De goda rasisterna bilder rasistiska grupper

RASISM. Mina Dennert har skapat ny Facebookgrupp där medlemmar väljs in utifrån hudfärg och etnicitet. Någon som jobbar mot rasism bildar alltså grupp där folk tas in baserat på deras hudfärg. Vilket liv det skulle bli om någon startat en grupp och bara släppte in vita, skriver Katerina Janouch

-Pettersson tycker att det  är konstigt att ”de goda” tillåts hata hur mycket som helst utan större kritik, och alla hatar den vite mannen som skapat det samhälle där de alla vill leva…

Den ständigt kränkte och humorbefriade Momodou Jallow, en av alla som lever gott på det den vite mannen skapar.

15 thoughts on “De goda rasisterna bilder rasistiska grupper

  1. På mitt jobb så kom en kvinna från utlänningsinspektionen i Finland kom till Åland som heter Kristiina Linna. Hon gjorde rasistiska provokationer mot mina kollegor men inte mig mig som är svenne. Hon tror att hennes uppgift är att vara oförskämd och trakasserar folk som har invandrar bakgrund. Hon har också haft förtal att mina kollegor inte ger dem mat. Hon har betett sig väldigt dryg och rasistisk. http://news.abounderrattelser.fi/asylsokandes-ratt-till-arbete-missbrukas/kristiina-linna-regionfoervaltningsverket/ https://www.youtube.com/watch?v=T6T8IM9qhAg Hon säger att en liten överraskning är att gränspolisen inte kontrollerar vem som har rätt att bo i Sverige.

  2. Rasism är av godo. Men den ska vara jämställd i alla läger. Först när rasismen är fri, får vi ett gott och positivt samhälle. Obs! Rasism har inget med våld att göra. Det är ett ställningstagande. Och det ska ALLA ha rätt till att göra. Det anser i varje fall jag. INTE nazistiskt ensidigt terrorförtryck som ovanstående.

    Tänk, om rasismen kunde accepteras överlag. Vad sunt, gott och bra det skulle vara. Att inte vissa rasister diskriminerades framför andra, att framföra sina självhävdande åsikter. Då skulle vi få ett positivt samhälle av acceptans gentemot varann.

  3. Mannen på bilden är han Malmös största idiot??
    Visserligen är konkurrensen hård, men han ligger absolut i högsta topp.

  4. Ingen förlust.
    Jag ser gärna att de håller sig för sig själv och skulle aldrig vilja bli medlem i den gruppen.
    De kunde ju bara vara mer konsekventa och åka hem till sina egna länder.

  5. Såg honom i Malmös tingsrätt under en förhandling…..jag var åhörare……av pur nyfikenhet, satt bakom skyddsglas som alla åhörare gör.
    Hans kvinnliga ”vita” advokat var mycket närgången till honom, mycket närgången……han verkade inte motsätta sig det.
    Min tro på det svenska rättsväsendet är inte imponerande, långt därifrån !

  6. Såg honom flyta fram med kaffemuggen i Sveriges Riksdag idag…. Svärje…… vart är landet på väg ?
    Finns det ingen gräns för tokigheterna ?

    I Tyskland reagerades det rejält !

    • Han kallade de som protesterade för …nazis………vilken förfärlig typ som inte tar protesten till sig och förstår att folk ser honom som en folkförrädare.

  7. Synd att Katerina Magasin har dålig koll på svensk politik och invandringen i synnerhet de senaste 30 åren. Dålig källkoll och sprider rena lögner. T o m halvsyskon får gifta sig i Sverige, men muslimers kusingiften klankar magasinet ner på. Ta hennes alster med en stor nypa salt och tänk själv. Det gynnar inte debatten att ljuga och dra till med osanningar.

    • Det kan väl knappast kallas debatt när det minsta ifrågasättande av något som majoriteten anser att man ”ska” gilla bestraffas med hittills 40 nedåttummar och av dessa är det bara en som yttrat sig hittills.

      Ynkligt.

      • Så man tål inte själv att folk inte håller med en?
        Du ska säga något om ynkedom?

    • ”Till och med Halvsyskon får gifta sig i Sverige”? Ja och hur
      ofta sker det, och absolut inte i flera led, men kusingifte inom
      Islam har förekommit i hundratals år i flera led, vilket leder
      till genetiska skador på avkomman. För om sådant inte har
      någon betydelse enligt dig varför tror du att det finns
      stamtavlor på kreatur hundar och så vidare?

  8. Ständigt dessa nya svenskar…
    Allt allt allt allt handlar om denna ”integration” och hur vi ska få dem att uppföra sig som …. svenskar. Tidningen hade varit tom utan invandrarna.

    —-
    Efter stök och vandalisering på Dalhem startas projektet ”Trygg rätt” av två unga män. ”Mitt mål är att ungdomarna inte ska följa min väg”, säger Nour Habib. Han vet hur lätt det är att tro att man lever ett normalt liv, trots att man inte alls gör det.

    https://www.hd.se/2018-01-17/ungt-projekt-pa-dalhem-mot-den-hala-vagen-in-i-kriminalitet

    • Om integration kan man säga i fallet med Momoudoudu har man lyckats. han går omkring och visar ”fuckyou” som vilken som helst svensk 17-åring. Är han riksdagshen, sa du?

Kommentera