Mer problem med exploderande mohammedaner i Kabul

Minst 40 personer har dödats och ytterligare 70 skadades i en attack i den afghanska huvudstaden, nu på lördagsförmiddagen, i  Kabul, enligt  Waheed Majrooh, hälsodepartementets talesman.

 De mordlystna muslimerna i gruppen talibanerna antages vara utförare. Vittnen nära stadens centrum sade att de hade hört minst tre explosioner.

En polis berkräftar att en självmordsbombare utförde attacken nära starkt bevakade kontrollposter. Mer än 100 skadade personer har förts till sjukhus.

LÄNK

FjärranÖsternRedaktörens kommentar: Ytterligare en islamiot som gått på ljuget om paradiset och de 72 sexdockorna!

2 thoughts on “Mer problem med exploderande mohammedaner i Kabul

  1. Detta faller de vänsterextrema PK-organen och Batikhäxorna i smaken, när man nu på överdrivet sätt dagligen kan fylla sina blaskor,med dessa islamisters/talibaners dåd.Vad de inte gärna informerar om är,Kabuls enorma yta och att dess folkmängd uppskattas till 7 miljoner !
    Tanken från PK`s sida är att ständigt påpeka för folk,hur barbariska vi är,som återsänder de lyckosökande ”barnen” till sitt hemland.
    Slutligen kan jag informera om,att andra EU-länder dagligen,sänder tillbaka dessa ”iranska Afghaner” med direktflyg till Kabul.

Kommentera