800 män i kriminella gäng, bara i storstäderna


BROTTSLIGHET. Cirka 800 unga män är i dag aktiva i olika lokala kriminella nätverk, som har tillgång till skjutvapen. Det visar Ekots genomgång av polisens kartläggning i Malmö, Göteborg och Stockholm.

Sprängdåd mot polishus, mord på restauranger och skjutningar på offentliga platser. Den senaste tiden har uppgörelser i den kriminella världen och attacker mot polisen dominerat de svenska mediernas rapportering.

Ekot har med hjälp av polisens samlade kunskap försökt kartlägga hur många personer som egentligen finns i de nätverk som ägnar sig åt eller skulle kunna ägna sig åt den här sortens våldsdåd.

Underrättelsetjänstens uppgifter från Göteborg, Malmö och Stockholm visar att det rör sig om cirka 800 personer, nästan uteslutande unga män i 15-25 årsåldern. Närmare 300 av dem finns i Göteborg, 200 i Malmö och cirka 300 i huvudstaden.

Läs vidare på Sveriges Radio…

-Pettersson noterar att 800 unga män i våra tre storstäder är med i kriminella gäng och undrar naturligtvis hur många de är totalt i hela landet?

I varenda stad, även små städer och byar finns det unga män som på heltid sysslar med kriminalitet och då oftast narkotikaförsäljning, stöld, häleri och utpressning.

 

Trots att Ekot hela morgonen talat om sin ”kartläggning” så nämner den ”opartiska och sakliga” public serviceradion inte med ett ord att de flesta av de unga männen har invandrarbakgrund.

De flesta av dem har haft chans att gå i skola, utbilda sig, skaffa jobb och framtid men de har varit för lata och uppmuntrats av ett kravlöst samhälle.

Dessutom finns det inte för få poliser utan för många kriminella. Polisen är dimensionerad för svenska rövare och inte för Mellanösterns och Nordafrikas men det rapporterar naturligtvis inte Sveriges Radio…


14 responses to “800 män i kriminella gäng, bara i storstäderna

 • Ståfräs

  Detta är ngt vi är mkt stolta över hälsar Feministregeringen o hela 7 klövern, målet är att ännu fler skall dela vår gemensamma värdegrund.

  Gilla

 • Käpprätt..

  ”Arbetsmarknaden” är öppen 247.

  Den alternativa omfördelningsindustrin. Notan hamnar på de laglydigas bord.

  Gilla

 • Torleif

  Bandidos?

  Gilla

 • Bajen666

  Detta är inga män, det är småpojkar med storhetsvansinne stentuffa när dom är 3-4 stycken kommer dom ensamma så är dom som små söta lamm.

  Gilla

  • Joy

   Söta lamm? Det var väl att ta i. Det ligger nog och pyr hat hela tiden i de små ulltottarna. Skulle aldrig lita på dem. Dessa typer av barn gick i mina söners klass, flera av dem hamnade i fängelse så snart de blev straffmyndiga. Inga behagliga barn alls!

   Jag hade innan dess flyttat mina barn till en helsvensk skola, ska tilläggas.

   Gilla

 • Stenbock

  Ha,ha,ha…Säger som den som såg Östersjön för första gång…
  O sau möd vann!! Varvid kompisen svarade…åh då e de bara de övaste du ser !!
  Den summa ”de korrekta” kommit fram till,är ju bara vad som finns i norra Ghettot i min lilla stad !
  Sedan finns ett övre,och mitt södra ghetto,därtill. 😦

  Gilla

 • Ståfräs

  Betalar dom skatt eller lever på bidrag?

  Gilla

 • compulsoryunion

  Ung vänsters skytteklubb

  Gilla

 • Carl ekström

  Var det inte fler säger nog Löfven.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Kolla allabolag.se innan du stödjer näringsverksamhet, ofta är det superkriminella aliens som äger glassbarer, restauranger, även när de sitter i öppen anstalt och är hälericentral för bl.a. Stulet guld. Exempel: när de får obevakade tjänster, t.ex. Städa ett rum på heltid i fängelset.

  Gilla

 • Jens

  Ni svenskar har verkligen fuckat upp altihop. Jag bor mycket nära Sverige, för nära. Jag måste nu bygga en mur, en mur mellan mej och Sverige. Vakthundar och allt möjligt. All den här skiten måste jag bruka tid på, bara fördi ni svenskar inte klarar holda orden i eget land. Det är för jävligt. Jag tror inte ni är klar över hur norrbaggarna ser på er nu. Vi tror inte det vi ser, va fan hände??

  Gilla

  • Fredde

   Ja, du har tyvärr rätt.

   För många naiva svenskar har lyssnat på PK-maffian och deras lögner om att ”invandrarna räddar Sverige” och annan falsk propaganda.

   PK-media filtrerar bort ”olämplig” information, och sprider istället Fake news som ”sex svenskar våldtog kvinna på färja”, trots att ingen av dem var svensk.

   Jag läser ofta danska och norska aviser och vet att Sverige ses som avskräckande exempel på hur man INTE ska göra.

   Och det är ju inte bar g rannländerna som förstått hur illa det är, utan så många andra länder som skriver om läget.
   Men när de gör detta, så kallar svenska PK-maffian det för ”svartmålning”.

   Vi andra kallar det för verkligheten….

   Gilla

  • compulsoryunion

   Dan Eliasson har fixat svenska pass till alla.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: