Partiledardebatt – valet 2018 har börjat


INRIKES. Idag inleddes valrörelsen på riktigt med partiledardebatt. De många skjutningarna och morden satte tonen. 

Statsminister Löfven och moderatledaren Kristersson lät som vanligt och lovade hårdare tag mot de kriminella och det vet vi vad det brukar innebära, samma som vi försökt med i 30-40 år tidigare och båda låtsas som deras partier inte har något ansvar.

Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson förklarade krig mot den organiserade brottsligheten och hotade med militär.

Det kommenterade Jerzy Sarnecki med att det  inte lät bra för det kunde leda till inbördeskrig. Vad det kallas om vi låter invandrargängen härja som nu i främmande land sa inte herr Sarnecki.

Under en replikväxling sa Centerns Annie Lööf att Sverigedemokraterna bara kan tänkas visa medmänsklighet och solidaritet när det är krig i närområdet, det vill säga i Danmark.

– Då kan danskar, pølse och Tuborg få vandra över gränsen, sa Lööf och frågade SD-ledaren varför det är negativt att ett samhälle inom sig rymmer olika kulturer.

– Titta på hur Sverige ser ut i dag, där har du svaret, svarade Åkesson…


24 responses to “Partiledardebatt – valet 2018 har börjat

 • Rolf

  Problemet Annie Lööf är att förr eller senare tar andras pengar och tålamod slut. Det har Åkesson fattat.

  Gilla

 • Kurt Kodstedt

  STARKT av Jimmy Åkesson, tack för att ni dela Jimmys tal på Petterssonsblogg, – SVT har konsekvent inte sänt Jimmys tal! Annie Löv kommer här till korta, trots det röstar c:a 7% på denna idiot, – SKRÄMMANDE! SE PÅ MALMÖ….EN KATASTROF! Idag kör muslimerna iväg judarna från staden och Miljödårarna och Socialdemokraterna hejar på muslimerna och var tom med och invigde nordens största salafistiska moske i staden, salafismen är en extrem form av islam, vilka problem kommer inte det att ge om några år….JUDARNA KÖRS IVÄG IDAG, IMORGON ICKE-MUSLIMER…..Malmö är konsekvensen av en bottenlöst slapp invandringspolitik som kostar öl….5-6 miljarder i underskott per år som de får i statsbidrag annars skulle staden vara satt i konkurs. Detta är en konsekvens av att utse skithålsländer med skithålsfolk till asylländer!! De kommer utan pass och ID och tillåts söka asyl, vi vet ingenting om vilka de är eller ålder, -SVERIGE har planetens slappaste asylpolitik! Vi måste få ett totalstopp för asylinvandringen!! De bildar klaner och lever på bidrag och begår brott, – fler poliser eller militär kommer INTE att hjälpa. Dessa kriminella klaner går inte att komma åt, se hur de löser det på andra håll, exempelvis i Filippinerna, polisen går in och skjuter klan-ledaren utan rättsliga åtgärder. SAKEN ÄR DEN att den här typen av klan-kriminalitet som växer fram i Sverige tack vare en vansinnigt sjuk asylpolitik INTE går att komma åt på annat sätt….!! FLER POLISER HJÄLPER INTE, BARA EN TOTALT FÖRÄNDRAD INVANDRINGSPOLITIK!!!

  Gilla

 • Lena

  Undrar så mycket vad Annie L tycker om att en irakisk familj med två vuxna och fem barn ingen arbetar, dock får de av oss skattebetalare 21000 / månad sammanlagt i olika bidrag skattefritt!
  Nu har de tröttnat på norrland och vill längre söderut i Sverige, söker stora våningar gärna centralt, betalt av skattebetalarna.
  Godnatt !

  Gilla

  • Grune

   Dom kan ju flytta in hos Annie L. som mer än gärna öppnar sin plånbok och försörjer dom tills dom dör.

   Gilla

 • OPete

  Det finns inga gränser hur korkad Rödluvan är !!! Hon vill i allra högsta grad vara med och förstöra Sverige !

  Gilla

  • Lena

   Jag såg henne idag under debatten fick intrycket av att hon blir mammaledig om x-antal månader eller så är det för många fastlagsbullar runt midjan.

   Gilla

 • gamgubben

  Rödluvan är helt i klass med Palmes flickor hon och ett antal andra är kända för att tala bra men deras främsta styrka är inte att tänka.

  Gilla

  • Grune

   Det är väl inte så svårt för dessa hjärnlösa personer att låta bli att tänka, till det fodras ju som vi vet något att tänka med.

   Gilla

 • Jhonsson

  Annie Lööf har ju vid tidigare tillfälle sagt, att det är förbjudet attt vara kriminell i Sverige.
  Ja herre min Gud, då har vi ju inga problem med det i vårt land!
  (Fjolla)

  Gilla

 • Billy Boy

  Annie Lööf (C) förnekade idag att Centerpartiet vill ta emot 30 miljoner invandrare. Hon påstår att det är trollen på nätet som sprider detta och anklagade SD.

  Av videon nedan framgår det tydligt att det är trollmor Annie Lööf själv som började sprida uppgiften i en SVT-intervju år 2014. Idag förnekade hon uppgiften trots att beviset finns inspelat och aldrig kan återkallas. Kolla videoklippet nedan.

  Gillad av 1 person

  • Billy Boy

   @ Lena

   Hoppsan, du han posta videon före mig. Det tog en stund för mig att leta upp den på Youtube, skriva min tilläggstext och posta.

   Gilla

   • Lena

    Billy Boy :
    Det är lugnt , många gånger är bättre !
    Hoppas på en orkan av protester !

    Gilla

  • Jag

   centerpartiet, förlåt jag menar stureplans-partiet är liksom de övriga inom sjuklövern absolut inget att lita på! Annie L, vad har hon utfört förutom att tillhöra ”politikeradeln>”?

   Gillad av 1 person

   • Billy Boy

    Annie Lööf ägnar sig som vanligt åt signalpolitik, alltid kan de ge några extra röster från PK-gänget! Sen att hon inte sagt ett pip om den olagliga demonstration som de sk Afganska ”barnen” ägnade sig åt en längre tid är av samma opportunistiska skäl.

    Men sånt här lockar förstås om hon på nytt skulle lyckas erövra en ministerpost.

    Gillad av 1 person

  • Rolf

   Skämskuddarna räcker ej till när man ser den videon. Får vi hon som statsminister är vi totalt rökta.

   Gilla

  • Grune

   Tyvärr måste jag säga att efter att ha tittat och lyssnat på detta klipp så är e enda siffran jag hör 40 miljoner och det sägs av reportern.

   Gilla

 • Lena

  Försök att hålla er för skratt, Annie L …….före hon fick tallektioner…….kunde hon inte fått lektioner i sunt förnuft, hon är farlig !

  Gillad av 1 person

 • nosferatu

  Varken i Maramö eller utanför den fina bostaden i Nacka, har Annie Lööf kontakt med verkligheten.
  Är det därför hon kan ha sin okritiska syn på verklighetens Sverige?

  Gillad av 1 person

 • Joy

  Ot, men har det kommit korrekt information om varför den unge mannen dog, Bechir Rabani?

  Gillad av 1 person

 • Fredde

  Annie Lööf, när ska hon upptäcka verkligheten?

  Nångång måste hon titta ut ur sin rosa bubbla och inse vad som händer i ”det nya Sverige”

  Hoppas bara att väljarna förstår bättre.

  Gillad av 1 person

 • Stenbock

  Först fick jag in bilder på Komodovaraner på min TV….:

  Nu hos Pettersson,en video med en än hemskare varelse ! Hoppas inte dessa bilder återkommer i natt,via drömmar…

  Gillad av 2 personer

 • ossie

  Att lyssna på detta dravel borde vara ett syndastraff.

  Gillad av 1 person

 • ulsansblogg

  Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  30 – miljoner Annie visar ingen respekt för de som argumenterar mot förd politik på nätat och förklenar dem och kallar dem Troll. Det är verkligen att polarisera och jag kan inte tänka mig att det breddar Centerpartiets väljarbas.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: