Skottlossning i Tumba – polisen utreder mordförsök

BROTTSLIGHET. Polisen har fått samtal om smällar som uppfattats som skott i Tumba söder om Stockholm. Enligt uppgifter har en bil beskjutits med två till tre skott, och hylsor hittats.

Bilen lämnade platsen med hög fart och ingen gärningsman har gripits. Polisen har inlett en förundersökning om försök till mord.

Tumba ligger till största delen i Botkyrka kommun

Polisen

En gång i tiden kom andra grabbar från Tumba…

Den legendariska ishockeyspelaren Sven Tumba Johansson spelade in Ishockey-Polka 1963. Sven Tumba hette då fortfarande Johansson och hade Tumba som smeknamn, vilket senare blev hans efternamn.

Den glider in i mål – VM-guld i Colorado Springs 1962. Sven Tumba (Johansson) blev intervjuad efteråt. I klippet ser vi förutom Tumba bl a: Ulf Sterner, Roland Stoltz och Ronald Sura-Pelle Pettersson.

6 thoughts on “Skottlossning i Tumba – polisen utreder mordförsök

  1. Det är knarklangare som etablerade sig i ett mycket lugnt (hittills) barnfamiljområde i Storvreten, Tumba. Och de är inte svenskar, jag lovar. Polisen är på akuten med hörseln skadad av bangers kastade in i matsalen i Storvretsskolan av de nya svenskarna.
    Hur vill sosseregering motverka våldet? Ta emot fler kriminella element från Mellanöstern. Hur vill Moderaterna (opposition, ha ha) motverka våldet? Också ta emot mer kriminella. Och resten av befolkning ska demonstrera mot rasism. Ett sådan hjärntvättat folk har vi. Utom SD.

  2. Granatsprängning mot polisbuss i Tumba i oktober 2015.

    https://gfx.aftonbladet-cdn.se/image-c/22409691/1100/normal/6ace9f2a1b6dd/PROTOKOLLBILAGA,-TEKNISK-UNDERS%C3%96KNING-OCH-TELEFONER-(DRAGEN)-2.jpg

    Regeringen har lovat att ge amnesti till dom som lämnar ifrån sig handgranaterna de har.

    https://4.bp.blogspot.com/-0yrTeKRi4RY/WlZJ9yiQUhI/AAAAAAAAGsI/MGHOajFeFK4RK1MRC8g8e0R5VsOmX39hQCLcBGAs/s1600/AmnestiKOW.jpg

    Från Jeanders bildblogg

  3. Men, kan inte polisen ägna sig åt riktiga brott, och inte lägga sig i när de stackars baaarnen leker.

  4. Är det Tumba-Tarzan som är i farten? Sannolikt inte.

    Som vanligt är det negrer, muslimer eller andra lågstående existenser vi har att göra med.

  5. Vad är det som händer i vårt LAND???????? Varje dag är det våld i olika former.Dom etablerade partier gör ingenting,käbbel och svammel.Snart är det dags att vi svenska folket gör någonting,eftersom våra folkvalda bedriver struts politik.Jag är orolig att vi kanske inte når fram till valet,innan dess har vi fullt utvecklat inbördeskrig eller har jag fel.Är jag för negativ?Svenskar vakna ,vi måste agera ,göra någonting.Mvh Adolf

Kommentera