LO-basen: Flyktingar kan ge Sverige superekonomi

INVANDRING. Om Sverige lyckas med integrationen av nyanlända flyktingar på arbetsmarknaden kan Sverige om tre–fyra år ha en superekonomi med 4–5 procents tillväxt. Det sade LO-ordföranden Karl-Petter Thorwaldsson och fortsatte sedan med att om vi lyckas kan vi bli rikast i Europa. Lyckas vi får vi en superekonomi, enligt SvD i december 2015. 

– Nu när tillväxten går bättre i Europa tror jag att vi kan ha en rätt lång period av BNP-tillväxt i Sverige och andra länder, fortsatte Thorwaldsson.

Dessutom sa Karl-Petter att de nyanlända måste ha arbete inom 3-4 år om det ska bli vinst och artikeln är två år gammal. Halva tiden har gått Karl-Petter!

-Pettersson undrar om Karl-Petter någonsin har hört om Khadar Abdi och att Abdi har en massa kompisar?

Herr Abdi, 39, överföll sin gravida fru med yxa och förde bort tre av sina barn som han lämnade i Afrika, för det fick han ett löjligt lågt straff på 2,5 års fängelse och tio års utvisning men det är alldeles för hårt säger Khadar och får hjälp av en advokat som betalas av skattebetalarna för att överklaga.

”Jag yrkar att hovrätten upphäver tingsrättens dom och frikänner mig i alla åtalspunkter”, skriver Abdi i sitt överklagande.

TIDIGARE 2017-12-28. Yxa i huvudet med trubbiga änden är inte mordförsök

BROTTSLIGHET. Förra sommaren attackerade Khadar Abdi sin gravida fru och högg henne med en yxa i huvudet. Sen flydde han landet och gifte om sig. Nu döms han till 2,5 års fängelse och tio års utvisning från Sverige.

Men han döms inte för mordförsök: Han använde inte yxans vassa sida, uppger SVT Nyheter.

-Pettersson konstaterar att tydligen går det att slå folk i huvudet med slägga utan att det blir mordförsök, och varför inte obligatorisk livstids utvisning.

Vi får hoppas att regeringen låter Khadar avtjäna sitt straff hemma i Somalia som ett led i vårt bistånd.

TIDIGARE 2017-09-20. En av Sveriges mest jagade män gripen

MEDIA. En av Sveriges mest jagade män – Khadar Abdi, 38 – har gripits i Wien. Förra året misstänks han ha huggit sin fru i huvudet med en yxa i Alvesta, och sedan flytt landet. Innan tisdagens gripande har han levt under falsk identitet och sökt asyl i Österrike.

-Pettersson läser om detta på nätet i dagens Expressen och undrar om chefredaktör Mattssons gäng lagt de pressetiska reglerna åt sidan. Både namn och bild på den misstänkte samt angivande av att Khadar Abdi är somalisk medborgare.

Mattsson brukar somalier hugga sina fruar med yxa eller varför nämner du etnicitet på mannen? Är du rasist eller vad är det du brukar kalla alternativmedia när de gör samma sak?

42 thoughts on “LO-basen: Flyktingar kan ge Sverige superekonomi

  1. Var det SVARTE-PETTER, han hette?????Och det är klart, om ekonomi står över människors lidande och utplånande, så är det ju en metod. Hitler talade om ”lebensrum” och koncentrationsläger. Men han satsade ju också på ekonomin med autobahn och de första beredskapsarbetena någonsin. Så det var väl bra då, ENLIGT TORWALDSSON?????

  2. Blindskallar. Det tar 3-4 fulla generationer (á ca 72 år) för att smälta samman så här många invällare med svensk kultur, DET ÄR EN HISTORISK ERFARENHET. I de fall en erövring har skett i någon form, typ som nu pågår i Sverige, så dröjer det således MINST 200 år innan ett utfall i välstånd börjar visa sig, såvida inga främmande makter lägger sig i. Lägger sig främmande makter i, så tar det avsevärt längre tid. Tro inte att det (kulturellt) keltiska, det grekiska, hettitiska, Egyptiska m fl samhällena i grunden är annorlunda än dagens samhälle.

  3. Dubbelt hemskt att se två otäckingar i samma inlägg, den ena värre än den andre.
    Afrikanen är bara för förfärlig.

  4. För att göra en jämförbar liknelse på den drygt sossepampen
    ” om jag lyckas att träna upp min tennisserve och backhand kan jag om 4-5 år vinna Wimbledon…
    På samma nivå.lika långsökt och utopiskt.
    Dröm vidare Kallepetter , inte konstigt de flesta inom LO röstar sd.

  5. Apropå LO:s ”superekonomi”……………………….

    Det är därför dessa förslag och förbättringar genomförs för den svenska arbetarkåren.

    Socialdemokraten och socialminister Annika Strandhäll, har lett pensionsgruppen som har kommit fram till detta.

    Lägsta åldern när det gäller allmän pension höjs:

    – År 2020 höjs åldern från 61 till 62 år
    – År 2023 höjs åldern från 62 till 63 år
    – År 2026 höjs åldern från 63 till 64 år

    Åldern när det gäller garantipension höjs:

    – År 2023 från 65 till 66 år
    – År 2026 från 66 till rikt åldern (knuten till medellivslängdsökningen)

    Nya siffror från SCB visar att dagens pensionärer i snitt bara får ut knappt 49 procent, mindre än hälften, av sin slutlön i allmän pension.

    Lägger man till både tjänstepension och privat pensionssparande är snittet runt 64 procent. Prognoser visar dessutom att ersättningsnivåerna kommer att bli ännu lägre för framtidens pensionärer.

  6. Löfven trampar passivt på i sitt ekorrhjul. Han rör sig inte ur fläcken …

    https://ledarsidorna.se/wp-content/uploads/2015/10/S-L%C3%B6fven-hjul-1024×963.jpg

    Efter ”motionspasset” blir det en kärleks-selfie med Thorwaldsson.

    http://gfx.aftonbladet-cdn.se/image/18352969/800/normal/206825d18ec2b/los.jpg

    … och den (s)jälvskapade (s)amhällkollapsen ute i landet enligt den ”Svenska modellen” fortsätter utan minsta lilla tecken till uppbromsning.

  7. Men vilka dönickar vi tvingas lyssna på. De lever i en total utopi, noll kontakt med verkligheten. Skrämmande att de är så j…. blåsta.

  8. Han menar när vi svenskar flyr och blir flyktingar?

    Något nordiskt land eller Australien tänker jag skulle kunna ta emot mig med större glädje och respekt än vad de svenska politikerna uppvisar.

    Då kan de stå där och predika sina trollformler och sluta leva gott på andras slit?

  9. Att jättebebisen är välmående förstår man för han behöver dölja
    dubbelhakorna med skägg.

  10. Thorvalsson är ännu dummare och tjockskalligare än han ser ut.
    Om han hade rätt skulle Europas stater slåss om att få dit blattarna.

  11. Om vi lyckas med integrationen?? Ja det har ju sett lyckat
    ut hittills? Men det begriper inte denne jätte bebis som fostrats
    i den socialistiska läran, som en gång fungerade skapligt, men
    som idag fungerar lika illa som i dom gamla öststatsländerna,
    med lögner och statistik plus statligt subventionerade låtsasjobb
    ska man väl försöka att trixa sig fram till ännu en mandatperiod?

  12. Om man kallt beräknar hur ser det ser ut i deras respektive hemländer och om dom som kommer hit är ett snitt utav det så kan t.o.m en chimpans räkna ut att det blir allt annat än bra för värdlandet dom kommer till. SD:s linje om att hjälpa på plats och i deras närområde är ett genomtänkt förhållningssätt som dessutom hjälper fler per investerad krona. SD:s linje blir bäst för alla parter.

  13. Jag har länge undrat: ger superinvandring våra politiker en privat superekonomi eftersom de skall ha den till varje pris?

  14. Det kommer aldrig att lyckas.Detta jävla experiment regeringen håller på med har förstört Sverige.

  15. Man kan tro att Thorvaldsson har rymt från mentalsjukhuset, hans uttalande verkar vara av arten ”mindre vetande”
    Men som jag har sagt så många gånger tidigare, i Sverige härskar idioterna, här sitter dom på höga positioner i samhället och därför ser det också ut som det gör, därför har vi detta kaos, detta mångkulturella helvete!
    Janne

    • Rymt? Är inte LO-borgen filial till Säter? Ibland tycks Thorvaldsson ha permission, tydligen inte övervakad…

  16. Hör nu här lille Karl-Petter. Dessa människor är inte intresserade av din integrationen. När ska du förstå detta. De här människorna vill varken jobba eller försörja mig eller dig.

    Men att lyfta bidrag går utmärkt eller hur Karl-Petter?

  17. I ett normalt land med normala tänkande, verklighetsförankrade så hade en revolution varit fullt igång, med landsförädare på torgen på väg till galgbacken.

    Får hoppas att vi nån gång, kan få personer i ledande ställning som har ett normalt tänkande och kan förstår allvaret i utvecklingen mot denna totalkollaps, och agerar mot ett stopp för idioti 🤒

  18. ”Om Sverige lyckas med integrationen av nyanlända flyktingar på arbetsmarknaden kan Sverige om tre–fyra år ha en superekonomi med 4–5 procents tillväxt. Det sade LO-ordföranden Karl-Petter Thorwaldsson och fortsatte sedan med att om vi lyckas kan vi bli rikast i Europa. Lyckas vi får vi en superekonomi, enligt SvD i december 2015.”

    Vilken dåre:

    Vilka drömförhoppningar eller lögner.

    Vad menar han med”om vi lyckas”?
    Att om det inte sker så är det svenskarnas och inte de invandrades fel.

    • Hur då lyckas? Islam har ju som POLITIK att vägra integrera sig. De kräver att VI skall integrera oss gentemot dem, d v s införa shariabaserad lagstiftning mm. By-by demokrati och våra fri- och rättigheter, i den mån inte kultur-marxisterna redan hunnit avskaffa dem vid det laget. Helt enligt Barcelona-avtalet mellan Europas vänsterrörelser och Muslimska Brödraskapet om Europas islamisering. Sök själv på nätet och läs!

  19. Det är så lätt att hitta positiva uttryck: hade bara bollen rullat över linjen, hade det varit 1-0.
    Bara börsindex går upp till 1900 så blir vi rika.
    Hur svårt var det?
    Verkligheten är något helt annat.

  20. Karl Petter är lika korkad som övriga rödgröna etablissemanget.Man får väl hoppas att senaste årens okantrolerad invandring fått honom andra tankar.Men sossarna i ledande ställning är inte kända för någon typ av tankeverksamhet. Rösta bort landsförrädare, eller avgå så fort som möjligt.Ha det så gött Adolf

  21. En annan negativ sida av dagens importverksamhet är,att allt fler konkurrerar om de få bostäder som finns till hands.
    Detta har nu nått sådana höjder i Tysklands storstäder,att nu även medelskiktet av befolkningen,ofta står på gatan utan hem.
    För några år sedan var det t.ex. 5 % av Berlins befolkning som utgjorde denna grupp. I dag har denna siffra ökat till 15 %,varav en stor del tillhör familjer som importerats. I denna grupp ingår också inhemska medelinkomsttagare som inte klarar av de stigande hyrorna.
    Samtidigt sitter nu CDU/SPD och söker bilda ny regering mitt i kaoset. CDU/CSU vill stoppa exotiska familjer att flytta till sina ”ankarbarn”.
    Socialisterna vill öppna alla gränser ytterligare,så hela Afrika/Asien kan välkomnas.
    Alltså i stort samma tillstånd som råder i Absurdistan.Nog måste det ligga en hund begraven någonstans,när dessa styrande avsiktligt förgör all vår framtid ?

    • CDU var de som öppnade gränserna vitt och brett och det är fortfarande ~ fallet.

      SPD motsvarar S i Sverige
      CDU motsvarar ”nya Moderaterna” i Sverige som 2006-2014 drev den mest vansinniga asylpolitik Sverige sett, nivåerna låg dubbelt så högt 2006-2014 som 1998-2006 (som redan de var skyhöga).

  22. Varför tuggar etablissemanget vidare i samma spår? Hur lyckat har det blivit? Ta in välutbildade sydostasiater istället för muhammedanskt mena-folk, då kan det bli åka av.

    • Jag ser att du fortfarande, trots nästan 50 år av ren idioti från politikerhållet, tror att politiker menar vad de säger. Jösses!

      Politiker ljuger. Faktum är att det är det enda de är bra på. En politiker som inte ljuger bra, blir inte gammal på sin post.

      Varför ljuger de, då? Tja, som fackföreningsledare eller statsminister tjänar du betydligt mer än som svetsare. Kan man få naiva fårskallar att betala pengar för att man skall ljuga för dem, så ljuger man förstås.

      Det finns faktiskt inget som är så lönsamt, som att ljuga bra. Har man dessutom ett så korkat folk, som det svenska, att ljuga för, så är det julafton 365 dagar om året.

      • Jag märker att du missförstått mig. Jag tror inte alls på politikerna och vad de säger men jag ställer mig frågan varför de fortsätter som de gör. Menaiterna är ju ett rent sänke för landet.

  23. I sedvanlig ordning då det gäller politiska uttalanden har Karl-Petter Thorwaldsson ingenting med verkligheten att skaffa.
    Integration har blivit ett skämtbegrepp utan förankring i reella förhållanden.
    Andreas.

Kommentera