17 thoughts on “Ett par kommentarer till Trumps utsaga

  1. Jag gillar Trump och det gör nog en del amerikanare också, arbetslösheten är den lägsta sedan i början av 2000-talet

  2. Daily Mail (UK) har nu (11-12 januari) en lång artikel om Hanif Bali, född 1987 — ”en 30-årig immigrant och parlamentsledamot, som på lite mer än ett år har gått från att vara en okänd ledamot i riksdagen till att bli jämförd med president Trump”. Tuffa åsikter, har han alltså!
    I juni hade han 23,500 följare på Twitter; nu är det mer än 75,000.
    Hans föräldrar var med i Irans Mujahedin. De sände honom, tre år gammal, ensam till Sverige, och han har vuxit upp i fosterfamiljer här. (Nu har han träffat sin far i Albanien.)
    http://www.dailymail.co.uk/news/article-5156643/Hanif-Bali-Swedens-Milo-social-media-influencer.html

  3. Nästan…. ”Moses Sithole (born 17 November 1964) is a South African serial killer and rapist who committed the ”ABC Murders”, so named because they began in Atteridgeville, continued in Boksburg and finished in Cleveland, a suburb of Johannesburg.”

  4. Trump bryr sig om sitt land och sin befolkning, inte många politiker gör det numera. Det finns några till i östra Europa, som blir hjältar i framtiden.

  5. Den svenska exportindustrin kommer att gå sotdöden tillmötes. Därför att Trump kommer inte bara att se vårat land som ett muslimskt arabland, utan även som en islamistisk barnkammare där nya IS-krigare föds upp eller importeras hit. Svenska affärsrepresentanter kommer icke att hälsas välkomna på amerikansk mark i fortsättningen pga. regeringens slapphet. Och om inte muhammed bombar oss sönder och samman inifrån, så kommer Trump eller Putin att göra det i sinom tid för att hämma återväxten till IS. ”Framtiden verkar dyster när man grubblar över ett glas öl…”

  6. Och nu diskuterar man i ett av dessa shithole countries, att möjligvis förbjuda våldtäkt. I Somalia. Kanske något för fem-i-nistregeringen att fundera på i Sverige. För det verkar ju vara OK, ingen grips, ingen hinner med anmälningarna och ingen blir dömd.

  7. Våldta betyder ju något handlingskraftigt och i stark bemärkelse ”ta för sig”, för blattar i fängelset. Gang rapist nations kanske vore mer rättvist (när vi alla har shitholes, men bara en viss svintyp gruppvåldtar):
    https://youtu.be/oz2cM7BNRuk

    • Nyfeministerna borde sysselsätta sig med att på något sätt lära berört klientel att ’ta saken i egen hand’, om dom inte personligen kan hjälpa till …

    • Haiti är ett utmärkt exempel på svart styre Fri nation i 200 år..
      Rhodesia hade vitt styre …tills Mugabe tog över….gick det framåt eller bakåt…???
      Finns ett enda exempel på det omvända ??

  8. Finns ingen ljudupptagning ?? Annars kan man ju misstänka att journalisterna kokat ihop denna anklagelse.

Kommentera