Obama var lika självupptagen som Trump

MEDIA. USA:s president Donald Trump kritiseras hårt och utpekas till och med som galen och olämplig av framförallt media men även av andra. 

Nu utpekas svenska mediers hjälte och tidigare presidenten Barack Obama var likadan hävdar en nära medarbetare till David Cameron, tidigare premiärminister i Storbritannien.

– Obama lyssnade aldrig på någon och trodde han var smartare än alla andra, säger Camerons före detta chefsstrateg Steve Hilton enligt Daily Telegraph.

– Vad gäller Obama kan jag berätta att min gamle chef, förre brittiske premiärministern David Cameron, tyckte att Obama var en av de mest narcissistiska och självupptagna människor han någonsin haft att göra med, säger Hilton.

Han gjorde uttalandet i sin egen tv-show ”The next revolution” i Trump-vänliga tv-kanalen Fox News.

-Pettersson har inte träffat någon av herrarna Trump och Obama men jag har råkat ut för medias representanter och vet att de sällan ens försöker rapportera opartiskt och sakligt…

4 thoughts on “Obama var lika självupptagen som Trump

  1. Tänker lite på den nya moderatledaren. Han vill verkar vara en riktig mediaälskling trots allt. Försöker vara insmickrande o rolig. Allt för media.
    Medias makt är större än politikers makt. Detta vet politiker.
    Detta skiter Trumpen fullständigt. Blandannat därför är han så hatad av media som som vill behålla den verkliga makten över idiotin.

  2. Obamas uppsyn var hemsk. Jag blev rädd då jag såg bilder på honom, hans uppsyn, näsan i vädret och stela ansikte. Otäck människa!

  3. Många PK-media spekulerar helst om Trumps eventuella negativa syften även i de fall hans politik kan uppfattas allmänt positiv. Man blir givetvis trött på de media, som verkar ha till uppgift att skada verklighetsuppfattningen.

  4. Jodå, Trump är en intressant profil, han bryr sig inte ens om att verka ”rar”, han kör sitt race. Raka puckar.

    Obama har orsakat mycket illa, t.ex. ökat USA’s statsskuld till nya rekordnivåer, blandat sig in allt fler krig, mm.
    Men, han har alltid klarat sig genom att verka mysig.

    Är inte det falskhet i sin värsta version?

    Fast, det blundar ju PK-media för, de har sin linje: Trump är hemsk.

Kommentera