10 thoughts on “Hannover flyplats – Turkar mot Kurder

      • Kaosblattar(s) grova våld är tabu för SVT och TV4 som har en agenda att lura väljarna, sanningen måste ses på rysk TV kanal. Borde kriminaliseras. Outsourca SVT till Stenbeck, han vågade sända Efterlyst avpixlat.

  1. De vänsterinfluerade PK-medierna i Sverige och Tyskland har nu verkligen kommit i en klämma.Nu vet de inte hur de skall utforma sina nyheter kring konflikten i Turkiet.Nu om någonsin gäller, ”största möjliga tystnad”.
    Ryssland och Putte,får ju på intet sätt framtonas som vänner även om de i detta fall tar parti för de kommunistiska kurderna.Samma dilemma har ju tyskarna råkat ut för,som tillhandahåller bl.a. stridsvagnarna åt Turkiet.
    Samtidigt sålde och skänkte de bort sina gamla vapenarsenaler från DDR,till de kurder som kämpade mot IS i Syrien.
    USA som mestadels hamnar på fel sida i M-Östern,stöder nu deras stora fiende Rysslands politik.Samtidigt går man mot sina bundsförvanter i NATO,vapenbröderna i Turkiet !!
    Absurdistans djupröda Socialister,vet egentligen inte vem de skall angripa.
    De och deras Wallström,som kommer på fotbollsspråk offside,varje gång hon öppnar gapet. I dag blev det ett nytt nederlag för henne,och de absurdska röda,när EU röstade nej till ett närmande för ”Palestina” !
    Förr sades ” Tala är silver,tiga är…”

  2. Jaja. Amerikanerna visste vad de gjorde när de hjälpte Turkiet att bli av med bergsturkarna till Tyskland och Skandinavien på 80-talet.

    • Tack vare Palme har sunnitiska fåraherdar fått nystartsjobb / aktivitetsersättning här:
      Spela fotboll
      Ha pizzeria
      Narkotikahandel
      Huggning
      sitta i fängelse (se listor på dömda i S)

    • Det löser sig om vi flyttar hit alla, för här är det lugn och ro, alla blir snälla och fredliga i Sverige. Bara de åker tunnelbana, för då blir de svenskar på stubben!

Kommentera