas en helt vildvuxen urskog proppfull av twittrande troll där ute i cyber-rymden som allesamman verkar ha tappat kontakten med verkligheten för länge sedan

    Kan det vara så att även den högsta troll-fabrikören själv …

    https://pbs.twimg.com/media/DU-9uZ9XcAE4bj8.jpg

    … på S-kansliet, Sveavägen 68 i Stockholm avsiktligt skapat massor av Fake-konton” för att kunna sprida sin vedervärdiga dynga till så många aningslösa människor som möjligt?

    Mycket stinker nu från den unkna undervegetationen och ser ut att finnas i hela trollskogen. Behoven att ventilera ut de illaluktande odörerna är både stora och ffa mycket brådskande.

  2. Stiligt!
    Mannequin Maniac tackar för uppmärksamheten!
    Andreas. 😃👍🎶🎶🎶

  3. Att Petterssons gör skillnad är mitt inlägg här ett bevis för…
    Råkade trycka fel på pianot,och in i bild kom Absurdistans Kanal 1.
    Här behandlades/informerades om ett mycket allvarligt ämne.
    Hur skall Gotland kunna skyddas i krigsfall ? Svaret kom från en av de ansvariga,som visade upp de gamla försvarsanläggningarna från tiden,då Harald Hårfagre och Blåtand,låg och lurade i Baltiska sjön.
    Här avslutade Stenbock sitt besök,eftersom jag tror att detta medeltida försvar, i dag är omodernt….
    😉

  4. Tror nock fan att Elon Musk la med en länk till Petterssons Blog i sin raket som for åstad till Mars igår. Framtiden tillhör FRIA svenska media och där är Pettersson president. Avpixlat och Fria Tider åsido, Pettersson regerar med redaktionella analyser och ledarkommentarer i världsklass.

    Jag är inte mycket för kramar och kindpussar, men för dig, Pettersson, är jag beredd att göra ett undantag.

    • Har man som Petterssons blogg,dryga 23 miljoner besökare under 2017,visar detta att han är omtyckt och bekant i vida kretsar…
      Att som Pettersson dagligen presentera nya aktuella inlägg,inte bara kring politik,som vissa läsare tycks tro och missuppfatta.

    • Jag tror fan att Elon Musk har Petterssons Musik till fredagsölen och Space oddity med David Bowie i sin bil när den färdas genom rymden.Om några år så finns bloggen på Mars.

Kommentera