Medias oärlighet är vida spridd, också i Schweiz

Bara ett av hundralats eller mer exempel dagligen (i den schweiziska dagspressen):

Igår valde man t.ex. att  i en artikel om Viktor Orban och hans uttalande «vi betraktar dem som islamska inkräktare» publicera denna bild:

Slovenia3

Den bilden väcker inte så stor oro (ett par suddiga figurer syns dock i bakgrunden) men dessa som verkligen speglar realiteten borde väcka mycket stor oro hos var och en:

Slovenia1

Slovenia2

Libya1

Libya2

Artikeln i sin helhet (på tyska):

https://www.blick.ch/news/ausland/ungarns-ministerpraesident-orban-ueber-fluechtlinge-wir-betrachten-sie-als-muslimische-invasoren-id7815580.html

3 thoughts on “Medias oärlighet är vida spridd, också i Schweiz

  1. Idag visade man i morgonnyheterna i Spanien ett inslag från Alperna. Det var afrikanska män som gick mellan Italien och Frankrike. De är olämpligt klädda, helt ovana vid snö men de traskar på. De vill inte stanna i Italien utan går över gränsen till Frankrike,helt galet! Frankrike har en stor tillströmning av afrikanska män och det är dålig koll på vilka som är där.

    • Sen vill de över till GB men britterna försöker mota i grinden, de har redan tidigare skapat ett helvete för sig och vill inte ha mer av samma mynt.

  2. Trodde att Schweizarna var smartarna men inte heller de verkar ligga långt efter tyskar och svenskar (som är de kanske mest korkade).

Kommentera