Hakkors målade på moské i Stockholm: ”Hela fasaden”

BROTTSLIGHET. Flera hakkors har målats på Stockholms moské på Södermalm i Stockholm, rapporterar SVT Nyheter Stockholm. Symbolerna har klottrats med grön sprayfärg, bland annat på entrédörrarna.

– Det var på hela fasaden, även på baksidan och längs trappan mot tunnelbanan, säger moskéns ansvarige direktör, imam Mahmoud Khalfi, till SVT. Två gånger förut har någon klottrat hakkors på moskén.

-Pettersson är misstänksam. Nazister och islamister har varit polare genom historien och de är lika vedervärdiga ideologier, så varför skulle nazister klottra på en moské? Dessutom använder gärna islamister hakkorset själva…

Stockholms moské (Zayeds moské) – byggdes med hjälp av bidrag från enskilda muslimer både i Sverige och utomlands. Enskilt störst bidragsgivare var Förenade arabemiratens förre statschef shejk Zayed bin Sultan al Nahyan.

För min del kan de gärna slå igen den för gott, Läs HÄR hur flickor som får göra studiebesök får spöka ut sig.

15 thoughts on “Hakkors målade på moské i Stockholm: ”Hela fasaden”

  1. Oj,oj,oj…Då har dessa konstnärer haft mycket arbete när ”hela fasaden” målats.Hur mycket färg måste inte ha gått åt !! Skada på råvaran och bortkastade pengar…Väl att skitblaskan pixlat det hela,så folk nu inte får vetskap om,hur detta uråldriga tecken ser ut. 🙂
    Ja kära nån,har de inget vettigt att plita ner i skitblaskorna vore det väl bättre att avstå helt ?

  2. Varför skulle jag bry mig, hela Sveriges kultur är söndertrasad.
    Finns inget rätt och riktigt längre, tilliten är som bortblåst, det är ett annat land …..ett mycket splittrat och trasigt land.

  3. Tror inte på nazister i det här fallet. Tror definitivt inte på NMR, då dessa förmodligen hade sprejat dit Tyrrunan istället.

    Luktar lite fake om det nu inte är islamister som har en del gemensamt med nazister.

  4. Fake är bara förnamnet… Det är så de opererar.. Alltid offer oavsett om de är gärningsmännen eller inte… Ni har väl hört talas om ”Pallywood”…

    Undrar vem som skulle få skulden om någon sprayade hakkors på dörrar/byggnader tillhörande SD?!

  5. Det ha mussarna gjort själva. För att visa upp för sina trosfränder och väcka deras ”heliga” vrede mot oss Otrogna

  6. Troligen är det Afa vänsterdrägg som varit ute och målat, dom vet ju vem som med automatik får skulden. Kräk som smyger på nätterna.

  7. Direktören, imam Mahmoud Khalfi 🙂 Haha.

    Man ska inte rita på väggarna sådär men jag måste säga att det blev en förbättring.

  8. Skulle bli förvånad om det inte vore AFA eller Expo den här gången också, precis som förra gången, när dom hade idé-torka och ville kasta skit på Sverigevännerna. Glöm heller inte bort, att muzzarna har 40 ggr. mer förintelse på sina samveten än nazzarna. Om de nu skulle vara begåvade med något så märkligt som samveten.

    • Självklart är det Poohl , juridikfronten och deras kumpaner…och så får dom mer pengar från våra skatter …att ” bekämpa nazister…”
      Det har alltid varit expo & andra vänstergrupper som legat bakom alla ”naziattacker”

Kommentera