Amir ”det ensamkommande flyktingbarnet” från Afghanistan är hemma i Iran på semester

ASYLBEDRÄGERI. Amir Nabizadeh är ett ”ensamkommande flyktingbarn” från Afghanistan på 18 år. Det är i vare fall vad han tidigare påstått.

Amir 18 år, men enligt egna tidigare uppgifter 23 år.

Amir Nabizadeh är känd från åtskilliga inlägg på bloggen, han varit talesperson för de protesterande och ljugande afghanerna i Stockholm, han har anklagas för att ljuga om sin ålder och sin bakgrund, för att ha anmält Mattias Karlsson (SD) för förtal, vilket resulterade i att anmälan hamnade i papperskorgen.

Nu har Amir återvänt till sina föräldrar på semester, dock inte till Afghanistan utan till Iran där han har sin familj som tydligen lever rätt bra i Teheran, trots att Amir skriver på sin Facebook att han är från Kabul.

Vem som betalat resan och resorna inom Sverige som Amir brukar göra vet jag inte men det är väl lönsamt att vara yrkesdemonstrant och det går bra att åka på semester till det land man flytt ifrån och få behålla uppehållstillståndet trots lögner…

Man kan också undra över, när talespersonerna för afghanerna blåluger helt öppet, hur mycket ljuger inte de andra?

Amirs Twitter, -Pettersson publicerar skärmdumpar om afghanen ångrar publiceringen…

Från Amirs Facebook 14 december 2017 ”Jag är så himlen trött på allt som finns runt omkring mig, på livet utan min familj och den jävla politiken som spelar med människor i landet och dom rättigheterna som finns bara i boken. Jag orkar inte mer och finns tusentals andra som mig, låt oss sova tryggt Stefan Löfven”

73 thoughts on “Amir ”det ensamkommande flyktingbarnet” från Afghanistan är hemma i Iran på semester

Kommentera