Ung flicka våldtagen vid skola utanför Stockholm

BROTTSLIGHET. En flicka i yngre tonåren har blivit våldtagen i Viksjö utanför Stockholm på lördagskvällen. Förövaren ska ha överfallit flickan vid ett skogsparti som ligger i anslutning till en skola.

Ingen person har gripits misstänkt för brottet, men Sven-Erik Olsson vid Stockholmspolisen bekräftar att förövaren är en man!

Stockholm Direkt

-Pettersson konstaterar att 95,6 procent av alla överfallsvåldtäkter begås av invandrare och det är fakta, domar och inte fördomar.

Sexualbrottslighet bland män födda i Sverige och i utlandet

Domar för sexualbrott 2012-2017. Pdf-fil att skriva ut.

9 thoughts on “Ung flicka våldtagen vid skola utanför Stockholm

  1. Det är väl den gamla vanliga visan när GM grips,gärningsmannen och flickan har haft ett tidigare förhållande.Flickans föräldrar vill inte att händelsen ska bli ett slagträ för högerextremister grupper.
    Dom boende i området anordnar ett fackeltåg mot rasism.

  2. Så fruktansvärt sorgligt! Finns inte ord för vad jag känner. En sak är säker, Regeringen måste en gång stå till svars för sin nochalans och blundande för allt blod som spills ibland oss. SD i sept.

  3. Kollade lite på MSM om detta. Kommentaren från polisens presstalesman var, enl. min uppfattning , fullständigt hårresande : ” En överfallsvåldtäkt-HELT ENKELT”. Så pass långt har det alltså gått, att den uppgivna, blaserade ordningsmakten helt har tappat omdömet. Flickebarnet har, med största sannolikhet, fått hela sin framtid spolierad av en ”HELT VANLIG ENKEL VÅLDTÄKT”.

Kommentera