4 thoughts on “Why Scandinavians don’t immigrate to America

  1. Jag utvandrade till USA 1989, och jag kan inte tänka mig att flytta tillbaka till Sverige. Vi har mycket av den liberala infektionen i USA också, men det finns en stark konservativ bas i USA som inte litar på den liberala massmedia propagandan, och vi har Fox News och Breitbart News, som ger folk en chans att se och höra den konservativa (och mycket mer omfattande och sakliga) sidan av nyheter i världen.

  2. Skyhöga skatter och trots detta fungerar allt färre saker i det svenska samhället på vad man skulle kalla ett acceptabelt sälla:
    – polisens och rättsväsendets skyddande av allmänheten
    – skolan
    – sjuk- och äldrevården

  3. Tack A Swede Speaks. Mycket intressant och genomtänkt.
    Synvinkeln i nordisk media, skola bidrar till att vi inte längre kan tänka kritiskt och självständigt eftersom vi konstant förmedlas enbart den vinkling som är önskad av regimen.
    Vårt skattesystem har bidragit till detta och vi behandlas som om vi vore idioter som inte förstår vårt eget bästa. Storebror Staten tar hand om oss imbecilla genom att konfiskera så mycket som möjligt av våra egna pengar. På så sätt blir vi beroende av att snälla staten delar ut allmosor och bidrag till oss det imbecilla folket.
    Sen har vi allt som kallas för gratis som ex skola och vård, som vi i verkligheten betalar extremt mycket pengar för via vår skattsedel.
    Dessvärre har vissa tjänster som skulle så att säga ingå i skiktet gratis numera avgiftsbelagts men skatterna har dessvärre inte minskat.
    När Statens våldsmonopol – polisen inte längre klarar av att sköta det de är ålagda och kriminaliteten skenar fritt så är det dags att se över systemet helst innan det kollapsar och samhällskontraktet är brutet. Folket borde ges rätten att kunna försvara sig och sin familj och hemmet.

Kommentera