Stäng

Två män skottskadade i Helsingborg. Akuten avspärrad – en död

BROTTSLIGHET. En skottlossning har inträffat på Fältarpsvägen på Närlunda. Polisen befinner sig på platsen.

Vid 22.06 blev polisen larmade om en skottlossning på Fältarpsvägen i området Närlunda. Två personer har blivit träffade och polisen är på plats med flera patruller. Det är mycket blod på platsen. Skadeläget är okänt.
Kriminaltekniker är på väg och polisen finns även på plats på sjukhuset och har spärrat av ett område för att höja säkerheten där.
-Pettersson konstaterar att de skjutna hör hemma i Mena, och att den döde 23-årige araben och hans skadeskjutne kamrat båda förekommer i diverse domar och att samhället troligen gjort en rejäl vinst vad statsminister Löfven än säger om investering.
  • 1 Januari: Man mördad i garage i Rinkeby. Mord, avrättning.
  • 4 Januari: Man hittad död vid järnvägspår i Uddevalla. Polisen utreder mord.
  • 6 Januari: Man hittad död på offentlig toalett i Örebro. Mord.
  • 7 Januari: Man på cykel död efter misstänkt handgranat detonerat. Mord, vållande till annans död.
  • 8 Januari: Man död efter skott på pizzeria i Rinkeby. Mord, avrättning.
  • 8 Januari: Kvinna hittad död i bostad i Borlänge. Polisen utreder mord.
  • 9 Januari: Kvinnan avled på sjukhuset i Ö-vik – nu misstänker polisen mord.
  • 9 Januari: ”Man hittad död i skogen utanför Halmstad” ”liknar en avrättning”.
  • 10 Januari: En man knivmördad i Nässjö.
  • 12 Januari: En man skjuten till döds i Helsingborg.

22 thoughts on “Två män skottskadade i Helsingborg. Akuten avspärrad – en död

  1. ”När jag tittade ut genom fönstret,såg jag en liten pojke låg och badande i en blodpöl”….Så drastiskt skildrar ett äldre dam händelsen i Helsingborgs Höghusghetto, i lokalblaskan HD.
    Den ”lille pojken” var en 23-årig,tidigare känd av polisen.Nu är detta lilla barn dött,och troligen befinner han sig (om plats fanns ledig) i sitt Paradis.Hans 22-årige lekkamrat ligger svårt skottskadad på stadens lasarett,och ber troligen just nu till Allan !!
    Bild från avrättningsplatsen ur HD:
    https://hds.imgix.net/BCSNTwIR0YxUW1pP96pW7Sp7_uE.jpg?w=1280&fit=crop&crop=faces%2Centropy&h=768&auto=format&q=60
    Ps. Vad betr. deras åldrar kan vi inte vara helt säkra på uppgifterna.Detta sedan det visat sig att 90 % av dem ljuger om sin ålder. Ds.

  2. Minst ett Mord om dagen, men ingen i sju klövern känner sig
    speciellt tagen`? Det väl var detta som var så bra med
    massinvandringen. Ärthjärnor!

  3. Vore bättre ifall vi var en humoristisk stormakt med så kul ska vi inte ha. Räcker att det är tryggt och lugnt.

  4. Skjutgalen humanistisk stormakt.Tack byfånen till statsministern och övriga som har gjort vårt fosterland till absolut mer spännande och farligare att leva i.Trevlig helg Adolf

  5. Jag har befarat detta i 15 år! Dock blir jag ändå förvånad och förfärad över hur fort det gått utför de senaste 2 åren samt hur handfallen polisen och regeringen är!

    • Folkförrädaren Jens Orback som också är medskyldig till folkutbytet och utplåningen av det svenska folket bad om allahs välsignelse för den nye partiledaren. 2004 sa Jens Orback under ett ministermöte i Norge att ”en dag kommer kanske vi vara en minoritet och försvarar vi de andras rättigheter gå vi kanske lite tryggare”.Han snackar massa skit om saker han antagligen inte begriper ett dugg om,men samtidigt visste han vad som han och övriga i sjukklöverligan planerat för oss svenskar sedan decennier tillbaka.Jens Orback pratar som han har förstånd till.”Vi” kommer lösa alla svåra etniska konflikter som invandringen för med sig står han och blåljuger.
      Socialistjuntan har inte löst ett enda problem med barbariimporten från de värsta dysfunktionella länderna i världen,tvärtom har de gigantiskt ökat på samma import som de lurat och tvingat på de ryggladslösa,dumma ,lättlurade svenska folket.

  6. Denna gång skedde skottlossningen i östra Ghettot…I samma del som det varit helt tyst om,sedan araben sprängde ut hela väggen till ett av höghusen i höstas.Hur skall lokaltidningen HD förklara detta för sina läsare.Brand går ju inte i detta fall !

      • Jag såg detta Lena….
        Förstod också nu att det var dessa ”poliser” som under nästan ett halvår,(under min svåra sjukdom)besökte min ytterdörr på natten/morgonen. Vissa av dessa nybyggare är ju väldigt kreativa,och skyr som i mitt fall inte ens obekväm arbetstid !! 🙂

      • Stenbock :
        Jag hade inbrott i min bostad i Frankrike för nästan 30 år sedan, då jag påtalade för polisen att det skedde ju mitt på dagen så svarade de mig…………..”ni förstår de kriminella vill inte arbeta på obekväm arbetstid”.

      • Stenbock :
        Du ser de kriminella i Sverige har fortfarande en del att lära från kontinenten.
        Vilket trauma för dig att vara sjuk och bli trakasserad, vilken värld !

  7. Anmälningsbenägenheten är stor ikväll se jag. Har inte folk annat att göra än att anmäla brott?

  8. Det är ingen idé kommentera längre
    för det hinner bli en ny skjutning i nån annan kulturberikad stad i vårt avlånga land innan detta inlägg torkat.
    Det går bra nu Löfvén.

Kommentera

Back to top