Juncker hotar Polen och Ungern

«Juncker: Acceptera färgade, muslimer och homosexuella »

Läs mer här :

https://www.europaportalen.se/2018/01/Juncker-acceptera-fargade-muslimer-och-homosexuella

Min kommentar :

Det har väl aldrig i sammanhanget varit tal om « homosexuella » i allmänhet.

Det bor redan färgade och muslimer även i Polen och Ungarn, med samma rättigheter och skyldigheter som andra.

Att dessa länder kräver attt det skiljs på dessa två typer av immigration är självklart och deras fulla rätt:

  1. Den typ av immigration som de undertecknade EU överenskommelserna omfattar, en europeisk inre migration av arbetskraft och personer som kan försörja sig själva (pensioner eller förmögenhet).
  2. Asylimmigration från utomeuropeiska länder var aldrig en del av de EU överenskommelser som dessa länder undertecknat (som EU medlemmar).

Så det handlar inte om färgade och muslimer i allmänhet utan om utomeuropeiska asylmigranter inkl. anhöriga som inte är omfattas av undertecknade överenskommelser.

Det är en extrem fräckhet av Juncker när han försöker framställa Polen och Ungern resp. dess regeringar/invånare som rasister och homophober.

Den uppgift som dess medlemsländer borde anse stå högst upp på EU’s lista av prioriterer är att skydda de yttre gränserna.

Eftersom det sedan mycket länge inte är så, istället koopererar EU med NGO’s och andra  för att underlätta/driva den s.k. asylmigration till Europa (t.ex. den erbjudna färjeservicen direkt från Libyen till Italien, Operation Sophia), har EU sedan länge förverkat sin rätt att existera.

19 thoughts on “Juncker hotar Polen och Ungern

  1. När väl länder är in lurade i EU börjar helvetet på riktigt. Det var för många i Sverige som litade på lögnhalsen Dinkelspiels fagra ord inför vår folkomröstning. Nu sitter vi i skiten upp till halsen. Jag hatar ALLT vad EU är och står för.

  2. Junker upprörs över något helt annat.

    Sanningen är att man skall låta precis som i Sverige, Riksdag och Regering utse nya domare i demokratisk ordning.

    Syftet är att bli av med det gamla kommunistiska arvet efter Jaruzelski, som gav domarna tillåtelse att utse nya domare, vilket resulterade i att pappa sitter i Högsta domstolen, äldste sonen är talesman för domarkåren och mamma innehar den högsta positionen i appellationsdomstolen. Dottern sitter i sin tur i den regionala domstolen och yngste sonen är talesman för den regionala domstolens domarkår.

    Utöver detta, de gamla stötarna är korrupta och du kan köpa den Dom du önskar. Inte nog med det, när de tas på bar gärning kan de inte straffas på grund av att de åtnjuter immunitet.

    Hittills pensionerades Polska domare vid 58 års ålder, men blev sittande i all oändlighet.

    Nu skall hela folket ha samma pensionsålder, och det är meningen att de gamla kommunisterna skall gå hem när de pensioneras.

    Men om hela sanningen skall fram beror inte Polens ovilja mot EU på förändringen i domstolssystemet, osämjan ligger djupare än så, ända tillbaka till senaste kriget.

    Polen vägrar ta emot muslimerna som EU skall fördela, och Merkel, Timmerman och Junker ser rött.

    Nu hör det till saken att Polen tagit emot 1,5 miljoner flyktingar från krigsområdet Donbas i Ukraina, Tadjikistan, Uzbekistan, Kazakstan och Vitryssland, polacker som deporterades under sovjet-ockupationen.

    Och nu anser Polackerna att Merkel, Timmerman och Junker inte skall diktera villkoren igen.

    Polska folket har stor misstro mot Tyskarna med tanke på senaste kriget, som nu Polackerna begär krigsskadestånd för och Merkel har gått i taket.

  3. Ungern och Polen borde nu sparka ut dem av de två förstnämnda grupperna som redan finns i landet och det bums.
    Så gör ju Israel, de skickar ut vad man kallar infiltratörer och det gör man helt rätt i.

  4. Junker & co. är en hög med vidriga kräk och pack.
    Man önskar inget hellre än döden åt EU som organisation.

    • Junker har riktigt stora problem med spriten, Det syns när han vinglar in, efter att han blivit pudrad på näsan.

  5. Vi slår oss ihop med Visegrádgruppen och lämnar EU tvärt. Vi kan säkert få med oss Finland, Danmark, Storbrittanien, Österrike, Island, Liechtenstein, Norge och Schweiz i en ny frihandelsorganisation, säg EFTA 2.0. Så kan Tyskland, Frankrike och Luxemburg köra sitt eget race mot avgrunden.

  6. Det är tredje gången när Tyskland försöker förstöra Europa – I och II världskriget och nu islamiseringen. Varför hatar tyskar Europa, själva europeer? Förresten – att kräva att ta emot både muslimer och homosexuella är att främja mord. Helt i en tysk anda!

    • Det är inte tyskarna. Det är nazismen då, och nu i socialistisk propagandaskepnad. Tyskarna är det inget fel på. De har gett oss mycket gott i Europa av kultur och framsteg. Men det kanske har att göra med dess centrala geografiska plats i Europa också. Det ger kanske en självdestruktiv dominanslust. Vilket annat land, som befunnit sig i centrum av Europa, hade kanske haft en tendens ditåt. Vilket folk de än hade varit.

  7. Jag säger bara: VARFÖR????? För att Junckers ord är lag, som Hitlers var en gång i tiden. Bara för att vänsterdiktatorenas policy är endräkt enligt socialismens ABC, istället för mångfald av ide’er och vinklar. Bara för att komminismens värdegrund enväldigt ska råda. Det finns ingen självklarhet i att acceptera detta, framför något annat. Det finns ingen objektiv sanning i att dessa perspektiv skulle vara det absoluta godtagbara. Det finns styren med andra utgångspunkter. Och det finns andra tycken även här, som borde vara lika självklart acceptabla att ha. För frågan är: VARFÖR skulle islam och homosexualitet vara något givet att acceptera. Det är bara två av alla parametrar i en mångskiftande värld. Men DET FINNS INGET SKÄL, att just detta, är något att utvälja som fokuserad stomme i ett samhälle. Andra parametrar är minst lika självklara att fokusera kring. DETTA ÄR NÅGOT HELT SUBJEKTIVT, som vänstern, helt sjukt gjort till norm. De pratade på 60-talet om frihet från sådant begränsande tvång. Nu bär de sig själva mångdubbelt värre och vidrigare åt i sitt totalitära förtryck av oss, som inte lägger oss platt för deras diktatoriska principer, utan minsta frihet till självständighet i våra tankar och ståndpunkter av endaste storhetsgrad. Det är en skymf av vår demokrati, som hitlervännen Juncker håller på och doktrinerar med sin dogmatism över våra underkuvade liv.

  8. Polen och Ungern ser hur de har gått för alla andra länder som har varit snälla mot alla utan sin egna befolkningen. 2018 hoppas jag att Sverige kommer att göra en stor reklamation på alla lögnare och kriminella på grund av skadat gods.

    • Visst är det så.
      Man för en antivit agenda.
      Det är så uppenbart för den som vill ta bort skygglapparna.

  9. Ja, när de stora ”betydande” EU-ländernas minoritetsregeringar myglar och ljuger och fuskar fram sin PK-politik blir det väldigt svårt för de att acceptera attityden från små länders majoritetsregeringar, där folket tydligt står bakom beslutsfattarna för att hävda sina identiteter.
    Såna utspel blir resultaten.

  10. Hyckleriet är monumentalt. EU:s organisation Frontex som ska ”skydda EU:s yttre gräns” bedriver färjetaxiservice. Ytterligare en EU:instans med överbetalda dryghögar. Parasiter.

  11. Hoppas Polen, Ungern,Tjeckien och Slovakien lämnar EU.Då är det kört med dessa diktatorsfasoner som Juncker kör med. Österike gav Ungern häromdan en liten vink om samarbete.Hoppfullt. Förenas dessa så blir det en koallition med stabila regeringar och samhällssystem på nästan 100 milj. invånare.En otrolig maktfaktor och utmanare till EU som jag då tror lägger ner.Jag tycker att EU ska vara rädd och inte så stor i käften.

  12. Men för lycksökande, kriminella, utan äkta id-handlingar som bekräftar asylsökarnas riktiga ålder, härkomst mm … Ja, då måste det ju vara helt legitimt för både Polen, Ungern och alla övriga EU-länder att neka dem tillträde till ankomstlandet / -unionen oavsett hudfärg, sexuella preferenser eller religion (islam = ingen religion utan en diktatorisk omänsklig ideologi).

    Då gäller endast att snabbt effektuera …

    https://i.ebayimg.com/images/g/hpQAAOxywXFSbUd6/s-l300.jpg

  13. Polen och Ungern har sett vad som händer i Sverige med babbe o
    massinvandringen till skillnad från den Svenska Regeringen tänker dom på dom egna medborgarna……..

Kommentera