Håller ni med?

Om jag säger att dagens situation i Sverige beror på att politiker, journalister och opinionsbildare…

…inte vill ge SD, ”högerpopulister”, alternativa medier och ”hatsvansen” rätt. Vad säger ni då………………………….(fyll gärna i)?

9 thoughts on “Håller ni med?

  1. Det största problemet i Sverige är alla ljugande politiker.
    Se bara på Moderaternas förra valfläsk. Dagen efter valvinsten är allt glömt. Nu försöker Kristersson samma trix, inte nog med det, han använder samma valfläsk.
    Se på Lövéns löfte om oförändrad bensinskatt.
    Dagen efter att de ljugit sig till makten, börjar sveket, och de skrattar åt oss.
    Rösta inte på de som en gång ljugit, prova något nytt.

  2. Att det räcker inte att veta orsaken, den är konstaterad, vi måste se till att sanningen når fler så situationen kan ändras…
    Vi måste börja att bli besvärliga… Alla vi här måste skriva till de olika relevanta myndigheter och kräva förklaring…
    Med så mycket information om brott, om fusk , om köpta livshistoria, uppenbara lögn om ålder, om hur de kom hit, hur invandrare utnyttjar systemet och får bidrag och lurar migrationsverket osv som finns att tillgå är det inte svårt att förstå verkligheten..
    Vi måste också ifrågasätta hur man kan acceptera att FN inte kräver att muslimska deltagande länder skriver på mänskliga rättigheter samtidigt som det finns en resolution att man inte får kritisera islam. Man måste börja blir tydligare med att säga ifrån den intoleranta ideologi, varför tror de att de har rätt att känna sig kränkta? De väljer att komma till Sverige,deras religionsfrihet kan inte inskränka vår frihet och kultur så vi måste ändra t.o.m tradition och maträtter för att anpassa deras sätt, samtidigt som de kan säga att vi är avskum.. Förresten, hur kan man kalla det för frihet,det är tvång! Granska även skolor som FN driver…

    • Problemet är politikerna, som tillåter dom att ljuga.
      När Barnen ljuger ger politikerna dom ”all inclusive”.
      Byt ut politikerna.

  3. Jag säger att: Den Reinfeldtledda regeringen har under 8 års tid gjort allt för att byta ut det svenska folket.
    Nu vill moderaterna ge sken av att vilja minska invandringen och skydda gränserna. D.v.s. de anammat SD:s retorik, samtidigt som Kristersson fortsätter i Reinfeldts fotspår. Han och övriga moderater uppfyller med lätthet kriteriet för att kallas folkförrädare.

  4. PK: N sitter djupt rotat i 87:an. inte ens när en random 87:as bostadsområde fått fyrdubbel brottshöjning eller om gängvåldtäkterna drabbar random 87:ans varje kvinnlig bekant. Trots det kommer han/hon att säga: Jag är åtminstone inte rasist.

    • Vi har dem alla runt om kring oss i familjen, i släkten, som grannar och på arbetsplatsen de 87% som röstar för Sveriges förfall och på sikt upplösning.

Kommentera