”17-årigt flyktingbarn” har småsyskon på 21 och 23 år

BROTTSLIGHET. ”17-årige” Hussaini Muhammad från Afghanistan åtalas för mordförsök på polisman i Stockholm. Det märkliga med Muhammad är att han har två småsyskon som är 21, respektive 23 år hemma i Iran. 

Hussaini Muhammad, ensamkommande flyktingbarn från Afghanistan har två småsyskon på 21 och 23 år i Iran…

-Pettersson kan inte annat än hålla med Aftonbladet, tyvärr har vi olika utgångspunkter. Aftonbladet tycker fortfarande att de ljugande afghanska männen från Iran är barn…

15 thoughts on “”17-årigt flyktingbarn” har småsyskon på 21 och 23 år

  1. Vi Sverigevänner i ”Grannsamverkan” skulle nog kunna hjälpa ”17”-åringen att få en intesiv hemlängtan?

  2. Kan man inte bara bestämma att deras ålder alltid är över 21? Har de inga papper, så har de redan frånsagt sig sitt personliga ansvar. Jag tänker bara för Sveriges överlevnad. Vill man ha ett Sverige kvar, kanske dårarna utan ansvar får kliva tillbaks och hålla sig i bakgrunden några decennier tills Sverige har lagats. Sedan hoppas jag att PK alltid håller sig kvar i bakgrunden för mänsklighetens bästa.

  3. Det hela visar den fars åldersbestämningen av ”ensamkommande barn” är. Och våra politiker deltar med full energi i spektaklet.
    Hur skall dess fjantar till svenska politiker någonsin kunna återvinna sitt folks förtroende?
    Vi måste få en sverigevänlig regering vid valet 2018.

  4. DN och SVT har ju fått utvecklingspengar till att granska
    Fake News. Hur skulle det vara om de först granskade
    sig själva när det gäller rapporteringen om ensamkommande
    ”barn”?

  5. Absurda snart helanarkistiska Sverige. Oavsett vad våra myndigheter beslutar så blir det till slut som media bestämmer. Gör om, gör om, det är synd om alla, utom svenskarna, låt barnen stanna. Vi har råd, vi är ett rikt land. Vilka vi? Vi, pensionärer som skulle komma på grön kvist 2018, ser nu att pensionspängen inte ens räcker till att betala höjningen av elen.
    Hoppas att alla inser att rösterna måste omfördelas vid höstens val.

    • Omogna är de, växer aldrig upp. Men den fysiska åldern kan de inte göra något åt, även om man är en förträfflig muslim.

  6. Svenska myndighetspersoner måste vara de absolut sämsta i hela den civiliserade världen.

  7. Det är dagens degenererade Sverige.
    I brist påhopp får man skratta år eländet.
    En liknade vits berättades på annan kommentar. Den löd ungefär att man kan resa från Afghanistan som 22-åring och komma fram till Sverige som 17-åring.

    Vansinnespolitiken stöds av alla som lever på den skattefinansierade flyktingindustrin som advokater som driver ärenden i olika instanser.

    Alla som inte uppenbart är barn och som tagit sig till Sverige utan målsman skall betraktas som vuxen. De förväntas i andra sammanhang förstå var som är rått och fel och förstå bl ba hur man hanterar smartphones.

Kommentera