Stolt kommunist trots 150 miljoner döda

KOMMUNISM. Idag när det är Förintelsens minnesdag och PK talar om nazismen, vi om islamismen så är det lika bra att påminna om kommunismens alla offer. 

Inga Nazister på våra gator är skapat av vänstern som en protest mot nazismen vilket de förknippar med Sverigedemokraterna.

Att kalla Sverigedemokraterna nazister är absurt och det är uppenbart att dessa individer inte begriper vad nationalsocialismen är och de katastrofala konsekvenser en sådan politik har på samhället i jämförelse med ett invandringskritiskt parti som Sverigedemokraterna.

Det är ofattbart att så många som 350.000 röstade på Vänsterpartiet i senaste valet. De har facit i de kommunistiska staterna och hur kan de då tro att en sådan politik är vettig.

Kommunismen har dödat 150 miljoner människor under 1900-talet. Detaljerat statistik kan du se HÄR.  Kommunismens extrema åsikter har inte någon plats i vårt samhälle, ändå finns de i Sveriges Riksdag…

Kommunismen är likt islamismen nära lierad med nazismen…

Läs gärna om när Vänstern stödde Hitler

16 thoughts on “Stolt kommunist trots 150 miljoner döda

  1. Rossana Dinamarca och hennes följe har inget med jämlikhet och om sorg om gamla , det är bättre att ta död på dessa.

    Det är en sjuklig väld de lever i .

    Svensk född fattig pensionär bestulen av socialt i maffian

  2. Ja , det har förvånat mig att den ickesocialistiska sidan aldrig kunnat samla sig till en minnesdag för västervåldets offer.
    Firandet/minneshållandet av dom döda judarna verkar rent av eskalera ju mer tiden går.
    Hedi och Emerich far runt som skottspolar , nu har man (BLT ) hittat en ny kvinna i Karlskrona såg jag..en polsk katolsk flicka som av ngn anledning sänts till läger på 40 talet.
    Jag tycker man skall vara ärlig med orden…förintade betyder för mig totalt borta , inte ett sandkorn kvar….men jag vet att det är hemskt känsligt att fundera över det ordet. Det är HELIGT , som av Gud givet..och den som trotsar massakreras med hela sin familj.

  3. De borde ha en klädkod för riksdagsmän och kvinnor, denna idiot gick omkring med en undertröja där det stod ”SD är rasister” – allt för att få uppmärksamhet, en riktigt media-kåt kvinna denna ”kommunist”. Deras ”kommunism” verkar vara att jobba för att köra Sverige i botten, bland annat demonstrerade hon med de kriminella afghanerna vid Medborgarplatsen!! Fy fan!!!
    Åter till klädkoden! På en arbetsplats, dvs i Sveriges Riksdag springer denna dam omkring klädd hur som helst, det borde finnas regler även på denna arbetsplats, speciellt en klädkod, om de inte följer den borde de kunna sparkas ut ur Riksdagen!!!

  4. MYCKET bra skrivet Pettersson!Förstår inte hur någon kan vara så.blind för historia. Stalin skickade mljontals med folk till lägren.Snällall Svenskar,vakna nu!

  5. OBS! ”Inga RASISTER på våra gator säger de! Inte NAZISTER! VIKTIGT!!! För de är lika mycket nazister, som de som säger sig vara det. De skulle ALDRIG säga: ”Inga NAZISTER på våra gator. För de VILL ha nazism. Men inte NMR:s nazism, utan sin egen. De vill ha den totala makten på gatan, och likt ”tredje rikets” nazister paradera och marchera på ”sina” rensade gator. Hitler sa: ”JUDENFREI”. De säger: ”INGA RASISTER”. Men det är i princip samma sak.

  6. Stolt kommunist med en simpel gatflickas hela disposition för att exponera sina behag, gestaltade genom den sedeslösa gestik och plastik denna besynnerligt provocerande Dinamarca genomgående tillämpar framför kameran…

    Vi minns alla bilden från besöket hos den kringresande teatertrupp vi känner som ”Afghanerna på Medborgarplatsen”, där ifrågavarande uppvisningskommunist generöst bjöd auditoriet vid trappan på en vy över de onämnbara – ett tilltag som stannat på näthinnan, liksom övriga spektakulära foton av vederbörande samhällsaktris.

    Lägg därtill den logikstridiga retorik hon begagnar sig av och man har anledning att utbrista i en sarkastisk kommentar som:
    Trovärdigheten står verkligen på topp inom politikerskrået!
    Andreas.

  7. Men tanke på att sådana stollar finns i Sveriges riksdag, är det inte så konstigt, att vårt land är på väg att förintas.

Kommentera