Svenska biståndspengar används för att försörja muslimska terrorister och mördare

Den palestinska myndigheten betalade terrorister och deras familjer över 347 miljoner dollar förra året, enligt sina egna uppgifter. Medelinkomst för en palestinier är 580 dollar per månad, vilket är vad PA betalar terrorister som dömts till tre till fem år i fängelse.

Terrorister som är israeliska medborgare får en $ 145-bonus, som, när den läggs till vad PA betalar för de mest allvarliga brotten, kommer upp till över $ 2900 i månaden, mer än den genomsnittliga israeliska inkomsten på cirka $ 2.700. Det finns också ökningar av att betala för att vara gift och för varje barn som en terrorist har.

347 miljoner US dollar motsvarar ca. 2,851 miljarder Svenska kronor. Observera att detta muhammedanska mördarpack genom den Svenska utrikesblondinen kraftigt sponsras av Svenska skattebetalare. Hälften av Palestinas biståndsbudget går till att avlöna terrorister och per capita får Palestina dubbelt så mycket som Somalia och 50 gånger mer än Bangladesh.

JPOST

8 thoughts on “Svenska biståndspengar används för att försörja muslimska terrorister och mördare

  1. Jag räknar med att den svenska regeringen tycker det är helt ok att försörja palestinska terrorister i och med att man gladeligen försörjer och dessutom ger extraförmåner till de terrorister som är skrivna i vårt land (typ återvändande IS-terrorister som varit ute och mördat och lemlästat oskyldiga).

  2. Om inte annat försvar kan hon använda ett Palme uttryck, ”det hade jag ingen aaaning om” eller ändamålet helgar medlen.
    Eller rakt ut vi sossar har eller gör aldrig fel!

  3. Kort men viktigt inlägg är att bromsa upp infernot i Sverige. Ny folkomröstning att vara med EU eller inte måste vara bästa lösningen för rättvisan i Sverige för framtiden.

  4. Här är bilder där den muslimske, genomkorrumperade, odemokratiske palestinske ”presidenten” Mahmoud Abbas hyllar sina terrorister efter att de genomfört sina dödliga illdåd mot israeler.

    https://c1.legalinsurrection.com/wp-content/uploads/2013/11/EoZ-_-one-mans-terrorist-476×442.png

    http://1.bp.blogspot.com/-gOAUj719YKg/UnZgqH2Mv1I/AAAAAAAAaUU/ZXowFPC00rk/s1600/abbas+hero3.png

    Sveriges ”Humanitära stormakts regering” betalar generöst miljarder kr av svenska skattemedel för att finansiera de vanvettiga dödandet.

  5. Våra pengar som Margot förskingrar från oss används till mord på vita. Dvs. Samma som på Palmes och Mugabes tid.

  6. Feministregeringen borde åtalas för brottslig verksamhet med våra skattepengar, va fan säger 7-klövern, nada, tillhör samma kriminella kretsar, vidrigt.

Kommentera