Amir har rätt att träffa sin familj, strejka, semestra men tydligen ingen plikt att arbeta

INVANDRING. Som vi tidigare berättat är ”det ensamkommande flyktingbarnet”Amir Nabizadeh från Afghanistan hemma i Iran på semester och träffar sin mamma och pappa. I Teheran finns allt Twittrar Amir. 

Första delen av detta ordspråk verkar bortglömt…

Amir Nabizadeh som är en av ledarna för ”Ung i Sverige” och talesperson för afghanerna som strejkat på Medborgarplatsen och Norra Bantorget tycker inte det är konstigt att strejka fastän man inte har något arbete eller åka på semester utan intjänad semesterlön till det land han flytt ifrån för att slippa fängelse och tortyr och död som han skriver.

Enligt 4 kap 5§ Utlänningslagen ”En flykting upphör att vara flykting om han eller hon av fri vilja på nytt använder sig av det lands skydd där han eller hon är medborgare”.

Här klarar sig Amir för jag tror han är medborgare i Afghanistan.

5 § En flykting upphör att vara flykting om han eller hon
1. av fri vilja på nytt använder sig av det lands skydd där han eller hon är medborgare,
2. av fri vilja på nytt förvärvar det medborgarskap som han eller hon tidigare har förlorat,
3. förvärvar medborgarskap i ett nytt land och får det landets skydd,
4. av fri vilja återvänder för att bosätta sig i det land där han eller hon är medborgare eller som statslös tidigare hade sin vistelseort, eller
5. på grund av väsentliga och bestående förändringar i hemlandet eller i det land där han eller hon som statslös tidigare hade sin vistelsort inte längre befinner sig i en sådan situation att han eller hon kan anses som flykting och därför inte kan fortsätta att vägra använda sig av hemlandets eller vistelselandets skydd.

-Pettersson tycker dock det osar bränt för Amir om paragraf 5. Av fri vilja…därför inte kan fortsätta att vägra använda sig av hemlandets eller vistelselandets skydd.

Detta i kombination med att Amir ljugit om sin ålder och bakgrund borde vara nog för att dra in herr Nabizadeh uppehållstillstånd.

Nu vet jag att det inte kommer att ske eftersom vi bor i flathetens land.

Nu är det så att Migrationsverket inte aktivt letar efter fuskare som återvänder hem. Men de KAN utreda fall som kommer till deras kännedom…

Man kan undra hur Migrationsverket kan undgå att få kännedom om alla semesterresenärer som flyger till Iran, Irak, Syrien, Libanon, Somalia, Eritrea osv.

 

 

30 thoughts on “Amir har rätt att träffa sin familj, strejka, semestra men tydligen ingen plikt att arbeta

  1. Jag tycker att svenskar skall slippa alla dessa lycksökare som inte nog med att de kostar skattepengar, de sänker hela moralen och den svenska kulturen.
    Dock så kommer det att bli enorma splittringar och hat i samhället……..går det några steg till så önskar lycksökarna att de hade stannat i sina hemländer hos sina likasinnade i familjeklanen
    Afrikaner mot mellanösternfolk, det blir hett om öronen..

    • Lena 87% röster för att det här satans packet ska få komma hit, humanitär flykting politik heter det. Idiot svennar röstar FÖR att dom ska få komma hit.
      Sossarna gick till val med att föra en”generös flyktingpolitik” och folk röstade på skiten.
      87:an är ett större problem än asylmissbrukarna.

      • Fredrik :
        Många har röstat fram eländet, som du skriver 87%, de 87% som enligt min uppfattning skulle vara skyldiga att helt utan betalning och i sina hem hysa och göda gökungarna !

    • ”Lena”!
      ”… bli enorma splittringar.”
      Det är redan enorma splittringar!
      Mord varje dag!
      Rån varje dag!
      Våldtäkter ofta och många våldtäktsmän!

      Håller med dig, vi borde ha plikt att redovisa vad vi röstat på
      så att alla ”87:orna” skulle tvingas öppna både hjärtan och
      dörrar för infödingarna och muslimerna de bjuder in att förstöra vårt
      fosterland, att förbruka våra pengar och att sänka moralen i vårt land.

      Stå på dig!
      Vi blir fler och fler, ”Sverigevänner” ju längre invasionen pågår!

  2. Pass-polisen har alla möjligheter att vägra parasiten/lögnaren inresa, när denne behagar försöka att återvända. För någon form av kontroll har vi väl ändå……. Jag har själv sett skyltarna vid Arlanda. Eller har dom kafferast 24 tim. / dygn ? Då är det väl mer logiskt att batikhäxorna flyttar ned istället, så de får umgås ordentligt med Amir´s familj och kanske får träffa både hans barn och fruar.

  3. Den där Marty Feldman kopian retar gallfeber på mig, stentuff bara för att han har 200 batikhäxor som stöd.
    Hoppas idioten blir fängslad i Iran.

  4. Det är dessvärre vi ”dumma Svenska Skattebetalare” som står och betalar, genom löneskatt och ~1 000 andra skatter/avgifter för denna massimport av kriminella analfabeter!
    Massimport av ”pensionsräddare” som gruppvåldtar, bränner fordon och byggnader, rånar pensionärer, antastar kvinnor/flickor överallt – badhus, festivaler, bibliotek, skolor m fl ställen – begår mord mot beställning mm mm.
    Det är vi ”knallkorkar” som är tvungna att vara på arbetet, <40 tim/v, för att finansiera allt elände som begås dagligen. Vi betalar direkt och indirekt dessa MENA-individer för att begå allehanda skit mot OSS!
    Dessa "hudingar" arbetar inte, de sitter på fik, har all tid i världen att begå diverse elände mot de Våra för vi är på arbetet för att finansiera allt! Vi har ingen möjlighet att skydda de våra, för vi arbetar. Tryggt!
    Vi betalar för att de ska kunna gå i skola men de är ute och "strejkar", åker runt i Sverige och "strejkar". Sen betalar vi deras "hemresa" där de kan ha "semester" efter sina "strejker" och vi betalar även det!!! De får garanterat behålla sina "bidrag" under tiden dessa MENA-individer är på "semester"! Jag/Vi arbetar in både semester och semesterlön men dessa MENA-INDIVIDER har Sverige All Inclusive utan att ha lyft ett finger – förutom att tända en tändsticka eller våldta en kvinna!

  5. Känns inte som frasen” de flyr för sitt liv” som Löfvén m fl upprört säger, stämmer här.

  6. Mia! Nu vill vi höra hur du ser på denna sak. Om du tycker det är bra så anser jag att du skulle ha sponsrat denna resa och inte vi skattebetalare.

  7. Helt otroligt om han kommer undan med det här!
    Det är svårt att inte tycka illa om Amir 🙁 en känsla som lätt smittar av sig på andra från samma områden, rättvist eller ej.

  8. Vad sökte denna bidragsparasit asyl som egentligen ? Jag menar att kan man åka tillbaka till föräldrarna, vart ligger asylskälet egentligen ? Jag motsätter mig inte att han åker tillbaka till sin familj, då är asylskälet som bortblåst och han kan stanna där för gott. För parasiten kunde åkt dit med en gång, istället för att åka till Sverige och leva på våra skattepengar. Vad har parasiten kostat under denna tid som den varit här, dom pengarna kunde man gett till pensionärerna istället.
    Det är våra pensionärer som byggt detta land och våran välfärd, ta hand om dom på gamla dagar. För det är dom värda.

  9. Jag vill uppmana folk att skriva till Migrationsverket (det ska jag göra) och be dom ompröva det beviljade uppehållstillståndet för Amir Nabizadeh med argumentet att han har besökt landet han påstår ha flytt ifrån och därmed saknar flyktingskäl.

    • Jag har skrivit ett brev till Mig.verket och klagat på att jag ska betala semestrar för dessa människor.

  10. Flathetens och lögnens land. Hur många var det inte som hörde
    Statsministern högtidligt uttala, att nu skulle fattig pensionärena
    och dom som byggt upp landet få del av kakan genom sänkt skatt
    och höjd pension.
    Eftersom jag brukar hjälpa en gammal tant med papper, så blev
    hon glad när hon hörde Löfven uttala att nu var det dags att
    dom skulle få en bättre ekonomi, hon hade förra året 10200
    i pension inkl bostadstillägg, igår när hon slet upp det oranga
    brevet från pensionsmyndigheten var det reducerat till 10081?
    Så var det med den pensionshöjningen och skattesänkningen,

    Alltså vi har en så kallad statsminister som inte drar sig för att
    stå och blåljuga gamla människor rakt upp i ansiktet,
    och då har inte Magdalena Anderssons aviserade skatte
    och avgiftshöjningar slagit igenom som kommer att minska
    hennes inkomster ytterligare. Jag mår illa när jag tänker
    på den regeringen!

    • Då är vi två, jävla korkade Sverige, jag har tappat all respekt för detta land och kommer göra allt för att motverka denna regering, massmedia och annat löst Pk-patrask.
      Det är så sjukt så sjukt.

    • Det räcker att andas in luften utanför planet,när man landat för att ge Trump helt rätt ! Den doften som möter en i hela arabvärlden, ligger kvar i näsan livet ut…Tror att det är dessa minnen som fått honom att uttrycka sig på det viset,efter hans besök i Riad..

Kommentera