Varför tillåts afghankvinnan Fatemeh Khawari ljuga i media?

INVANDRING. Afghanledaren Fatemeh Khawari påstod att hon inte kände eller visste vem knivmannen Muhammad Hussaini som försökte mörda en polis var.

Detta trots att herr Hussaini deltog i strejken på Medborgarplatsen ett tiotal gånger och även övernattat där, trots att detta var förbjudet. Khawari ordnade även en advokat åt Muhammad och kontaktade hans bekanta.

Den kvinnliga afghanledaren har likt många andra afghaner glömt sitt födelsedatum och säger att jag glömmer vad jag vill…

-Pettersson undrar om det finns någon av afghanerna som talar sanning?

Mer på Samnytt…

Om Fatemeh Khavari på bloggen…

Om Muhammad Hussaini på bloggen…

35 thoughts on “Varför tillåts afghankvinnan Fatemeh Khawari ljuga i media?

  1. Iran, one of the states targeted by Donald Trump’s Muslim ban, has been praised by the UN for the way it has cared for millions of refugees.
    The Soviet War in Afghanistan displaced six million people to neighbouring Iran and Pakistan in 1979. Almost four decades later, the Tehran government still shelters around one million registered Afghans, and up to two million are thought to also be living in the country – making Iran home to the world’s fourth largest refugee population.
    “The leadership demonstrated by the Iranian government has been exemplary in hosting refugees and keeping borders open,” Sivanka Dhanapala, the UN High Commissioner for Refugees in Tehran, told AFP on Wednesday.
    “It’s a story that’s not told often enough.”
    Enligt artikel i Independent UK

    Enligt den här artikeln måste man fråga sig vad finns det för asylskäl för afghaner bosatta i Iran.
    Mycket tyder på att Migrationsverket har ingen kontroll på de som kommer in i landet.
    Eftersom Fatemeh åker på semester till Iran och hälsar på föräldrarna där, måste man fråga sig vad finns det för asylskäl för den personen och många andra afghaner som varit bosatta i Iran och fått asyl i Sverige.

  2. Kanske acnepreparatet Clearasil vore något för den kuriösa korantransan att anbringa på sin orena hy, då hon nu envisas med att hålla hov inför media, oaktat sagda estradörs föga attraktiva yttre matchar de befängda, lögnaktiga och provokativa budskap som formuleras.

    Närbilderna alstrar tveklöst en obehagets rysning, fy dong!
    Andreas.

    • Vi bygger landet!

      De kan ju bygga små krypin för EU-migranterna?

      Förr i tiden på marknader hade EU-migranterna (de hette nåt annat innan EU) tät där de mot ersättning berättade hur det skulle gå i framtiden. De spådde i händer.

      Varför anammar inte s och mp detta?
      I sina valstugor kan de ha med EU-migranter som kan förutspå vem som vinner valet eller säga till folk vem de ska rösta på?

      Vi bygger landet av plats och annat lättbrunnet. Ett nytt Afghanistan för afghener?

  3. Frågor, frågor och ännu fler frågor, varför presenteras det inte några svar, vem och vilka har något att dölja ?

  4. Det måste vara skönt för henne och komma till Sverige och
    vara stor i käften, hade hon försökt det i sitt gamla hemland
    hade hon blivit varse om sina kvinnliga rättigheter!

  5. I Sverige är det många som ljuger.

    Det har man lärt sig och det är bara att konstatera.

    ”Den största lögnen är sanningen som förtigs.”

    Är ett mycket klokt ordspråk.

    • Håller med, det är alldeles för många som ljuger i dag, om både det ena och andra.
      De fattar helt enkelt inte, att — En sanning, kommer man ihåg, till fullo. En sanning kan/har man många gånger varit med om själv och upplevt, en sådan sak glömmer man inte.
      Men den som ljuger, har svårare att minnas vad den har ljugit om, dessutom förändras också lögnen varje gång den upprepas. Det är på så vis lögnaren avslöjar sig.
      Därför ljuger jag aldrig, svär gör jag inte, spritar inte, och inte fan röker jag heller, men likt förbannat glömde jag min pipa på systemet. :-))

  6. Vem är denne Kawari egentligen? på vems uppdrag är hon här?och varför ges hon så extremt mycket plats i det offentliga rummet ,sjukklöverligans politiker gullar med henne tom i riksdagen.Vad har Aschberg för koppling till Kawari då han tar henne i försvar när tar med sig denna Kawari och rusar in på en svensk hårfrissas salong och börjar gapa och anklaga hårfrissan för att hon sagt att hon tyckte Kawari såg ut som en man.Hårfrissan som är självförsörjande ,skötsam och betalar skatt blir utskälld av Aschberg som vore hon en grovt kriminell person,skrämmande och makalöst fräckt ,man frågar sig varför? Hon har inget kriminellt gjort,hon säger bara vad hon tycker vilket hon har laglig rätt till.Allt det här är mycket skumt,minst en kennel ligger begraven här,och här behövs grävas djupt.

  7. Konstigt när de lämnade Afghanistan/Iran hade de pass + ID annars kommer de inte därifrån….
    Vid Sveriges gräns samlar flyktingsmugglarna in dessa ankarbarns pass….
    Felet är S+MP regeringen som lockar dem till Costa Gratis med löfte om livstidsförsörjning och allt GRATIS på Sveriges befolknings bekostnad….
    MILJÖDÅRARNA har krävt att de sa få söka asyl utan pass + ID vilket gör det omöjligt att utvisa dem då ingen stat tar emot ”papperslösa”.
    87:an har beställt detta vilket bevisar att de är DUMMA I HUVUDET!
    STÄNG GRÄNSEN FÖR ASEN FRÅN AFGHANISTAN/IRAN!!!

  8. Detta kan hända för Svenska folket ha ingen stake och tillåter dessa personer att hålla på så där. Svenne skyll dig själv

  9. Det är PK-ister som inbjuder henne till att ta hela handen när hon har blivit bjuden på lillfingret från början av svenska myndigheter. Det visade hon tydligt när hon sa till den svenske mannen ” du tillhör ingenstans”. Fint skall det vara och för henne duger ingenting mindre än att bli statsminister.

    • Det är deras attityd, men det värsta var att se de svenska kräken som stod och slickade henne.

  10. ”Jag glömmer vad jag vill” Ja i Absurdistan kan man bete sig så
    om man kommer från Mena , det gäller däremot inte Svenskfödda,
    för då har vi till och med en polis som fungerar?

  11. Hon/Han ljuger för hon/han har sjuklöverns tillåtelse. Precis som alla andra i massimportens spår, dessa har frikort på ALLT, de är ju här med Sverige All inclusive! De har tillstånd att förstöra landet Sverige, Suveränitetens Sverige i utbyte mot ”fredens och kärlekens religion” med vår s k regerings goda vilja. Fy tusan!

  12. Är någon förvånad?
    Vi har olika ”Kultur”.
    I vår kultur värderas sanning och ärlighet mycket högt.
    I deras ”Kultur” råder ”djungelns lag” eller möjligen koranens lag
    och då är lögn och bedrägeri lika högt uppskattat som vår ärlighet.

    M.a.o. De passar inte hos oss!
    De ska inte vara hos oss!
    Vi ska inte bjuda dem på ”all inclusive” semester!
    Vi är inte skyldiga dem något!
    Vi har inte skapat deras problem!
    Låt dem bygga sitt eget land!
    Nästa generation kan kanske både läsa och skriva?

  13. Det liknar den vanliga samhällsfientligheten och likgiltigheten man kan ana bland dessa nyanlända och bidragsturister. Varför skall vi beskydda dem, fast vår ordningsmakt blir attackerade av dem? Är Fatemeh Khavari en hon? Har hen varit ett ensamkommande barn? I så fall när? Hen verkar vara i 40 års åldern nu, dvs för minst ca: 22 år sedan? Men i en DN artikel var hen 17 år 2017. Det blir nog bra när de börjar göra åldersbestämningar med DNA metoden jag läst om. Se länken.
    http://meritwager.nu/allmant/stern-hildesheim-anvande-nya-dna-test-for-att-aldersbedoma-asylsokande/

  14. Utan vår vidriga fulmedia, så vore hen pulveriserad redan samma stund hen öppnade sin fula käft…

  15. De har lärt av Jesuiterna, ändamålet helgar medlen. Att ljuga för en kuffar är ju ingen synd för en muslim knappast ej heller att ljuga för en av ahl al kitab.
    Ingenting är en synd annat än om de blir påkomna med något haram.

Kommentera