Bulgarisk mördare tvingade människor att tigga i Sverige

BROTTSLIGHET. Sasho Borisov Tsifkanski, 55, som tidigare avtjänat ett långt straff för mord, dömts till 3 år och 6 månaders fängelse för människohandel.

 

Tsifkanski har under 2016 och 2017 tagit hit tre landsmän, av vilka två har funktionshinder, från sitt hemland Bulgarien och tvingat dem att tigga på gatorna i flera västsvenska städer.

Mannen har enligt åtalet kontrollerat deras liv och varje dag tagit de pengar som de tiggt ihop. I gengäld har han erbjudit dem en sovplats på en madrass och ett enkelt mål mat.

Två av de personer bulgaren fört hit har misshandlats med slag och sparkar, vid något tillfälle också med en järnstång. Orsaken var att de fick in för lite pengar från tiggeriet. Åklagaren beräknar att de två männen som tiggt tillsammans fått in över 200 000 kronor. Den tredje personen, en kvinna, rymde efter fem dagar och har sedan dess inte kunnat hittas.

Mannen ska efter avtjänat straff utvisas ur landet.

-Pettersson antar herr Tsifkanski är oskyldigt dömd, annars innebär det att herr Anders Lindberg har fel och det kan väl inte vara möjligt…

8 thoughts on “Bulgarisk mördare tvingade människor att tigga i Sverige

  1. Vi hyser alla samma avsky mot den allestädes närvarande tiggarplågan, men skall dock hålla i minnet att många av dessa aktörer har en rent förbannat tragisk bakgrund i bagaget och utan egen förskyllan lockats in i denna förnedrande verksamhet.

    Att förespråkarna för de öppna gränsernas politik samtidigt underlättat för allsköns kriminalitet och därmed bär den huvudsakliga skulden till vad som nu utspelas i Europa, har dessa estradörer förmodligen inte ägnat en tanke, då den intellektuella kapaciteten eller det som kallas samvetsbetänkligheter inte är något som utmärker globalisthysterikerna och deras logikstridiga resonemang.
    Andreas.

  2. Varför finns denne man fortfarande i Sverige? Är det Löfvens mål,attt göra sverige till ett u- land såsom Bulgarien, Albanien, Libyen osv?

  3. Men kan han inte skickas Return to sender och få sitta på kåken där? Borde känna sig mera hemmastadd så.

  4. Notera datumet, 2015-05-20. För egen del så känns det som att tiggarna har förpestat tillvaron i en evighet. Att det var organiserat förstod man tidigt, inte minst genom mångåriga rapporter från andra europeiska länder, åratal innan packet hittade hit till ”vårt lilla hörn i världen”, som den pantade Palm kallade Sverige häromdagen. 2015, alltså, då försökte den patalogiska lögnaren Lindberg, ännu en gång, sprida sin störda sosse-gospel om frid på jorden. En frid som inträffar så fort en människa sätter foten på svensk mark. Vomering och migrän är ett annat tillstånd som drabbar många oskyldiga, det sker varenda gång som Lindberg uttalar sig.

  5. Sådana kräk ska aldrig få komma tillbaka , felet är också att han ska få sitta och jäsa och äta upp sig på ett Svenskt fängelse på skattebetalarnas bekostnad . Nej han borde sändas tillbaka till sitt hemland och där sitta av sitt straff så dom får bekosta hans kriminella uppförande .

  6. Fanskapet ska visst utvisas i 10 år….vänta lite nu…vill vi att han ska komma tillbaka? Vad är det för fel på vårt rättsväsende??

Kommentera