19 thoughts on “Det är inte feminister och fittmössor vi behöver

  1. Majoriteten av svenskor har hamnat i ett moment 22 förhållande till mannen, jag välkomnar därför vackra intelligenta kvinnor från Latinamerika Ryssland, Israel, Sydostasien som kan hela och bygga upp den svage svenske karikatyren av en man som irrar omkring och ursäktar sig för varje andetag.
    Svenskorna får gladeligen konvertera till Islam och ta det som blir över i fyndlådan.

  2. väl talat Ida! domesticerade manliga fittstimsatleter(ny beteckning?) betackar vi oss för! Troligen har allmän kemisk kastrering utförts genom dricksvattnet. Tur att man är utrikes! Ollon på er

  3. Ida har förstått och har även klart för sig, hur tokigt, det har blivit i detta land.

  4. ”gatstenskastare” ska naturligtvis inte vara i Europa eller i Sverige-en win/win situation om de skickas hem,vill de inte uppge hemvist så in med dem i gulager som kan hyras billigt i baltikum med utmärkta vakter 🙂

  5. Det är samma s.k. feminister (vet de själva vad de står för?) som tycker att alla får plats, och påstår att invällarna blir dödade om de skickas hem.

    Hur kan de veta var ”hem” är förresten? Inte ens invällarna själva vet ju vilket land de kommer från, inte vad de heter och inte hur gamla de är.

    Allt detta medan syltryggarna i regeringen bara nickar och släpper in fler bedragare.

    Ovanpå detta slänger de ut de som assimilerat sig, som jobbar sedan flera år och sköter sig.
    Är det kanske fel att göra rätt för sig?

  6. Inte hbtq-rörelsens feminism behövs, men jag retar mig på alla unga stortrutade tjejer som tror deras frihet är självklar. Den slet vi äldre kvinnor för och de som är äldre än jag, och generationen innan. Längre än så har inte kvinnor räknats med i samhället som männen! Vi måste ständigt se upp så kvinnors friheter och rättigheter inte minskas igen. Väx upp och lär er av historien annars kastar ni bort allt era förmödrar gjort!

  7. Vi här i Finland har i årtionden sett Svenska män som feminina fjollor hela högen. Vi hade rätt. Ni har för helvete MAN-KOSMETIKA avdelningar i varuhusen..Där står den fåfänga metrosexuella Svenska mannen och pudrar näsan medan muslimen våldknullar dottern, syrran och morsan.

    • Lite hudvård och skötsel av kroppen behöver män också. Svettringar under armarna, flottiga ansikten och ovårdad klädsel och oklippt och tofsigt hår är motbjudande hos män.

      • Joy :
        Visst är det som du skriver, dock i det här fallet så är hans ord oerhört viktiga, jag bortsåg från det du skriver.

      • Joy är tydligen en produkt av den nya nivån av Svensk skolutbildning eftersom min poäng missades helt och istället tog ställning till männens personliga hygien. Är det därför som övergroomade araber är så populära bland feministerna, för att dom doftar gott och trimmar ögonbrynen? Väntar med spänning på svar av Joy, som troligen är tips på hur Svenska män borde klä sig och vilken frisyr som är fräsch och modern. Snälla människa, skärp dig..

  8. @Ida, Om, om jag vore ung och obunden tror jag vi haft mycket att prata om, både före och efter. Det är inte fel att fråga eller försöka. Vem som förför vem är ointressant bara båda är nöjda och glada.
    Tycker en maskulinist.

  9. Feminister borde byta namn till femiislamister eller femikommunister; det är det vad de är.

  10. Kort och koncist. Ett tydligt budskap som i och för sig är uppenbart.
    Feminister och ”mössorna” kan sätta i de billiga roddbåtarna som Sverige måste investera i när bubbarna får åka (ro) hem.

    Feminister, mössor och bubbar i samma båt!

    ”Row, Row, Row Your Boat, gently down the stream”

Kommentera