Ett par videos från ”skithålet”

Den första utanför ön Roatan utanför Honduras kust.

Den andra videon har jag ingen helt säker plats för mer än att den kommer från Karibien. Gissningsvis Haiti.

FjärranÖsternRedaktören undrar: Hur kan folk, myndigheter och regeringar i dessa länder låta detta svineri fortgå?  Ser dom inte själva ??

14 thoughts on “Ett par videos från ”skithålet”

  1. Fy f-n för alla vita, hetrosexuella män som åker till Haiti och skräpar ner! Stackars Haiti-medborgare.

  2. Skicka dit MP, för i dom där länderna kan de inte åstadkomma mera skada. Låt även femenisterna följa med och få lite ömsesidig kärlek.

  3. Sverige går åt det hållet också. Var på Arlanda i somras och såg hur en invandrarsnubbe från MENA passade på att städa sin bil på parkeringsplatsen, innan släktingarna ankom. Han tömde stora mängder skräp i buskaget bredvid, samtidigt som det stod en soptunna bara 10 meter därifrån! De bryr sig helt enkelt inte.

  4. Det är ”folk” som förstör länder. Visst är det tydligt att på en del håll i världen så måste det bli barnbegränsning.
    Vi minns när vi Sverige följde ”håll Sverige rent”, då var det rent i Sverige.

  5. Antagligen har myndigheterna insett att det är lönlöst att städa upp för folket är obildbara. Svineriet pågår även i vårt land det är bara att gå ut på stan efter en fredag och lördagskväll. Det ser ju INTE ut som på videon men hade inte samhället städat gator och torg regelbundet så hade vårt land inte varit långt efter trots ALLA sopkärl som är utplacerade runt om i våra städer och samhällen.

  6. Här kunde flanellkäringarna göra en betydligt bättre insats än att värna ”baaarn” som varken vet vad de heter, vart de kommer från eller hur gamla de är.

  7. Tack för morgonens första leende Petterson även det kanske inte här helt rätt…. Tack också för alla timmar du lägger ned på bloggen. En donation är det minsta jag kan ge 🙂

  8. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
    En betydligt mer påvisbar miljöförstörelse än vad de svenska miljöaktivisterna kan förevisa i i-länderna. Kanske nyttigt att bli informerad om, då för att få lite balans i debatten vad det gäller extrema krav i Sverige och därtill olika skattepålagor. Att ta till sig problemet och kritisera de som är upphovet är bättre än att ”hugga huvudet av budbäraren”. Med det sagt, bör vi kanske inte vara helt nöjda med vad vi åstadkommit men att det kanske inte borde tas till överord i debatten från vissa förståsigpåare.

Kommentera