Stäng

Ung man skjuten till döds i Malmö

BROTTSLIGHET. En skottlossning har inträffat i närheten av Per Albin Hanssons väg.

Vid 21.40-tiden inträffade en skottlossning i närheten av Per Albin Hanssons väg.
Vi har en en person skjuten. Personen är avförd till sjukhus med livshotande skador och vi har spärrat av vid akuten, säger Fredrik Bratt, informatör vid polisens ledningscentral.
Offret, en ung man, 21 år och känd kriminell, träffades av flera kulor i huvudet och kroppen.
UPPDATERAD 01.50: Det är en 21 årig man som är skjuten. Han är avliden och anhöriga är underrättade. Mannen är hemmahörande i Malmö och känd av polisen sedan tidigare.
21-åringen är den tredje av tre bröder att skjutas ner på mindre än tolv månader. Hans äldre bror, 23 år gammal, sköts till döds på Kronetorpsgatan i mars 2017. Den äldste i brödratrion, 25 år gammal, sköts med flera skott på Dansörgatan en månad senare. Han överlevde tack vare sin skottsäkra väst.
-Pettersson väntar på statsministerns uttalande – det här är oacceptabelt…för att sedan trycka på snooze-knappen och somna om…
Trygghet
Vi de goda, men det blir lönsamt på sikt…

14 thoughts on “Ung man skjuten till döds i Malmö

  1. Ja, kanske kommer vi tom passerar Afghanistan i år i antalet dödsskjutningar. Här är vi ju iaf än så länge förskonade från trampminor och amerikanska flygattacker.

  2. Polischefen: ”Allvarligt läge”
    -Den grova gängkriminaliteten når
    nivåer som vi aldrig sett förut. Vi
    har 40 döda i gängmiljöer efter
    skjutningar, säger Dan Eliasson.

    Om nu Eliasson upptäckt vad politikerna ställt till med, kan han då inte informera ”svetsarn”.

    ”En samlad bedömning säger att det är inte acceptabelt”.

  3. Flera Skjutningar dagligen, i vårt tidigare så hyfsat lugna land. Vart är vi på väg. DET HÄR ÄR INTE SVERIGE! DET HÄR ÄR PALESTINA!

  4. Jag som trodde att man är sjuk när man besöker akuten? Och inte kan ställa till djävulskap, men i nya Sverige spärrar man tydligen av Akuten? Ursäkta PK men var är tryggheten nu, Hoppas innerligt att Ni behöver ”vård” och drabbas stenhårt.

  5. Enda positiva är att dom skjuter ihjäl varann. Än så länge.Tredje person har väl kommit till skada senaste tiden när man öppnat eld på pizzerior.
    Så klart mer skjutningar så blir det farligare för allmänheten i framtiden.
    Men Dan Eliasson var nöjd i Agenda ikväll när han berömde uppklarningsprocenten.Den mannen har inte en hjärncell i ordning.

Kommentera

Back to top