Livet som minoritet

En gång var den vita befolkningen troligen i majoritet i stora delar av dagens Sydafrika men idag utgör den endast 8%.

Att de etniskt svenska inom ett par årtionden kommer att vara en minoritet i Sverige är ett faktum.

Men hur kommer livet som minoritet att gestalta sig, kommer man ha samma rättigheter som andra eller är långtgående diskriminering och massivt våld att vänta likt i Sydafrika?

Katie Hopkins rapporterar dagligen från sin pågående dokumentära resa:

”I’m in South Africa, documenting the violent, ethnic cleansing of white farmers by armed, black gangs. It’s infuriating, it’s heartbreaking.”

”And the world doesn’t care.”

Read more here:

https://www.therebel.media/rebel-south-africa

P.S.

http://newobserveronline.com/black-population-in-south-africa-has-increased-by-920-in-100-years/

”The black population in South Africa has increased by an astonishing 920 percent in just 100 years, mainly thanks to white farmers and western infrastructure, a new report from the Transvaal Agricultural Union (TAU) has revealed.”

”In reality, “whites who came to South Africa in 1652 and thereafter found a land devoid of basic development and infrastructure, sparsely populated by meandering tribes who had no written word and whose way of life was the absolute antithesis of Western mores.”

14 thoughts on “Livet som minoritet

  1. Man kan fråga sig hur många år framåt det dröjer innan man kan sätta samma rubrik vad gäller Sverige och dess befolkning.

  2. Barn och unga i skolan kommer märka av det först! De kommer drivas från sin skolgång av befogad rädsla för trackaserier, rån och våldtäkt. Och myndighetssverige kommer inte ta tag i problemen utan istället låta dem gå utan utbildning och betyg.

  3. Det kan de som är mor- och farföräldrar fundera på inför valet 2018. PK valet de gjorde och vad de utsatte sina ättelägg för. De kommer inte hinna uppleva det men domen är hård, om historia tillåts eller om det ljugs friskt om det förflutna

    • Nordmann :
      Vilken frisk fläkt helt underbart befriande, det var inte Ring P1 bara älskar det, tack så innerligt !

  4. De vita gjorde / gör som deras ansvar säger , de förökar sig inte mer än de kan försörja.
    De svarta / bruna i Sverige gör bidragsförtjänst vid varje nytt barn, i RSA gör de barn av ……………….?

  5. Däremot pågår en mugabisering av RSA, vita förföljs och flyr i stora mängder. Mer en miljon vita bedöms ha flytt, ffa till England. Vita farmare mördas. Kvar kommer boerna att bli, och dom är inte att leka med…..

    • Man försökte lösa saken med hemländer för svarta , Ciskei , Venda, Bophuthatswana , osv , där dom svarta folken hade sin stams urhem.
      Problemet för dom vita var att dom över huvud taget hade stor svart immigration. Dom vita skulle jobbat själva i jordbruket , och letat vita immigranter och betalat bättre löner..
      Nu fanns det billig arbetskraft , afrikaner , som inte krävde så mycket..–och så gick det som det gick..

    • I Sydafrika fanns det ca 5 miljoner vita innan ANC tog makten i landet, idag finns det ca 4 miljoner vita i landet.
      Ca 1 miljon vita med bra utbildning har emigrerat till länder som England, Canada, Australien, New Zeeland.
      I Sverige trodde politikerna att Sydafrika skulle bli ett lysande land när det blev majoritetsstyre med ANC och en svart president Nelson Mandela.
      Allting gick fel i Sydafrika kriminaliteten ökade, skolorna blev mycket sämre, arbetslösheten ökade kraftigt, därför många företag kunde inte överleva.
      Inflationen steg kraftigt och den Sydafrikanska randen försvagades enormt.
      Många såg Nelson Mandela som en stor politiker, men han var ändå en tidigare terrorist och därför hade han ett långt fängelsestraff, men blev benådad för att bli president.
      Han var också en socialist och nationaliserade banker och företag som blev mycket negativt för ekonomin.
      Det som har gått uppåt i Sydafrika är den svarta folkmängden som har ökat mycket kraftigt.
      Idag finns det ca 40 miljoner svarta och färgade i Sydafrika.

      • ANC har förlorat anhängare som sannolikt beror på att många svarta har fått det sämre med arbetslöshet och fördyrade levnadskostnader och en omfattande korruption i regeringen och även i samhället..
        Nu har det framhållits från regeringen att de vita farmerna skall konfiskeras, det här kan vara ett sätt att vinna röster tillbaka från de svarta, men om det skulle verkställas kommer det att bli hungersnöd i landet.
        Det finns vita farmer där regeringen köpt ut halva arealen och svarta skall bruka den ena halvan med råd från de vita farmarna.
        Det har visat sig att de svarta har svårt att driva farmer och få bra avkastning från dem.
        Det är många svarta som vill ha kvar de vita farmarna som anses som mycket duktiga och effektiva även av de svarta.
        Jordbruket är mycket viktigt för Sydafrika som också skapar mycket jobb för den svarta befolkningen.
        Sedan ANC kom till makten har många vita farmare blivit mördade och rånade det rör sig om mer än 4000 personer.
        Att det här skulle vara politiska mord förnekas från ANC, utan de anser att det är rånmord och även svarta har blivit mördade på farmerna och orsaken skulle vara att farmerna har många gånger stora arealer som gör dem ensliga, och det kan finnas en viss sanning i att det är rånmord och inte politiska.
        Sedan ANC kom till makten har kriminaliteten ökat kraftigt även om kraftiga åtgärder har satts in för att få ned den.
        Den höga kriminaliteten är ett stort problem i Sydafrika, där de färgade står för de högsta siffrorna, sedan kommer de svarta och tredje gruppen är indier och kineser, de vita har ungefär samma kriminalitet som de vita i Europa
        Det finns en besvärlig gängkriminalitet i Sydafrika som är mycket besvärlig och vanligen är de färgade inblandade i den.

Kommentera