”Djungelapans” mamma tycker annonsbråket är onödigt

RASISM. Som ni vet blev det lite cirkus sedan H&M publicerat en bild på en färgad pojke som bar en huvtröja med texten ”Coolest monkey in the djungle” som vi skrev om tidigare

Nu visar det sig att mamman till grabben tar det hela med ro och ber alla anti-rasister att lugna ned sig med tal om bojkott med mera.

Mamman, Terry Mango, tycker att protesterna är onödiga och uppmanar alla att ta det lite lugn för tröjan är bara en av hundratals grabben burit…

Daily Mail

-Pettersson säger att den kvinnan är klokare än de flesta humorbefriade anti-rasister…

11 thoughts on “”Djungelapans” mamma tycker annonsbråket är onödigt

  1. Koncentratet av detta icke-problem blir givetvis den retoriska frågan huruvida denna diskussion initierats om H&M:s barnmodell varit etnisk svensk och blond eller rödhårig. Med all sannolikhet inte alls.

    Nu registrerade den abderitiska antifascism- och aggressionsarmadan detta enastående tillfälle att sammankoppla ordet ”monkey” med den mörka hudfärgen och därmed ges utlopp för sina tvångsföreställningar.
    Andreas 🙂

  2. Det är uppenbarligen journalizterna som är razzar.

    De anser INTE att negrer är människor utan apor från djungeln-
    och som man kan anta – hör hemma i djungeln.

    Detsamma gäller de negrer som tagit åt sig,

    Själv har jag ansett att negrer är människor med en mörkare
    hudfärg än oss och indier men väldigt många är uppblandade
    och har hudfärg som indier.

    Men INTE Alla Negrer har mörk hudfärg – MonteNegrer o MonteNegresser är ljusa som europer i mellaneuropa.

    Nu vet jag inte vad jag skall tro längre – efter dessa skriverier där man vill jämställa negrer med djungelapor – vet inte riktigt var H & M står eftersom
    de inte vågar stå för att negrer är människor

  3. Varför HM en sån kampanj ???
    Enkelt de måste försöka rädda den fallande aktien !!!
    Det är min åsikt, alla sk. ansvariga mot propagandan som är allt är positivt !
    Tyvärr inte hos mej då de under många år utnyttjat barnslavar i sina fabriker, ni kan ju kolla vad amnesty säger om deras anställningar !!!!

  4. Vänsterfolk och KKK sitter visst i samma båt. För det finns just inga andra som har så mycket åsikter om kön och hudfärg. Men ”de goda” verkar inte stå ut med för mycket pigment, så dom får ej visas upp i offentligheten. Snacka om att tala emot sig själva. För min egen del, betyder betéendet mer än nivån på solbrännan.

    • Jo du har helt rätt centurion,¨
      de har stora problem med vem de ska följa !!
      Herr Persson eller sin utopiska religion !!!!!

      Jag vet iaf. att jag kommer ALDRIG ATT HANDLA PÅ HM pga att deras varor är fulllständigt under mina krav på kvalitet !!!!

  5. Ja, onödigt att hänga ut en liten kille som inte själv klagat eller bett om bråk. Säkert är han nöjd över att vara modell åt H &M och synas överallt, och har dessutom visat massa andra plagg utan att vissa aktivister ska tolka in rasism och hudfärg i all reklam. Som sagt hade ingen gnällt om killen varit vit, kanske på att det saknas svarta modeller!

    • Hallå vilket pr värde gäller för HM ???
      Inte tror jag HM bryr sig om den som blir drabbad varesig om den är ”svart” eller har någon annan ”hudfärg” som passar etasiblamenget !!!!!!!!!!!!!!!

Kommentera