Alla svenskar ska förberedas på krig och terror

FÖRSVAR. Samtliga svenska hushåll kommer i månadsskiftet maj-juni få information om hur man ska agera i en krigs- och krissituation.

Bakgrunden är det försämrade säkerhetsläget i Europa och Sveriges närområde. Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) står bakom informationsbroschyren som är en del av regeringens uppdrag till myndigheten för att öka kunskapen om hur enskilda ska agera i en kris- och krigssituation.

Det kan handla om hur man ska agera i kriser i fredstid, vid allvarliga störningar i samhället på grund av extremt väder eller om det sker en attack mot någon viktig samhällsfunktion, säger Christina Andersson, ansvarig på MSB.

-Pettersson har noterat att de sju partier som var med om att slakta det militära försvaret och civilförsvaret fortfarande vägrar prata med det åttonde som vill och ville ha försvaret kvar…

Nu har dessutom den förda politiken gett oss en fiende som redan är inne i landet betald av oss.

Myndigheten för skydd och beredskap

23 thoughts on “Alla svenskar ska förberedas på krig och terror

  1. Blir det krig får vi fly till iran.där kommer vi bli. Väl mottagna..vi fårlägenheter,pension,rejäla bidrag och så får vi hjälp med att bygga kyrkor..

  2. Tro mig. Vi svenska medborgare är mästare att skilja ut vad som är news och ”fake newss”. MSM har övat oss väl i detta. Pensionsräddare, ”myter” och agendajournalistik. V är nog fullärda.

  3. Så dags nu?!!

    Skadan är redan för allvarlig med tanke på massimporten av kriminella och nu ska våra s k ”politiker” ha lite ”damage control” med en broschyr?!?

    Efter att våra s k ”politiker” massimporterat allehanda kriminella (IS-terrorister, terrorister, analfabeter m fl) så ska vi nu få en broschyr??!

    ”politikerna” har tillåtit muslimer komma hit och upprätta moskéer – krigscentraler – för dessa MENA-individer.
    De fortsätter tillåta dessa ”hudingar” att upprätta ett kalifat i Sverige genom att inte stänga gränserna.

    Vi har idioter till ”politiker” i sjuklövern. Först massimporterar de våra ”fiender”/de ”fredliga och humana”

    De låter dessa MENA-individer infiltrera samtliga samhällen, stora som små, MENA-individer har Sverige All Inclusive (och förstör allt i sin väg, precis som i sina riktiga hemländer) och vad får vi……?
    Förutom att betala en av världens högsta skatter? Pension vid 75 års ålder? Gå sjuka till arbetet för att finansiera allt elände de massimporterar?
    Svenskar blir bortprioriterade inom alla välfärdsområden – omsorg, vård, skola osv

    Jo, vi får en broschyr!!!!!!

  4. Kriget är redan här.Det började i stor skala 2006 och pågår ännu.Den absolut farligaste människan för Sverige är Löfven.Putin är inte en fara för Sverige.Han vill inte ha detta land i spillror. Det är mera ett storhetsvansinne som man försöker inbilla folket när man gör så här.

  5. MSB är en feg myndighet precis som alla svenska myndigheter är.
    Broschyren som kommer ut i vår bör ha raka budskap:

    Rubrik 1: Babbarna förstör vårt land
    Rubrik 2: Politikerna är anvsariga och orsaken till det ökade säkerhetsläget – vi be om ursäkt

  6. Ni har inte förstått. Våra dyra politiker har tänkt strategiskt. Om man bjuder in ett stort antal jihadister så minskar risken att den elaka Putin ockuperar Sverige då han har nog med de som finns i Ryska federationen. Att det sedan är minst tio gånger dyrare än ett rekorderligt försvar är sånt som man får stå ut med. 😉

  7. Sverige vill fred skrev Tage Erlander 1961 i broschyren Om kriget kommer.
    Men det kan man inte säga idag, det liknar mera som de styrande vill ha krig med oss etniska Svenskar.

    Regeringen välkomnar krigiskt folk som har det i sina gener. Vad är det att vänta att det ser ut som det gör här i Sverige idag.

    • Så är det, Aurora-övningen syfte var just att stävja ett folkligt uppror.

      Nedläggningen av folkförsvaret var en förberedelse inför ”flyktinginvasionen”. Ganska snart så upptäckte de svenskar som kunde tänka att politikerna och tjänstemännen är våra verkliga fiender och då kan man ju inte ha en massa mobiliseringsförråd runt om i landet!

  8. Och sedan kanske vi skulle ha lite bättre kontroll över Säpo och deras bihang som Expo, mm, mm. så slipper vi nya Sthlms-manövrer.

  9. Och vad beror försämringen av säkerhetsläget på då?
    Kanske att USA/Nato åter igen fyller Nordeuropa med sina trupper och krigsmateriel. Vi har bett om den skiten, så upp till kamp alla ni 68:or som ropade ”USA ut ur Vietnam!”, men ropa nu istället ”USA ut ur Europa!”

  10. Det är den fiende som redan finns i landet vi skall lägga ALLT focus och kraft på dvs slöddret som ränner runt på gator och torg och förstör och sätter skräck i den Pursvenska befolkningen.. Putin får dagligen glada skratt och ett gott välmående varje gång som någon från regeringen eller de övriga partierna som var med och avrustade Sverige totalt visar sin rädsla för ett krig. Det skulle inte förvåna mig ett dugg om de inte redan har ett stort lager av blöjor om Putin skulle råka hosta till.

  11. Och det är därför vi har lagt ner försvaret och reat ut all material
    och förnödenheter som annars kunnat användas i ett skarpt
    läge? Vi har haft väldigt förutseende politiker dom senaste
    25 åren? Här ser vi resultatet efter 68 vänstern och deras
    avkommor i minst 2 led.

  12. Antagligen är det allvarligare än vi tror/vet och då försöker överheten få det till att det är Ryssland som angriper. Det kan naturligtvis ske men som jag tror detta mer i ett skede av redan påbörjat storskaligt krig där Sverige hamnar i krigszonen. Däremot kan vi vänta oss(och det är redan här) att småskaligt inbördeskrig, från olika klaner, grupper inom islam, och kanske fientliga stater/organisationer, som gärna vill störa olika samhällsfunktioner.

  13. Tyvärr är risken stor att de olyckskorpar som kraxat om inbördeskrig i åratal kommer att få rätt.

    • Alla kan konstatera att inbördeskrig pågår lite över allt i sverje, eftersom statsmakten inte har kontroll över hela territoriet.

      Jämför med exempelvis Afghanistan med ca 34” invånare har en officiell statistik av 1500 döda i interna konflikter. Dessa konflikter pågår också i begränsade områden, precis som i sverje, medan större delen av landet är relativt säkert, precis som här.

      Vem besöker Rinkeby om man inte bor där? Samma typ av frågeställning gör säkerligen de som bor i Afghanistan också!

      • Det är få ställen som är säkra i Sverige idag. Där det finns outbildade negrer och araber, och det är ju många ställen.

  14. Att ta in fienden i landet och betala för det är en känd krigsstrategi som alltid brukar leda till seger (för motståndarna). Jag brukar sammanfatta svenska politikers välgenomtänkta arbete så här: duktig idiot tugga mask.

    En stor neonskylt med samma meddelande skulle passa bra att sätta på Rosenbad, ty här har ju statsministern sitt tjänsterum.

Kommentera