Varför finansierar de hatade vita männen den svenska rasistvänstern?

RASISM. I Botkyrka kommun har den svenska rasvänstern lekstuga, där spenderas det friskt med skattepengar på olika rasideologiska projekt.

Mångkulturellt Centrum har länge varit den svenska rasideologins främsta tankesmedja med typer som Edda Manga, Kawesa, Hübinette med flera. et al.

Mångkulturellt Centrum får pengar från Botkyrka kommun, Stockholms landsting och regeringen. Botkyrka kommun får i sin tur 1.300 miljoner per år från landets övriga skattebetalare genom det kommunala skatteutjämningssystemet. De lyckas alltså inte dra runt sina egna kostar trots all mångkultur och att de slipper de hatade vita männen.

Alla hatar den vite mannen, men alla vill bo i den vite mannens länder, använda den vite mannens uppfinningar och gillar den vite mannens pengar…

Var och en står för sitt, den ene driver en blogg och är blockerad på Facebook för sina åsikter, den andre Twittrar på…

18 thoughts on “Varför finansierar de hatade vita männen den svenska rasistvänstern?

  1. Läste att skolor köper in burkinis så muslimska flickor får godkänt i gympan. Tänk att dessa människor alltid måste tjafsa och dessutom ska vi betala deras vanvett. Sverige är ett djupt stört land!

  2. Jag tycker Anti-rasister är de värsta rasisterna. Ta pojken med tröjan som exempel. Jag tycker synd om Han och hans mamma.

    Hur vet dessa Anti-rasister att det inte va en svart människa som bestämde att gå ut med den bilden?

    Anti-rasister verkar se apor och mjölk I allt!
    Helt totalt hjärndöa!

  3. Har ni undrat vad ’anti-rasism’ betyder. Det är inte alls det som ni tror – alltså, att en ’anti-rasist’ hatar rasister. Det betyder inte ens att en ’anti-rasist’ förnekar att det finns raser.

    Det är TVÄRTOM:

    ’Anti-rasister’ är fullt medvetna om att det finns skilda mänskliga raser, med delvis helt skilda egenskaper. Den insikten upplever de som ytterst obehaglig och den ger dem svår ångest.

    ’Anti-rasister’ hatar nämligen alla raser, men den egna rasen – den vita – mest. Det beror på att de vet att de själva är djävulskt ondskefulla monster och därför tror att alla andra är lika vidriga.

    Det är därför ’anti-rasister’ vill utplåna alla raser, genom att tvinga alla raser att blanda sig med varandra till en enda mänsklig soppa.* Där har ni förklaringen till främlings-importen från – i den ordning den har skett till Sverige, de senaste 6 decennierna – Sydeuropa, Centraleuropa, Sydostasien, Sydamerika, Mellanöstern och nu Afrika.

    Därför borde ’anti-rasism’ i stället skrivas ’antiras-ism’. Åtminstone när det gäller vita ’antiras-ister’

    Andra rasers ’anti-rasism’ kan enklast beskrivas med beteckningen ’anti-vitras-ism’. Alltså: De älskar den egna rasen och hatar den vita rasen. De tydligaste exemplen på denna ’anti-vitras-ism’ ser vi idag i Simbabwe och Sydafrika…

    *(Ja, alla raser utom en, förstås, vilket EU’s chefsideolog Coudenhove-Kalergi utförligt beskrev i boken ”Praktische idealismus” för 90 år sedan. Rasidéerna står i kapitlet ’Adel’. Finns på nätet – även översatt till engelska, för den som har svårt för tyska. Det är hans idéer, som ligger bakom importen till Europa och till alla andra länder, där det finns många vita.)

  4. Vi kan dra slutsatsen att det inte existerar några rimliga gränser för dessa subversiva aktörers respektlöshet mot det samhälle som erbjudit dem alla möjligheter till en god levnadsstandard, studier och förkovran på demokratiska villkor. Det land de vill lägga i ruiner gav allt det förmådde och detta är vad tack skattebetalarna förmodas hålla till godo med.

    Den gemensamma nämnaren är alltid den underlägsnes medvetet axlade offerroll och glödande förakt för den överlägsne – detta klassiska ressentiment nyttjas som ursäkt för ett uppsåt som inte blott är oärligt och bär girighetens prägel, utan också samhällsfientligt.

    Inom detta läger återfinns ingen som helst värdegrundstolerans och ambitioner på ett verkligt fungerande samarbete mellan olika grupper, utan avseende på hudfärg och politisk uppfattning. Dessa premisser är fastmer avgörande i sammanhanget.

    Nu faller alltfler liknande teaterkulisser och vi kan notera att den rasifierade rabulistmaffian tillskansat sig betydande summor från en stat de i själva verket vill se raserad och utarmad – helt i enlighet med globalistregimens goda minne och vänsterslöddrets självskadebeteende.
    Att gälda gott med ont löper parallellt med den nya anarkistiska tankemodellens mycket förvirrade ideologi.
    Andreas.

      • PK har inte förmåga att ens försörja sig själva. Men idén är god, ett sätt att bli av med dem. 😉

      • Alla arbetare och skattebetalare i Sverige är numera slavarbetare.

        Ingen möjlighet att sjukskriva sig, vården är ett kaos, all lön går i skatt, den ouppnåeliga pensionen är numera förlagd till Hades.

Kommentera