5 thoughts on “Skrivfel orsakar rasistisk upprördhet

  1. Jag hade på mitt jobb. Jag jobbar på en indisk restaurang på Åland och det kom en kvinna som heter Kristiina Linna som är utlänningsinspektör som kom till mitt jobb och gjorde rasitiska provokationer och delade upp oss som apartheid att jag behöver inte kontrolleras som äkta svenne men att hon tog dem med invandrar bakgrund och det var hets mot folkgrupp. Hon har också gjort förtal mot oss att chefan inte ger oss mat och att hon sa ochså andra dumma saker. Hon har också haft förtal att vår ena kollega inte ens får jobba som inte kan prata svenska. http://news.abounderrattelser.fi/asylsokandes-ratt-till-arbete-missbrukas/kristiina-linna-regionfoervaltningsverket/ https://www.youtube.com/watch?v=T6T8IM9qhAg&t=111s Hon säder att det är en överaskning att inte gränspolisen gör något åt vem som inte har rätt att vistas inom europa. Hon är rasist och har ingen respekt mot dem hon är en riktig sverige demokrat och ska sparkas alltså hon har ingenting bättre för sig. Hon ska anmälas för förtal och hets mot folkgrupp. Kristiina Linna är inte välkomen till vår restaurang igen hon är den första som vi svartlistar.

  2. De borde vara mer oroliga över negrernas överrepresentation i all form av grov kriminalitet i USA. Det sitter i GENERNA och vi borde öppna våra ögon för detta faktum. Negerbefolkningen har samma möjligheter som alla andra i USA med spelar alltid på ”rasistkortet”.
    De lär ha en lägre IQ men det finns det många vita som har också och då borde USA satsa på ”enkla jobb” för lågutbildade istället för att halva befolkningen sitter i fängelse!

Kommentera