Bidragsinvandring

”Ibland så ringer de upp oss innan de ens kommit till Sverige för att fråga om vilka bidrag de kommer att få”

Samhällsnytt har avslöjat hur Försäkringskassan lanserat en telefonlinje med tjänster på arabiska. För att ge alibi till detta har man infört samma tjänst till medborgare i Polen.

Läs mer på Samhällsnytt och kom ihåg de här orden om ni någon gång tvekar om de svenska bidragens dragningskraft.

”Ibland så ringer de upp oss innan de ens kommit till Sverige för att fråga om vilka bidrag de kommer att få”

20 thoughts on “Bidragsinvandring

    • Polen är ett EU land och inget asylland, därför finns ingen orsak för någon sådan information till polska medborgare om bidrag till asylinvandrare.
      Socialdemokraterna med Löfven har istället försökt tvinga Polen att ta emot asylinvandrare, men som Polen naturligtvis inte accepterar.
      Polen ger inga bidrag eller minimalt till asylinvandrare, därför är det ingen som åker till Polen, nu är det inte endast Polen som använder den policyn, utan ett flertal andra länder i EU gör samma sak,

      • Polen har tagit emot ett stort antal flyktingar från Ukraina, som har haft ett inbördeskrig som CIA backat upp.
        Sverige har inte tagit emot några flyktingar från Ukraina därför det skulle inte ha gett röster till Socialdemokraterna, eftersom Ukraina folket är ”fed up” med socialismen.
        Men människor från Ukraina är mycket duktiga och välutbildade, de hade lätt kunnat integrera sig i det svenska samhället och blivit en stor tillgång för landet.
        Länder som tagit emot flyktingar från Ukraina visar det sig att det är ungefär lika många män som kvinnor, som är positivt till landet de kommer.
        Det som socialdemokraterna gjort är att de öst enorma bistånd till Ukraina som har en samling mycket korrumperade politiker och är orsaken att landet halkat efter, jämfört exempelvis med Polen.
        Biståndet till Ukraina kan jämföras med biståndet till Palestina, där det mesta går rakt in i fickorna till korrumperade politiker.

      • Om polska regeringen hade försökt bedriva en sådan här asyl och anhörighetsinvandrar politik som Sverige bedriver, den regeringen hade endast blivit några dagar gammal.

  1. När Försäkringskassan öppnar telefonlinjer till de utsedda asylländerna och informerar dem vilka bidrag som väntar dem när de kommer till Sverige borde väl alla förstå att det är en röstimport som socialdemokraterna sysslar med.
    De här människorna från de utsedda asylländerna kommer in i Sverige utan någon som helst kontroll, därför det krävs inget pass eller ID av dem, utan det räcker med att de säger de kommer från ett utsedd asylland av svenska myndigheter.
    Därför finns det ingen möjlighet att veta personens bakgrund om det är kriminella personer, eller varit intagna på mentalsjukhus m.m. utan alla kan komma in.
    Sedan när de begår kriminella handlingar blir det mycket svårt att utvisa dem därför de har inget pass, och inget land behöver ta emot personer utan pass, och inget flygbolag tar ombord personer utan pass, därför blir de kvar i landet som de sedan kallas för (papperslösa).
    Verkställande Utskottets policy är att få socialdemokratiska röster från dem för att kunna behålla den politiska makten.
    Undersöker man valresultaten i de asylinvandrartäta områden som Rosengård i Malmö är det mer än 90% som röstade på S V MP och liknande trend är det i andra områden också.

  2. Tragikomiskt – hur blev det så här?
    ” Kom och plundra oss på det sista vi har kvar av välfärd”! upptryckt på alla världens språk för de som ännu inte tagit sig hit.

    • Orsaken är att det svenska folket är genuint korkade som har accepterat den här galenskapen.
      Det fanns ett riksdagsparti 2010 Sverige Demokraterna som hade i sitt partiprogram att sätta stopp för galenskapen men de fick endast ett fåtal röster.
      Vid valet 2014 fick SD ca 13%, som var en mycket låg siffra sett till deras partiprogram och en stark ledning.
      Nu ligger väl SD på ca 16% enligt opinionsmätningarna, som är en mycket låg siffra de borde legat på minst 30%.
      Svenska folket hade kunnat stoppa galenskapen som den här okontrollerade asyl och anhörighetsinvandringen är men de har gjort ingenting för att stoppa den.
      Nu finns det många som har försörjning och bra tjänster genom den här importen, på Migrationsverket jobbar det mer än 7000 personer och hela tiden önskar de att fler anställes, som gör att det blir en spark uppåt för dem som redan finns där.
      Sannolikt halva svenska advokatkåren är sysselsatta med asylinvandrarna a 1600 kr timmen.
      Tolkar, handledare, tandläkare, uthyrare m.m. har stora inkomster från den här asyl och anhörighetsinvandringen och alltsammans finansieras med skattemedel.
      Eftersom asyl och anhörighetsinvandringen genererar inga skatteintäkter blir det en fallande välfärd för svenska folket som skall finansiera det.
      Pensionsåldern har höjts och pensionerna har sänkts, men det räcker inte på långa vägar, men nu har sjukhus börjat läggas ned och där finns stora pengar att hämta.
      När sjukhusen läggs ned förkortas levnadsåldern för äldre, som ger stora be sparningar.

      • Det har under kort tid kommit till Sverige asyl och anhörighetsinvandrare ca 1 miljon människor, därför borde bostäder byggas, fängelser, skolor, sjukhus, åldringsvård m.m.
        Men det blir till en omöjlighet därför de här in vällarna har inga jobb som skapar skatteintäkter för samhället som möjliggör en sådan utbyggnad.
        Det är mycket lätt att se följderna, mycket stor bostadsbrist, skolor försämras drastiskt, sjukhusköerna ökar, kriminaliteten ökar m.m.
        De här socialpolitikerna måste vara helt okunnig och naiva som tror att de här in vällarna skall kunna integreras in i det svenska samhället.
        Istället har det blivit att den inhemska befolkningen skall integreras till in vällarna.
        De flesta har en mycket låg eller ingen utbildning som arbetsmarknaden har inget behov av och att sätta vuxna åldriga människor i grundskolan, säger sig självt att det är meningslöst.
        De här in vällarna blir också åldringar och vem skall ta hand om dem ? Kanske skall det bli fortsatt nya in vällare, men vem skall betala kalaset ?

  3. Att få ”skit” är illa nog att behöva bekosta den ännu värre.
    Skattevägran, civil olydnad.

  4. Arma svenska folk, arma land. Jag var naiv och trodde vi hade hört och sett alla vansinnigheter som ständigt dyker upp i nyhetsflödet. Men det blir hela tiden värre och värre…………!!

  5. Medans jag som svensk utsliten arbetare fick anlita advokat för att få ut min enligt lag berättigade sjukersättning ! 8600kr mån efter 43 års arbete ! sossarna tog bort stupstocken men återinförde ättestupan för gamla ,sjuka ,handikappade svenskar ! vi ställer inga grupper mot varann som löven säger!! medans pensionräddarna får det dom pekar på ! hur kunde det bli så här i det så en gång lungna , trygga gamla svedala ! ja tänker på mina barn och barnbarns framtid ! återinför tjänstemanna ansvaret och ställ alla skyldiga till sveriges rasering till ansvar !!

  6. Snart öppnar man väl lokalkontor i Mellanöstern så man kan hålla informationsmöten om hur fina bidrag man kan få och kanske tom få resebidrag till stollarnas land.

  7. Ja inte blir man förvånad. Ekonomiska flyktingar förlåt pensionssabbare suger stenhårt. Våra förfäder måste vara sjukt besvikna.

      • Mest besviken är Jag ,och alla andra som betalar full skatt-
        STOPPA INFLÖDET AV SKATTETURISTERNA NU.
        Välj bort invällarna I nästa val…Om inget görs är hela svedala ett kalifat innan ni hinner fatta detta…..
        Ed

Kommentera