Över 60 skrivna i branddrabbad lägenhet i Malmö

BROTTSLIGHET. Brand i lägenhet på Köpmansgatan Seved, Malmö vid 16.40-tiden den 23 januari. När brandstyrkorna kom fram brann det i köket i en lägenhet på andra våningen.

Rökdykare med slangledning skickades in för släckning. På gatan samlades många personer och polisen fick skicka flera patruller till platsen för att räddningstjänsten skulle kunna jobba ostört.

Vad som orsakat köksbranden i lägenheten vet man inte i nuläget. Över 60 personer är skrivna i den branddrabbade lägenheten.

Sannolikt var där inte 60 personer i lägenheten när rökdykarna gick in för att släcka. I nuläget är det oklart varför så många personer skrivit sig i den aktuella lägenheten.

PPPress

-Pettersson undrar varför inte den ”seriösa” tidningen Sydsvenskan nämner att 60 personer är skrivna i en lägenhet. Tror de inte att det är intressant för allmänheten och Malmös allt färre skattebetalare…

21 thoughts on “Över 60 skrivna i branddrabbad lägenhet i Malmö

  1. Har skrivit det förr: 11.1% i en av Rosengårds valkretsar röstar utomlands ifrån. I Rinkeby 10,2%. I Kista…. nej jag orkar inte……Bidragen sätts in på deras konto och kan således plockas ut varhelst.

  2. Vad händer med en liten lägenhet som är till brädden fylld med folk ?
    Vattenförbrukning, uppvärmning, slitage, oljud osv ……eller är det en ofantlig bluff som svenska skattebetalare skall bekosta?

    Personalen på myndigheterna som har tillåtit denna misär, ut med er och ta reda på fakta !
    Ni förvaltar inte ….ni förråder våra skattemedel !

  3. Tänk om Skatteverket, Försäkringskassan och Transportstyrelsen var lika nitiska i behandlingen av ofränder som av svenskar. Vilket bra land vi skulle ha om inte myglarna och bedragarna hade så god jordmån.

    Beträffande bilmålvakterna är lösningen barnsligt enkel; Först spärrar man alla berörda fordon i bilregistret. Sedan beslagtar kronofogden dem i bilregistret. Alla som nu färdas i dem gör sig skyldig till stöld, medhjälp till stöld eller häleri och blir av med körkort och åker i fängelse och utvisas före eller efter straffet.

    • Fordonet oavsett även om det står parkerat på parkering skall omg. beslagtas och klampas.
      Därefter bärgas bort till en uppsamlingsplats.
      De som är i dåligt skick och rishögar skall omg. till skroten.

  4. 60 personer skrivna där. Varför tar inte kommuner tag i dessa bidragsfuskare ???? Förekommer i MASSOR!!!

    • Det stora svindleriet med bidrag är anhörighetsinvandringen, där asylinvandrare som fått uppehållstillstånd tar in anhöriga som är fysiskt och psykiskt handikappade.
      Motivet för den här importen av sådana anhöriga är att få generösa bidrag, det blir de som har fått uppehållstillstånd som sköter vårdnaden.
      Sedan sker ingen DNA kontroll som gör att ingen vet om de överhuvudtaget är någon anhörig.
      En anhörighetsinvandrare får sitt uppehållstillstånd vid en svensk ambassad som gör att de kan ta flyget till Sverige.
      Det är orsaken att många anhörighetsinvandrare kommer inrullande i rullstol genom passkontrollen till Sverige.
      Socialdemokraterna är positiv till anhörighetsinvandringen därför det är säkra socialdemokratiska röster, som också kan bevisas med att kontrollera hur de röstar i asylinvandrartätaområden, som många gånger är över 90% på V S och MP.
      Sedan anser politikerna att de skapar jobb genom att vårda de här importerade vårdbehövande.

  5. Att det finns 60 olika personer skrivna på samma adress är inget ovanligt utan är toppen på ett isberg.
    Ett gift par skiljer sig och flyttar isär officiellt, det medför att kvinnan får hyran betald och underhåll för barnen betalas av försäkringskassan.
    För en ensamstående kvinna med barn är det lättare att få generösa bidrag än om hon bor tillsammans med en man.
    Att sedan mannen bor tillsammans med kvinnan kan inte bevisas, utan han kan alltid besöka sin före detta partner.

    • Många av dem som har skrivt sin adress i lägenheten, kvitterar säkert ut olika typer av bidrag, medan de befinner sig utrikes i sitt gamla hemland och i lungn och ro med ett brett leende kvitterar de så ut sina gratispengar från de svenska totalt oförstående skattebetalarna.

  6. Så länge vi har en grupp landsförrädare, som styr Sverige så sjunker
    skeppet, Sverige, snabbare och snabbare.

    När Sveriges Rikspolischef går ut och frågar muslimerna hur sveriges
    poliskår sak se ut ”nu och i framtiden” (som han skrev)
    – och dessutom begär svar på ARABISKA, då är måttet rågat!

    Är det fler än jag som förstår vad det betyder?
    Är det fler än jag som inser allvaret i detta landsförräderi?

    Vi måste försvara oss!
    Vi har ingen regering!
    Vi har inget försvar!
    V har snart ingen polis!
    Har vi något SÄPO?

    Vem anmäler rikspolischefen?

  7. Undrar hur många av de 60, som är en och samma person med flera personers bidrag? Det finns ju ingen säker registrering och identifiering av invandrare, med fingeravtryck t.ex. Våra myndigheter brukar undvika att granska bidragstagare med utländsk bakgrund vad jag förstått. Assistansfusket tycker jag visar att så är fallet. Det var bl.a. riskabelt att göra hembesök eftersom det blev folksamlingar med hot om våld i de s.k. no go zonerna. De zoner, som enligt vissa inte finns. I det här fallet stördes räddningstjänsten, som vanligt. Det finns mycket att laga och rätta till i Sverige.

  8. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
    Det extrema trångboendet skapat av svenska politiker.
    Hör också till saken att många är skrivna på en adress av andra skäl men vistas då aldrig där. Det tidigare så civiliserade Sverige håller på att monteras ner eftersom oansvariga politiker inte har förmågan att fatta de rätta besluten.

Kommentera