Kylslaget i Malaysia

Det är kallt och fuktigt,  västra delen av Malacca halvön har temporärt drabbats av den globala klimatuppvärmningsförändringen.

Malaysia upplever det kallaste vädret på mycket lång tid, med temperaturer som sjunkit ned till 21 ° C på nätterna. I de högre belägna delarna , Cameron Highlands har det varit ända ned till 15 ° C igår. Vanligtvis har man 30-31 grader på dagarna och 25 – 26 grader på nätterna så här års.

TheStar

4 thoughts on “Kylslaget i Malaysia

  1. Visst, allt blir kallare när man värmer det.
    Hur kan man ens prata om ”klimat” när definitionen för klimat är samma vädersystem under en längre tidsperiod, typ 30 år. Alla kan ju själva konstatera att vädret förändras från dag till dag. De som hittar på dessa fabler måste skratta livet ur sig när de ser hur alla sväljer lögnerna som sanningar.

  2. Kanske skall informera SMHI så de vet. De har ju mest talat om uppvärmningen som vi människor skapat och inte ett ord om solens påverkan och att istider funnits tidigare. Men prata på om uppvärmning så MP mupparna får in lite mer skatter på tokbeslut. Stänga Norrland då folk inte kan köra sina bilar längre medan tokvänstern tar t banan ut till sina trygga o fina förorter. Härliga Sverige

Kommentera