Vågar du möta verkligheten, justitieminister Morgan Johansson?

BROTTSLIGHET. ”Ge mig en ordentligt lång diskussion med Morgan Johansson. Då skulle hans ”vi utbildar fler än någonsin” och ”vi satsar mer än någon annan regering någonsin gjort” bemötas med siffror och en annan bild av polisverksamheten, som kommer bli svår att ducka”, skriver Peppe Larsson. Engagerad polis med tio år i yttre tjänst.

-Pettersson tror av någon anledning att herr Johansson avstår från den debatten…

 

23 thoughts on “Vågar du möta verkligheten, justitieminister Morgan Johansson?

  1. Irakier med fem barn och fru bor i norrland men önskar att flytta söderut, sökes stor våning, gärna centralt , ekonomi 21000 / per månad skattefritt utan att jobba ……….hela summan är olika bidrag……….Sverige idag !
    Sverige är i sanning ett ..dårhus !
    Svenskar , svenskar …..vilka är ni ?

  2. Utopiskt att tänka sig dock så finns det en sammanhållning mellan svenskar i den svenska kulturen……………nu gör PK-etablissemanget allt som står i deras makt för att krossa den svenska kulturen.
    https://www.youtube.com/watch?v=ekkHhkxuDhc&list=PLP2dwDKi6sZN1avbxNKN1J1NgJN4hkS1T
    Det här skulle fungera även i Skåne……aldrig att jag åker frivilligt med lokaltrafiken, bara när ALLA andra möjligheter inte finns, det är direkt skrämmande !

  3. Allt är som vanligt. Verklighet och sanning är socialdemokraternas och miljöpartiets värsta fiender.

  4. Varför har socialdemokrater så svårt att diskutera med verklighetens folk?

    Kan fakta och sanning då komma för nära in på, i den skyddade tillvaron som politiker?

  5. Mogan tycker jag ,är helt borta.Han värken törs eller vill svara !Tänker nog mest på sig själv och sinna förmånner.

    • Kommer ”Mutti” att påtvinga Österrike en ”Anschluss” till Tyskland som hennes eventuella morfar Hitler gjorde i början på WW2?

      Angela Merkel gör hitlerhälsning …

      https://stream.org/wp-content/uploads/Angela-Merkel-900.jpg

      … och Donald Trump avslöjar hennes ursprung …

      https://i0.wp.com/impiousdigest.com/wp-content/uploads/2017/07/hitlers-daughter.jpg

      Men det kan inte stämma eftersom Angela Merkel är född 17 juli 1954 och är nu 63 år gammal. Adolf Hitler dog i sin bunker tillsammans med Eva Braun i Berlin redan 1945.

      Men man kan ju alltid spekulera, vilket jag gör här:
      Det är inte omöjligt att Hitler några år före sin bortgång 1945 hade någon hemlig relation med en okänd kvinna som födde en dotter där fadern var Adolf Hitler. När denna dotter blev vuxen kunde hon ju i sin relation med någon man föda en dotter år 1954 som paret döpte till Angela … Och vips så skulle ju Angela Merkel åtminstone teoretiskt kunna vara Hitlers barnbarn. Men bevis saknas förstås.

      OBS! Det här är ren spekulation / konspiration från min sida och således ej ”Fake News”

      • Tittar och lyssnar på direksändningen från Berlin, Kurz – Merkel.
        Om man är uppmärksam och studerar kroppspråk vilken skillnad i samförstånd mellan dessa två och när Kurz träffade Macron…………………vad är det som sker ?
        Hon är en sann DDR -kvinna och de skrämmer !

      • När Macron tog emot Merkel , så låg han fysiskt på knä framför henne där hon satt i soffan.
        Han låg där på riktigt, skrämmande.

      • @ Lena

        Jag finner också DDR-kvinnan Merkel motbjudande. Hur kunde ett kristet parti som CDU välja en ordförande uppväxt under den stenhårda diktatoriska Östtyska kommunismen?

        Sånt sätter ju djupa psykiska spår och man kan notera att ”Muttis” totalitära makthunger nu går före Tysklands och hela övriga Europas bästa.

        Jag kan föreställa mig att också Löfven uppför sig som lydig underdånig knähund alla de ggr han möter sin idol Merkel ansikte mot ansikte.

      • Billy Boy .
        Alla så har vi vår personliga historia …………..Löfven är långt ifrån ett undantag, hans historia är kanske mer komplicerad än gemene svensks bakgrund.
        Skriver inte mer då du vet !

      • Det är några som diskuterar Hitler och eventuellt barn, synsätt.

        Jag har en bekant som är född under nazismen och deltog med liv och lust i föraktet mot judarna trots sin kristna tro, fadern var präst. Det är väldigt märkligt att lyssna på attityderna personen har. Människor ska vara magra på gränsen till utmärgling, kvinnor hemma vid spisen, folk tjänar för mycket pengar, de slösar. Kvinnor ska klä sig moraliskt.

        Men samtidigt som föraktet mot svenskar är starkt, är denne en muslimkramare. Stöder muslimskt kvinnoförakt eftersom svenska kvinnor klär sig slampigt.

        Brytningen på tyska som denne har efter 60 år känns ruggig då man lyssnar på åsikterna.

  6. Ja regeringen berömmer sig för att satsa mer än någon gjort, det är nog sant, men det räcker inte när vi har fler bidragsturister att försörja än någonsin. Och ett stort antal av dem verkar vara kriminella.
    Varför undrar inte sju-klöverpartierna över varför följande händer?

    Assistansbedrägerierna av nyanlända slår alla oanständiga rekord.
    Gängvåldet från nyanlända slår rekord.
    Kriminaliteten i utsatta områden blommar fritt.
    Polisen, vården och skolan hinner inte med sina uppdrag.
    Ökat antal sjukskrivna.
    Skattehöjningar på löpande band.

    Jag ser ingen annan början på lösning än att Migrationsverket stänger sin skadliga verksamhet och Sveriges gränser stängs. Sverige klarar inte så många bidragsturister utan måste lagas och återgå till normalare samhällsordning. Nu är det mest Absurdistan utan koll. Det är skamligt mot skattebetalarna och övriga skötsamma invånare.

  7. Ganska kul att nu få bevittna hur många som gör bort sig totalt. Morgan Johansson, Vänstern, PK-flummet, Miljöpariet, 87:an och sist Mia.
    SD Har haft rätt hela tiden!! Och det börjar ni nog fatta. In your face!!

Kommentera