Vad är det för slags regering vi har som inte ens kan hålla en stad säker, då är det bättre att avgå


BROTTSLIGHET. ”– Titta vad som händer med det här landet. Om du inte kan kontrollera den nuvarande situationen är det bättre om du avgår. Vad är det för slags regering vi har som inte ens kan hålla en stad säker”, står det i en artikel på Sveriges Radio. 

-Pettersson trodde  vid en ytlig koll att det rörde sig om Stockholm, Göteborg, Malmö eller någon annan betydligt mindre stad i Sverige där det skjuts och sprängs näst  intill dagligen.

Men jag förstod att jag läste fel, här är det ingen som kräver att regeringen avgår eller tar ansvar för det dom ställt till med.

Artikeln handlar om Kabul,Afghanistan.


4 responses to “Vad är det för slags regering vi har som inte ens kan hålla en stad säker, då är det bättre att avgå

 • Selma

  De enda som har ett fullgott skydd och tar ut hutlösa ersättning för att rasera vårt land är politiker och ämbetsmän däri även eu -patrasket.
  Resten av sina folkvalda skiter de i och rånar på kapital.
  Helst de som står längst ner i skalan som fattig pensionärer ,fattiga arbetslösa.
  Svensk född fattig pensionär bestulen av staten

  Gilla

 • tikamax

  Ja – det går VÄLDIGT BRA att ha synpunkter på/lägga sig i ANDRA LÄNDERS politik i SVERIGE men säga sanningen om VAD SOM PÅGÅR i SVERIGE, är det fortfarande alldeles för FÅ som TÖRS och ABSOLUT INTE Sveriges Radio…..

  Gilla

 • Grune

  Något som slagit mig med förvåning är hur Sverige kan sitta med i säkerhetsrådet, som inte ens kan hålla ordning på en småstad i Sverige.

  Gilla

 • Greta

  Två av kriterierna för att definieras som ett oberoende land är att de som styr landet dels har full kontroll över alla sina territorier och dels kan upprätthålla sina gränser. Inga av de kriterierna stämmer in på sverje som per definition alltså inte kan kallas för ett ”oberoende land”.

  Afghanistan är ett annat exempel där USA/Nato ockuperar delar av landet och ständigt utför attacker mot civilbefolkningen.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: