De tio säkraste länderna för kvinnor

SÄKERHET. Australien är världens säkraste land för kvinnor, enligt analys gjord av konsultbolaget New World Wealth i sin 2018 Global välståndsöversyn, enligt Business Insider.

 

”Kvinnors säkerhet är ett av de bästa sätten att mäta ett lands långsiktiga möjligheter för tillväxt, med en korrelation på 92% mellan historisk tillväxt och kvinnors säkerhetsnivåer”, säger rapporten.

”Det betyder att tillväxten ökar i ett land desto säkrare kvinnorna lever i ett land”

Australien är bland de mest framgångsrika länderna i världen. De senaste tio åren har rikedom i Australien ökat med 83%.

De 10 säkraste länderna för kvinnor år 2017 var:

  1. Australien
  2. Malta
  3. Island
  4. Nya Zeeland
  5. Kanada
  6. Polen
  7. Monaco
  8. Israel
  9. USA
  10. Sydkorea

-Pettersson undrar naturligtvis varför inte Sverige med världens första feministiska regering och en humanistisk stormakt inte är med på listan?

Vet du Stefan?

 

16 thoughts on “De tio säkraste länderna för kvinnor

  1. Därför att det som en gång var Sverige är inte längre Sverige. Men 30% muslimsk befolkning och dess kvinnosyn borde Sverige hamna i samma säkerhetsklass som Syrien och Egypten.

  2. Vår svenska feminiska regering??? Är inte med på listan????? Så förvånande! Vi massimporterar muslimer som hatar kvinnor men ÄLSKAR bidrag (och getter… där batikhäxor ”älskar” dem).
    Jag förstår ingenting???

  3. Tänds det några Liljeholmens hos Stefan tro eller ekar det tomt som vanligt….?! ”SD är ett nazistiskt parti med rasistiska rötter….” upprepar Stefan Löven som en grammofonskiva….MEN det är INTE SD som styrt Malmö i c:a 100 år Stefan, det är S som byggt en stad med röstimport där judarna jagas iväg idag och imorgon säkert andra grupper icke-muslimer….

  4. Sverige är inte med på listan, därför att det patrask vi påtvingats som ledare för landet inte bryr sig ett dugg om egna folkets väl och ve.
    Man låtsar att man skapar trygghet för de sk ”nyanlända” men fattar inte att man skapar oro och olust hos det egna folket.
    Finns det inget forum där man kan lagsöka personer, som uppenbart helt medvetet förstör sina länder.

  5. För flickor är det inte säkert på många håll i Europa, vita flickor ofta från trasiga hem blir utnyttjade sexueellt av muslimska äckel i UK, muslimska flickor i UK blir torterade av……… ja just det muslimer , inte sällan finns muslimska kvinnor bakom denna tortyr .

  6. Men Sverige är väl säkert för kvinnor!

    Göteborgspolisen har inrättat en ”gå hem” telefon linje, där kvinnor kan vara i kontakt med polisen tills de är hemma och har stängt dörren.

    Dessutom kan de ju dra en sopsäck över huvudet och skyddsvästen.
    Med pepparspray och en vass kviv i varje hand finns också en viss trygghet.

    Att tillåta den, sedan många år förbjudna tekniken, jiu jitsi, som jag tränade i min ungdom skulle också vara ett skydd.
    Tekniken innehöll mestadels skadande, invalidiserande och dödande grepp, slag och ”stick”. Träningen var utvecklad för Japans soldater före ww2.

  7. Vad kan det bero på att Sverige inte finns med på listan? hmmm kan det va för att vi raskt förvandlats till Babbestan kanske.

  8. PK tycker dessa 10 länder är rasistiska och saknar rätt värdegrund, PK jublar i kör vi är bäst, vi är bäst, bäst, på att vara sämst!!

  9. Haha, bra fråga till feminismens så kallade företrädare. Vi gammelfeminister har varnat länge, men F! – feminismen tog över totalt och queerfeminismen fick rejält fäste. Egentligen vill jag bara gråta åt det! Skadeglädje blandat med sorg eftersom det handlar om människor, kvinnor, som utsätts för våld som ger svåra minnen för livet.

  10. Du har nog missuppfattat det där med ”humanistisk” det skall antagligen vara HUMORISTISK!

    Regeringen – rikspolitikerna skojar av svenskarna välstånd, och trygghet med hjälp av så kallade pensionsräddare!

Kommentera