Palestinagrupperna får inte åka till Israel

MELLANÖSTERN. Israel har förbjudit en rad utländska organisationer att verka i landet. En av dem är Palestinagrupperna i Sverige. Det här är oacceptabelt, säger ordförande Anna Wester, som vill att regeringen ska agera för att häva inreseförbudet.

– Jag tycker att det är väldigt oroväckande att Israel, som har flera samarbeten med EU och får förmånliga handelsavtal går ut och gör en svartlista som riktar sig mot demokratiska organisationer, utifrån politiska åsikter, säger Anna Wester.

 

-Pettersson noterar att Sveriges Radio rapporterar om att organisationer som hotar och hatar Israel inte får resa in i landet. Jag har dock aldrig hört några reportage från Sveriges Radio eller protester från Anna Wester om att israeliska medborgare sedan många år är förbjudna att resa in i 16 muslimska länder…Det gäller dessutom ofta medborgare från andra länders som besökt Israel och har en israelisk stämpel i passet.

Iran, Irak, Syrien, Sudan, Libyen, Jemen, Pakistan, Bangladesh, Algeriet, Kuwait, Förenade Arabemiraten, Saudiarabien, Malaysia och Libanon nekar israeliska medborgare, varav många är muslimer att resa in i respektive land.

Judarna från arabvärlden

9 thoughts on “Palestinagrupperna får inte åka till Israel

  1. Det blir kankse lite ovant för dessa palestina-grupperna när de kommer från ett land där man uppmuntras att hata sitt eget land och sedan tro att andra länder skall välkomna hatgrupper som kommer för att besöka det land man hatar…

  2. Tycker dessa grupper ska sluta tala om demokrati eftersom dem själva gör allt för att stoppa dem med andra åsikter!

  3. Det fina demokratiska landet Israel, som är omgiven av fiendeländer (läs muslimer) har all rätt att skydda sitt land och sitt folk! Det är härligt att läsa att en regering tar stor hänsyn till sin befolkning! Som värnar om landets integritet! Och minimerar risk mot land och befolkning!
    Vilket flera länder inom EU nonchalerar, inklusive vår egen s k ”regering” tillsammans med alliansen! Våra gör precis tvärtom, massimporterar kriminalitet, de får frikort på ALLT.

  4. Jag känner inte Anna W. vilket jag är glad för. men läser om då hon efter 3 veckors semester reser ner till Jerusalem kommer till hotellet helt slut. En resa på 6-8 timmar orkar bara dricka lemonad i skuggan för att sedan stupa i säng. Sover 11 timmar dricker 4 koppar kaffe äter som hon skriver hummos frukost, gissar att hon menar hummus. Hon svänger sig med arabiska ”inshallah” om Gud vill, verkar helt igenom arabifierad.
    Hon tycker sig nu vara en person som har rätt att diktera vad den enda demokratiska staten i mellersta östern skall eller inte skall göra. Stackars, stackars vilseförda vänstervridna flicka som aldrig växte upp.

  5. Helt rätt Israel, att släppa in fiender i ett land som vill förgöra landet är galet. Gott också att Wallströmskan inte släpps in i Israel. Tänk om vi också kunde stoppa importen av folk som vill förgöra vårt eget land.

  6. Det har i alla tider varit så att svenska affärsresenärer har TVÅ pass, så att stämplarna från inresa i Israel inte syns när man besöker arabiska länder.

    Media – PK-juntans megafon – ljuder högt nu när Palestina förhindras att göra det som Palestina förhindrar andra att göra. DET är förljugenhetens kärna.

Kommentera