MFF-spelaren Kingsley Sarfo misstänkt för fem nya våldtäkter av barn

BROTTSLIGHET. Den allsvenske spelare som sedan tidigare misstänks för sexuellt utnyttjande av minderårig har åter anhållits. Afrikanen misstänks för fem fall av våldtäkt mot barn. I höstas anhölls han misstänkt för två fall av våldtäkt mot barn och ett våldtäktsförsök men släpptes,fortfarande misstänkt. 

Pressmeddelande från åklagaren

TIDIGARE 20117-10-01. Fotbollstjärnan släppt men fortfarande misstänkt för sexuellt utnyttjande av barn

INVANDRARVÅLD. Igår avslöjades att Kingsley Sarfo hade kört bil utan giltigt körkort. Vi skrev då att det var herr Sarfos minsta bekymmer och hoppades att MFF hade öppet köp på de 13 miljoner de betalade för honom. 

Nu har Kingsley Sarfo medgett att han haft sex med en minderårig men han förnekar brott, och påstår sig ha trott att hon var över 15 år. Flickan och Sarfo är bekanta sedan tidigare.

Under söndagen försattes han på fri fot av tingsrätten. Han är fortsatt misstänkt för brott, men i stället för sexuellt utnyttjande av barn.

TIDIGARE 2017-09-30. Kingsley Sarfo, allsvensk fotbollsspelare har kört bil utan körkort och begärs häktad misstänkt för våldtäkt av barn

INVANDRARBROTT. Kingsley Sarfo, har varit med på bloggen förr, se nedan. Nu är han i blåsväder. MFF-stjärnan har kört bil i Sverige trots att han inte har något giltigt körkort – ett brott som kan ge upp till sex månaders fängelse.

Kingsley Sarfo gjorde succé i Uppsala-laget Sirius under våren. I somras öppnade de svenska mästarna Malmö FF upp plånboken och köpte den 22-årige talangen för 13 miljoner kronor – en affär som Sarfo firade med att köpa en egen bil i Skåne och som han senare har kört runt i.

Kingsley Sarfo riskerar fängelse. Att köra bil utan körkort är ett brott som kan ge upp till sex månaders fängelse i Sverige. Enligt TV4 ska Kingsley Sarfo ha kört bil även i Uppsala, då i en hyrbil.

MFF:s tränare Magnus Pehrsson: – Det är ett stort misstag som han själv säger att han kommer att lära sig av, för det är ju inte acceptabelt så klart.

När kan han vara tillbaka? – Jag har inget svar på det. Han är inte här på grund av personliga skäl.

Enligt Sydsvenskan så påstår Kingsley Sarfo att han har ett internationellt körkort, som han trodde var giltigt i Sverige. – Vi har givetvis tagit det här internt. Kingsley refererar till ett internationellt körkort som han trodde gällde i Sverige. Han har gjort avbön och lovat att det inte ska hända igen, säger MFF:s sportchef Daniel Andersson till tidningen. Att från klubbens sida straffa Sarfo var aldrig aktuellt.

– Vi har agerat på informationen att han trodde att det gällde och var ett misstag. Hade det varit medvetet, hade vi agerat annorlunda. Nu har han fått en ordentlig uppsträckning och lovat att det inte ska hända igen och då har vi ansett det utagerat från klubbens sida.

-Här blir Pettersson rejält misstänksam ”Att från klubbens sida straffa Sarfo var aldrig aktuellt” eftersom det påstås vara ett misstag. Mannen från Ghana trodde att det internationella körkortet gällde.

Jag tittade in på MFF:s hemsida och såg laguppställningen inför söndagens hemmamatch (1/10 15:00) mot Halmstad, där står ”Kingsley Sarfo saknas av personliga skäl”. Detta trots att sportchefen säger att det aldrig var aktuellt att straffa Sarfo.

Har vi svaret här: En 22-årig allsvensk fotbollsspelare i en sydsvensk klubb begärs häktad misstänkt för våldtäkt av barn vid två tillfällen och ett försök till våldtäkt. Utredningen ska ha pågått sedan slutet av juli. Det är oklart hur mannen ställer sig till misstankarna. Klubbens vd vill inte uttala sig. Häktningsförhandlingarna hålls i morgon.

13 miljoner, hoppas MFF har öppet köp. I morgon vet vi om Sarfos olovliga körning är hans minsta bekymmer…

Målnummer vid Malmö tingsrätt: B 6623-17. Häktningsförhandlingar klockan 11:oo i morgon av en 22-årig man.

TIDIGARE 2017-05-28. Kingsley Sarfo från Ghana

MEDBORGARSKAP. Kingsley Sarfo, 22, är en fotbollssspelare från Ghana. Sarfo kom till Sverige 2014 för att spela fotboll, vilket han verkar vara väldigt duktig på. 

Nu vill U21-landslagets förbundskapten Håkan Ericson ha med Fargo till sommarens EM-slutspel i Polen Svenska fotbollförbundet har varit i kontakt med Migrationsverket angående Kingsley Sarfos ansökan om svenskt medborgarskap.

– Det stämmer. Vi har varit i kontakt med Migrationsverket och försökt att skynda på ärendet om ett svenskt medborgarskap för Kingsley Sarfo.  Vår juridikavdelning har också varit inblandad. 

-Pettersson hoppas att Kingsley Sarfo inte får några förmåner för att han kan spela fotboll. Är grabben sugen på att spela i landslaget så är han uttagen till Ghanas A-landslag och det borde duga åt honom.

Det är ynkligt av Svenska Fotbollslandslaget att försöka kringgå reglerna för att ha större chans på ett mästerskap. Det kan proffsklubbarna ägna sig åt…

Låt Kingsley spela fotboll här, så kan han återvända hem när karriären är över…

 

12 thoughts on “MFF-spelaren Kingsley Sarfo misstänkt för fem nya våldtäkter av barn

 1. http://imgl.krone.at/scaled/1628944/vedea4a/630×356
  En annan likvärdig pilsk man (som tydligen denne nigger) ligger nu på sjukhuset i Kufstein.En något annorlunda olycka var orsaken.
  Ett medelålders par hade på lokala Bierschappet lärt känna varandra,och fann i ruset sådant tycke,att man sökte upp en närliggande lade med höskulle…
  Nu visade det sig,att i denna fanns en foderlucka,som den hete älskaren Romeo,råkade falla genom rakt ner till korna.
  Hur det gick för Julia,förmedlar inte Kronen där jag fann nyheten ?

 2. Stackars barn som får nått dylikt efter sej.
  Läge att klippa bollarna där.
  Dom verkar vara rätt lika dom i den färgen.
  Nej, enkelbiljett to africa blir nog bästa lösningen.

 3. Här passar det gamla ordspråket-
  Du kan ta negern ur djungeln
  Men du kan inte ta djungeln ur negern.

 4. Undrar ifall den där figuren egentligen ville komma hit i första hand för kontrakt och pengar?
  För passionen att få spela fotboll?
  Jag tror inte det nämligen.
  Med facit i hand.

  • Det vore ju en riktig skandal om denna kriminella typen får svenskt medborgarskap. Om han får det så är det Svenska fotbollsförbundet lika skyldigt som ville kringgå reglerna kring förvärvande av medborgarskapet. Han skall utvisas, boll kan han sparka i Ghana.

   • Man kan säga sig inte bli förvånad när det gäller händelser i Sveariket idag, man kan vänta sig i stort sett vad som helst, men likförbannat blir man häpen var gång.
    Jag gissar att den där lär bli kvar här.

Kommentera