11 thoughts on “Baltimore – The white racists are rioting again or?

  1. Negrer igen.
    Föreslagen insats: Stridsvagn.
    Slogan: Stridsvagn – eftersom det inte blir lönsamt lite längre fram!

  2. Dom bilderna förklarar nog en hel del varför dom mörkhyade aldrig lyckas med att bygga upp ett fungerande samhälle , för om dom till äventyrs har skapat något så kommer andra och river ner och förstör . Ser på bilderna att det går en kvinna med barnvagn i hopen av ligister man kan undra hur hon tänker , sedan skyller dom på den vita mannen att dom har det taskigt när sanningen är den att hade inte den vite mannen funnits så vore dom kvar i en lerhydda på savannen ,och kanske det vore den rätta platsen för dom .

  3. I vår media, SVT, Expressen, Aftonbladet är dessa svarta ALDRIG ANSVARIGA FÖR SINA HANDLINGAR!!!
    Minst sagt konstigt….

  4. Hur skall vi få svenskar att lyssna och förstå………det absolut bästa som jag har lyssnat på ……DET HÄR TAR PRISET om det hade funnits ett pris för logik, snälla lyssna …Sverige , Sverige fosterland ……………!!!!!!!!!
    Köp boken och dela ut , födelsedagspresent, till goda och (sämre grannar), till arbetskollegor, sprid !!!!

    • Professor K-O Arnstberg,nämner på slutet i intervjun Professor Jordan Peterson verksam i Toronto Canada.
      J Peterson är kolossalt intressant och jag tror att han inom kort kommer att revolutionera universitetsvärlden, han ruvar på spännande ideer och är handlingskraftig, vi får se.
      En liten introduktion, det finns massor att lyssna på, kommer nog att bli mycket mer ………….

    • Det är synd att dessa herrar oftast har ett djupt förakt för kvinnors rättigheter. Och ser hemmafrun, en medelklass-grej en kort tid i Sveriges historia, som räddningen för Sverige. Kvinnor har alltid arbetat, men det ser de inte som en del av välfärdssamhället. Utan för att allt ska vara bra måste kvinnor stanna hemma och snyta barnen. Patetiskt!

      • Joy :
        Vi upplever dessa ”herrar” helt olika , för mig är det riktiga män som ser till och arbetar för sin familjs bästa, arbetar som ett team tillsammans med sina barns mor.

        Barnens väl är det viktigaste och jag kan inte förstå hur kvinnor orkar att vara framgångsrika på sina jobb , snygga , mödrar och dessutom ha vackra hem, allt har ett pris.

        Nu är det dessutom så galet att de arbetar för att utomeuropeiska kvinnor kan vara hemma med sina barn, kvinnor som om jag får säga det, inte har kapacitet att klara av det som krävs i ett modernt samhälle.

        Ja det var bara några tankar som kom i mitt huvud.
        Pension vad tror du att det blir, pengarna finns inte när det väl blir så dags.
        Eftersom skatterna är så höga så har de heller inte kunnat spara, det ser inte ljust ut !

  5. Rena vinstmaskinerna, dessa lönsamma pensionsräddare, som ska ajjbeta och betala skatt. Utmaningar. Mer resurser. Satsningar. Och ännu mer Floskler. Lär av den humanitära stormakten och få ett helvete på rekordtid. Vår ”framtid” visar oss sin rätta sida.

Kommentera