Banger kastades in i skola – poliser förda till sjukhus

BROTTSLIGHET. Två poliser och flera lärare tvingas uppsöka sjukhus för att kontrollera hörseln efter att en så kallad banger, en kraftigare smällare, kastades in i skolmatsal på Storvretens skola, en grundskola i Tumba.

Händelsen inträffade när polisen var på besök i skolan för att skapa bättre kontakter med eleverna. Poliserna satt och åt tillsammans med elever. Inga elever ska ha skadats. Skolan stänger för dagen.

Polisen

Om Tumba på bloggen…

8 thoughts on “Banger kastades in i skola – poliser förda till sjukhus

  1. En anmärkningsvärt handgriplig respons på ordningsmaktens kamratliga kontaktförsök. Förmodligen hade det varit betydligt mer effektivt att införa akuta lag- och straffskärpningar med åtföljande polisiära insatser och rättsliga efterspel som ställts i proportion till de kontinuerligt genomförda krigshandlingarna mot det svenska samhället.

    Vi har nu nått en extremt kritisk punkt där vardagsterrorismen trappats upp till sådana nivåer att varje försök att tillämpa den konversabla taktiken uppfattas som ett incitament att utföra än mer avancerade attacker.

    Polismaktens påtvingade roll som sociabla och kaffeserverande trivselvärdinnor i cateringbranschen har uteslutande givit kontraproduktiva resultat med mycket grava effekter – konsekvenser som de dolda uppdragsgivarna naturligtvis kalkylerat med.
    Andreas.

  2. Det är ju bara för lärarna och slå näven i bordet så löser sig allt !!!! Skicka hem dom omgående !!!!

  3. För de som följt bloggen under många år,kanske någon kan minnas ett reportage där jag informerade om,en stor f.d. skolbyggnad mitt i Berlins
    mest mångkulturella stadsdel.
    Kreuzberg som styres av gröna kommunister, lät en grupp illegala niggrar tillsammans med inhemska röda drägget ”ockupera” byggnaden.Här skulle en s.k. socialistisk anarkistisk fristad uppstå med de styrandes goda minne.
    Nu visade det sig att detta röda försök för politikerna,blev en allt för stor kriminell träffpunkt.
    Alla försök att rymma byggnaden genom åren misslyckades,och istället för att med polisens hjälp rensa ut skiten,lät man bygga ett stängsel runt området.Ett säkerhetsföretag har nu i snart fem år bevakat byggnaden dygnet runt,så att inte ytterligare av samma slag,skulle ”flytta in”
    Detta har kostat skattebetalarna c:a 90 miljoner Euro,(c:a 900 milj.SEK) innan niggrarna och deras ”sympatisanter” idag lämnade byggnaden,för att gömma sig på ett annat ställe i stan. En händelse som skulle kunna skett även hos oss med tanke på,att samma typ vänstervridna styr här.
    https://img.morgenpost.de/img/incoming/crop213078451/7565619671-w640-cv4_3-q85/14985600A87F0071.jpg
    När polisen i morse skulle rymma upp området var ”ockupanterna” redan utflugna,till ett nytt rött näste.

  4. Det finns ingen land i världen som inte ger sina poliser fria händer och försvara sig.Svenska poliser kan inte försvara sig själva ännu mindre svenska folket.Snart är det dags att bilda grupper som försvarar oss eftersom polisen klarar inte av det,någon typ av medborgargarden. Va vet jag?Mvh Adolf

Kommentera