Veronica har lösningen

Veronica Palm (S) har lösningen. 

De allt längre vårdköerna, alla besparingar och neddragningar inom vård, skola och omsorg beror alltså på att vi är för få som tar del av vår gemensamma välfärd.

Ge kvinnan en applåd!

37 thoughts on “Veronica har lösningen

  1. Om de sk. ”migranterna” skapar ett snabbt överskott på människor i ett land, så är det omöjligt åtminstone för ett land av Sveriges storlek, att kunna anpassa välfärden omedelbart.
    Problemet som palm och andra låg-begåvade är att dessa har höga krav på välfärden, som är anpassad efter ett visst antal innevånare, inte berikas av dessa.
    De som kommer har varken kulturen eller kunskaperna att lösa de problem som uppstått, utan blir bara en kostnad utan att tillföra något överhuvudtaget.
    De blir som många politiker i detta land, de kostar mer än de tillför. De borde se till att Sverige släpper in kvalificerad arbetskraft, då skulle vi kunna hjälpa många fler som är verkliga flyktingar. Det gör vi bäst genom stöd till deras hemländer.

    Jag ser inga politiker idag som verkligen jobbar för att öka tillväxten idag, de flesta verkar bara vilja ge bort den eftersom de själva har förtur inom sjukvården och stora pensioner när de slutar i 50-års åldern.

  2. Veronica Palm sedan gammalt tillhör västerkanten.

    Varför byter hon inte parti till Gudruns Fi ??
    Gudruns parti är klippt och skuret för henne.
    ”Nyfiken och rastlös. Feminist och antirasist.”

    Högst upp på hennes Twitter.
    ”Refugees welcome”
    https://twitter.com/veronicapalm

  3. Ju fler som är med och betalar för välfärden ju bättre är det.
    Problemet är att så många av de nyanlända inte har något jobb.

  4. Den här varelsen är precis som övriga 7-kövern gravt psykiskt sjuk..
    Om man tar sjukvården som ett exempel så var det på det viset att Åkesson bjöd in övriga partier till samtal om just den,
    Samtliga tackade nej!!!!! Detta mina kära Sverigevänner kan bara betyda att det är endast SD som vill ha sjukvård i Sverige.

  5. Veronica Palm är en politiker som har gräddfil i vården och betalar och dessutom fri vård.
    Hon har också med en massa tilläg 100 000 kr i månaden. T.ex betalar ingen trängsel skatt . Hom ser inte verkligheten mer.
    Dessa S politiker som har smitta från MP gustav fridolin.
    Ställ vård köerna utan för deras vip ingång på karolinska.

    Jag är en utsugen svensk född fattig pensionär, utsugen av staten

    • Detta gäller även den s.k tryggheten. Ta bort livvakterna från politikerna och titta sedan på hur många timmar dom kan vistas utomhus innan dom skjutna av någon galning.
      Vanligt folk kan inte omge sig med massor av sådana vakter.

  6. Veronica Palm är Sossarnas högsta höns i Stockholm!
    Varför sitter hon inte i Regeringen?
    Jo därför att tom Svetsaren tycker att hon är för korkad!

  7. Vi fick ju lära oss i programmet om den Svenska välfärden att det som är viktigt är att pengarna flödar in till MIGRATIONSVERKET.
    Patienterna inom sjukvården är inte så viktigt. Antalet poliser är inte viktigt, lärare är inte viktigt. Överhuvudtaget så är inte människan något att satsa på annat än att se till att han/hon ( jag vägrar att kalla människan för höna) har plånboken i högsta beredskap.

  8. Sådana som Veronica Palm brukar säga att 20% av alla som jobbar inom sjukvården har utlänsk bakgrund. Kanske stämmer det, men hur många av de som utnyttjar sjukvåden har utlänsk bakgrund?

  9. Om den Nippertippan ändå kunde lämna sin rasistiska hel vita tillvaro och leva i verkligheten långt från hennes VänsterNazistiska tillvaro i priviligerade våldsvänstergetton så skulle detta Hen inte lära sig ett enda dugg för vänsterdårar går inte dressera .

  10. Undra om det inte är dags att anlita en exorcist åt denna så kallade kvinna, eller är det djävulen som är förklädd till kvinna ?

  11. Jaha- och jag som trodde det handlade om skattekraften! Nu fattar jag- ju fler som kommer hit med hela släkten utan att någonsin jobba, ju bättre för välfärden tydligen?!

  12. Den befolkning, som nytillkommit är inte med och betalar välfärden, de äter upp den villkorslöst. Ansvariga för det annalkande kaoset har inte lärt sig läxan tyvärr. Hoppas nationen håller sig på fötterna fram till valet i höst. Det verkar, som regeringen tillsammans med migrationsverket gör allt för att försvåra för allmänheten och nästa regering, ungefär, som ”den brända jordens taktik”?

  13. Jag är fullt övertygad om att regeringskansliet är infekterat av en av dessa bakteriestammar som livnär sig på hjärnsubstansen.

  14. Halleluja ! Jesus har drabbats oss igen. Han/Hon/Höns som utspisade en hel hoper fanatiker med en halväten pizza och en netflix-fisk. -Alltså, om jag uppfattade det hela hjälpligt rätt : ”Längre köer innebär kortare väntetid”. ”Om fler ska dela på samma kaka, så blir kakan större och räcker sålunda till fler”. Konstigt då, att trots befolkningsökningen, så höjs pensionsåldern, skatterna ökar, samhälls-servicen minskar, Magdalena lånar i sin egen ”Lyxfälla” och alla kurvor pekar nedåt. Ja, undantaget eländes-kurvorna då, förstås. Veronica tillhör verkligen ”gräddan” av såsse-mörkret.

  15. Jag gillar veronica. P hon är dum som en gås men hon skäms inte för det.
    Hon står upp med sina celebras pares politik ,
    Hon är så jävla dum så änglarna gråter i himlen men veronica kör på.
    Go girl go Mongo

  16. Så tar vi bara in fler från MENA-länderna så minskar vårdköerna? Är Veronika Palm smart, eller är hon sosse? Jag svarar själv, hon är en vanlig korkad sosse.

  17. Vi har för många lika palmskan som ska dela på kakan utan att tillföra nåt positivt. Kan vi leasa ut henne till Danmark där funkar sossarnas politik bättre än här

  18. Det finns inga gränser hur blåst man får vara !!! Såssarna + miljö nissar = Sveriges undergång !!!

  19. Med sådana snillen måste det bara gå bra för Sverige.
    Vilka är det som ska öka på befolkningen?

Kommentera